Şimdi Ara

Bugün hepimiz ZENGİNİZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kişi başına düşen milli gelir tam 10bin dolar.Zenginiz beyler zil takıp oynayalım.

Herhalde bir yanlıslık olmus cebimde veya bankamda 10bin dolarım yok.Devlet bana para göndermeyi unutmus.Devletin para göndermeyi unuttugu baska kimse varmı ?

• 1.
    2...
    ııh cebimde 1lira 70 kuruşum var
    Ben simit almaya gidiyorum.

Hepimiz Zenginiz
  • biz zaten hep zenginiz tayyibe kaldıysa işimizz oohoooo
  • komik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorOfCraft

Kişi başına düşen milli gelir tam 10bin dolar.Zenginiz beyler zil takıp oynayalım.

Herhalde bir yanlıslık olmus cebimde veya bankamda 10bin dolarım yok.Devlet bana para göndermeyi unutmus.Devletin para göndermeyi unuttugu baska kimse varmı ?

10 bin değil 8250 olmasın? hem bu rakamlar ortalama örneğin bir öğretmenin yılda aldığı maaş 11 milyar civarı dolara çevirince 8400 dolar yapıyo. Senin bi liran varsa ötekinin 1 trilyonu var ortalama yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: atroce

quote:

Kişi başına düşen milli gelir tam 10bin dolar.Zenginiz beyler zil takıp oynayalım.

10 bin değil 8250 olmasın? hem bu rakamlar ortalama örneğin bir öğretmenin yılda aldığı maaş 11 milyar civarı dolara çevirince 8400 dolar yapıyo. Senin bi liran varsa ötekinin 1 trilyonu var ortalama yani

Sıkıysa il il hesaplasınlar bakalım bi Vanda Bi Hakkaride milli gelir 3 bin doları geciyormu.İstanbul'a bakarsak bu homojen bi hesap olmaz.

• 10bin ytlem olsa zil takıp oynarım
  • quote:

quote:

quote:

Sıkıysa il il hesaplasınlar bakalım bi Vanda Bi Hakkaride milli gelir 3 bin doları geciyormu.İstanbul'a bakarsak bu homojen bi hesap olmaz.

Dostum diyorumya ortalama bir hesap, hey Allah'ım ya millette hemen cebinde 10 milyar olucak zannediyo komik ya

• Bİr şey olmaz. RTE diyo işte ekonomi iyiye gidiyo.......(Kendi kafasına göre..)
  • KBGSMH cebinizdeki para değildir.
  • bu 10 bin lira , yıllık değil mi zaten . aylık 830 lira yapıyor , bu ülkedeki herkes aylık 830 lira kazanıyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

bu 10 bin lira , yıllık değil mi zaten . aylık 830 lira yapıyor , bu ülkedeki herkes aylık 830 lira kazanıyormuş

Dostum daha ne olduğunu bilmiyorsun ortalama bu. Herkesin cebindeki para değil bu
  • ooo yapmayın arkadaşlar herşey süper hiç bir problemimiz yok herşeyi aştık ülke süper maşallah da oturup türbanı tartışıyoruz!
  • Burası Türkiye Devletin kandırmacası ve hayali zenginlik. Yürü be hükümet kim tutar seni.
  • quote:

bu 10 bin lira , yıllık değil mi zaten . aylık 830 lira yapıyor , bu ülkedeki herkes aylık 830 lira kazanıyormuş

normal ki nie bu kadar sasırdınız tr nın ortalaması bence 830 cok rahat cıkar
  • quote:

quote:

Dostum daha ne olduğunu bilmiyorsun ortalama bu. Herkesin cebindeki para değil bu

Ama zenginler ile fakirlerin arasındaki uçurum büyüyor.. Fakir dahada fakir oluyor.. Dolayısıyla cebimizdeki para daha da azalıyor..

Tam bilmiyorum da, durum bu mu şimdi?

• o 10 bin dolar 550 kişi için geçerli herhalde
  • quote:

quote:

Türkiye'de eşit bir gelir dağılımı olsaydı herkesin cebindeki para olucaktı. Sen benim ne anlatmak istediğimi anlamadan neden saldırıya geçiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhtarsaykoo

o 10 bin dolar 550 kişi için geçerli herhalde

550 benim okul numaram ama bu ortalama bir hesap kimisi 100.000 alır kimisi 1000 ortalama diyorum
  • yaw ne alaka yaaaaa.... adamın biri 500milyon dolar kazanıyo yılda biz ise hiç kazanamıyoruz... adam yaklaşık 60.000 hiç para kazanmayan kişiyi amorti ediyo... kazanılan para/tr nüfusu olarak hesaplanıyo olsa gerek...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.