Şimdi Ara

Bugün benim doğum günümdü...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağolsun ailem var yanımda, ancak insana en çok koyan bir arkadaşının bile arayıp sormaması, facebookta doğum günümü görünür yapsam hepsi yazmasını bilirdi " ay mutlu yıllar, aman doğum günün kutlu olsun" falan filan, ulan feci üzüldüm be, birde ben herkese değer veren birisiyimdir sözde arkadaş değilimdir. internetten tanıştığım sohbetim olan adam bile düşünüp kutluyor insan üzülüyor yani, şöyle anlamayın neden parti yapmıyorlar falan işin hediyesinde şusunda busunda değilim insan üzülüyor işte ne bileyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 2 Eylül 2012; 22:14:55 >

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Çocukmusun arkadaşım hala kim neden kutlamıyor derdindesin . En yakın 2-3 arkadaşın kutlasın yeter gerisi teferruat onlarda kutlamadıysa üzülme diyicem ama harbi koyar insana . Yinede çok önemli değil sallama derim . zaten yaş ilerledikçe bu tip şeyler önemsenmiyor öğrenirsin

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Çocukmusun arkadaşım hala kim neden kutlamıyor derdindesin . En yakın 2-3 arkadaşın kutlasın yeter gerisi teferruat onlarda kutlamadıysa üzülme diyicem ama harbi koyar insana . Yinede çok önemli değil sallama derim . zaten yaş ilerledikçe bu tip şeyler önemsenmiyor öğrenirsin

yanlış anladın, mesele o değil, zaten tek bir arakdaşım bile aramadı insana koyan bu, mesele kutlama bile değil insan arar bir hal hatır sorar nice senelere der. yaşla alakası yok bunun.

edit: boşuna kendimi kasmışım, adama bak sanarsın 40 yaşında

http://forum.donanimhaber.com/m_43051037/mpage_3/key_/tm.htm
    11. snıfa geçmiş hayat dersi veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 2 Eylül 2012; 23:30:39 >

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.

• sağolun beyler, siz de mi?

• dogum günün kutlu olsun ben de geçen sene kaldırmıstım doğum günü tarihini ailem ve 3 arkadaşım hatırladı sanırım az dostun olsun öz olsun tabi unuttu diye de dosta sağlam dost değil diyemeyiz

seneye unutmazsak kutlayalım
  • Abi o değil de face te doğum gününü saklamak nası bi triptir adam illa telefonuna carta curta mı kaydedicek ben çoğu arladaşımın doğum gününu aklımda tutamıyorum yok önem veriyosa tutar ayakları falan yapma hiç şimdi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iyiki dogdun mutllu yillara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    18 yıl önce açıldı
    Bugün doğum günüm
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolasın, fakat insan üzülüyor bir de sürekli görüştüğüm insanlar var birde selamım olan insanlar selmaım olanlar bilmeyebiliri ama birbirimizin herşeyini bildiğimiz dostlar da var. insan kızıyor. geçen sene de böyleydi alışıyorum artık.

edit: sağolun beyler, @accio dediğim gibi günümüz ayrı gitmeyen insanlar var zaten uzak olduğum adama niye kutlamıyorsun demem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 3 Eylül 2012; 0:00:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.