Benim eski arkadaşlar vodka redbull karışımını çok önerdi tadını seversin dedi bir içtim aman Tanrım iğrenç gram akıp gitmiyor abi o neydi öyle işkence ya işkence bildiğin hani kendi idrarım bile bu denli acı ekşi değildir ciddiyim dedim alkolü için bana enerji içeceklerimi verin enerji içeceği içtim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün de böyle içelim SS li (3. sayfa)

-
-
Dogru valla ben gelirken arkadasa getiriyorum 1 litre vodka, whisky fln Omerli barajina arabayla gidip acik havada veya soguksa arabada keyif yapiyoruz. Benim verdigim paranin 4 katini fln veriyordu vodkaya Turkiyede.
-
Chivas regal alıcam hocam paraya kıyıp.
içen içiyor hocam çok sapıtıp bi şey yapmazsan kimse karışmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet kariyla kizla iciyor sen yalniz iciyorsun hocam. Hafif bir huzun var mi icinizde bu durumdan kaynaklanan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
karı kızla da içtim de umurlarında bile değildim o yüzden bi anlamı yoktu benim için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunlar yerine 75lik biricik bide 1 litre enerji alsana
şarap ile enerji içeceği mi içilir olm
Volim dunyanin en çöp iceceklerinden biridir, ama az kafa olucaz diye paramız ancak bunlara yetiyor. En ucuz viski olmuş 99tl. Yine de volim alacağına efes extra, kirmizi tuborg falan al daha iyidir hocam o çöpü midene sokma.
Bu tarz şarapları içmeyin, icirtmeyin. Tat kaçırır.
ben hiç volim içmedim içmeyi de düşünmüyorum.
carlberg
bomonti filtresiz
efes fıçı içtim pubda bunlar beğendiğim biralar amsterdam falan çok kötü bence içmeye gerek yok ama bunların tadını gerçekten seviyorum. kafa yapsın diyosan parayı gözden çıkar tekila al
-
Ne abartıyorsunuz bu kadar 25ml lik %14.5 spesifik bir şarap yaklaşık 3 volim eder. Gayet olmasada 2 volim + bira bence de yeter, ama abartmayın bu kadar.
-
dikkat et fazla içme.. ; )
-
Yapmayın, hem haram hemde toksik. Karaciğere çok büyük zararlar veriyor. Verdiği zararı bir bilsen... neler okudum neler. İçmeyin.
Hiç bir organ kabul etmiyor.
-
insanı dert tasa öldürür dostum ben istediğim kadar sağlıklı besleneyim bu hüzünlü stresli ve mutsuzlukta dolu hayatım beni yine hasta edip öldürecek anladın mı ? Ha bu aralar iciyor muyum hayır param yok
afiyet olsun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X