Şimdi Ara

Bugün başımdan geçen talihsiz olay...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kağıthane tarafına arkadaşımın yanına giderken çağlayan adliyesindeki altgeçitte 3 cü şerit yapıp birde ben yol vermedim diye korna çalan bir vatandaşla kavga ettim.
    Vatandaşa korna çaldı bende oranın emniyet şeridi olduğunu söyledim. Arabadan indi kavga etmek için. Bende inince arabasına gitti bıçak aldı. Şimdi seni öldüreyimmi falan dedi gebertirim seni burada falan derken arkadaki araçtaki arkadaş indi elemana çıkıştı sen kimsin hem yandan girmeye falan çalışıyorsun derken neyse bende bişey yapamadım söylediklerini bir güzel yuttum.
    Neyse arabaya bindim ileride yol gene daraldı. Bıçak olmasa gösteririrdim diyince yolumu kesti. İndi bıçağı arabaya attı. Bende indim bıçak yokmu dedim yok deyince giriştim.
    Araya girdiler falan dedim olay uzamasın arabama binip gideyim. Neyse arabaya bindim bu elemanda arabaya binince aynaya baktı herhalde gözünün altında çiçek açmıştı.. suratının halini görünce tekrar indi... Tam yanından geçerken arka camı patlattı. Neyse fotoğrafını falan çektim. Tabi eleman kaçtı... Yol tıkanmasın diye açtım yolu kenara çektim polis bekledim biraz zorda olsa geldi karakola gitmemi söyledi...karakola gittim ifade verdim... Kaskodan şimdi yaptırcaz bakalım artık onada rücu ederler...

Alttaki foto şahsın aracına ait...

Bugün başımdan geçen talihsiz olay... Bugün başımdan geçen talihsiz olay...

• dostum böyle adamlar cogaldı....aman biraz dikkat...canına degil mala gelsin zarar....
  • geçmiş olsun. polise "beni öldürmeye çalıştı" silahlıydı(bıçak silah v.b) diye özellikle belirtirseniz adamı hemen bulurlar. normalde çarptı kaçtı yada çaldı kaçtı diyince pek umursamıyorlar.
  • Benim anlamadığım emniyet bu şerefsizin evlatlarına karşı niye ağır yaptırımlar yapmıyor ? Şimdi bu lavuk onu kırınca eline ne geçti acaba bir insan neden tanımadığı birisinin malına zarar verir.
  • Aynı alt geçitte, aynı sebepten ötürü ben de birisiyle tartıştım. Adliyenin altındaki o kavşak tünelden geçip kağıthane yönüne ilerlerken kafasızın biri ısrarla en sağdaki boşluktan gelip önüme kırmaya çalıştı. Korna selektör dinlemedi hala arabanın burnunu sokunca direk gazladım ben de. Bunun sol ayna kırıldı cinnete geldi, indi bağırdı çağırdı hiç üstelemedim ne camı açtım ne kapıyı. Defalarca önüme kırmaya çalıştı tekrar, sonra arkama geçip sol şeritten tekrar önüme geçmeyi başardı arabayı yanlamasına park edip yolu kapattı indi arabadan hala sayıyor davarın evladı. Orta taş banketi aşıp karşı şeritten tekrar bunun önüne geçtim, iyice zoruna gitti arkadan yapıştırdı geldi hala pes etmedi. Aşağı virajlara kadar böyle gittik sonra pes etti kayboldu nereye gittiyse.

Er ya da geç birgün birisi beni katil edecek bu trafikte, bir yerden sonra sabredemiyorum artık.

Size de büyük geçmiş olsun. Merak ettiğim, bu hayvan evladı camı neyle patlattı yumrukla mı bıçakla mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Bugün kağıthane tarafına arkadaşımın yanına giderken çağlayan adliyesindeki altgeçitte 3 cü şerit yapıp birde ben yol vermedim diye korna çalan bir vatandaşla kavga ettim.
    Vatandaşa korna çaldı bende oranın emniyet şeridi olduğunu söyledim. Arabadan indi kavga etmek için. Bende inince arabasına gitti bıçak aldı. Şimdi seni öldüreyimmi falan dedi gebertirim seni burada falan derken arkadaki araçtaki arkadaş indi elemana çıkıştı sen kimsin hem yandan girmeye falan çalışıyorsun derken neyse bende bişey yapamadım söylediklerini bir güzel yuttum.
    Neyse arabaya bindim ileride yol gene daraldı. Bıçak olmasa gösteririrdim diyince yolumu kesti. İndi bıçağı arabaya attı. Bende indim bıçak yokmu dedim yok deyince giriştim.
    Araya girdiler falan dedim olay uzamasın arabama binip gideyim. Neyse arabaya bindim bu elemanda arabaya binince aynaya baktı herhalde gözünün altında çiçek açmıştı.. suratının halini görünce tekrar indi... Tam yanından geçerken arka camı patlattı. Neyse fotoğrafını falan çektim. Tabi eleman kaçtı... Yol tıkanmasın diye açtım yolu kenara çektim polis bekledim biraz zorda olsa geldi karakola gitmemi söyledi...karakola gittim ifade verdim... Kaskodan şimdi yaptırcaz bakalım artık onada rücu ederler...

Alttaki foto şahsın aracına ait...

Bugün başımdan geçen talihsiz olay... Bugün başımdan geçen talihsiz olay...

Gecmis olsun hocam. Bu defa olan olmus ama bir dahakine sakin kalmaya calis
    Adam en fazla korna calar kufur eder gider, gul gec sende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden bir şey yapamadım diyorsunuz... Daha ilk olayda o gün emniyet şeridinde kazandığı bütün vakitleri kaybetmiş.

Tepki var, üstelemek yok... Şehir burası, bırakın birazını da diğer insanlar yapsın. O anda olacak diye beklemeyin, trafikte ne olduğu bile anlaşılmaz, iki adam birbirini bulmuş derler. O anda olmaz, zamanla olur. Hayatının bütün dersini ben vereyim gibi bir fikir şehirde yanlış.

Bu iş, sivil insiyatifle olacak. Emniyet şeridinde düzeni bozan, malesef, resmiyetin kendisi. Dünya kadar kamera alındı, vergi paralarıyla. İsteseler bir hafta içinde emniyet şeridinin ne olduğunu herkese öğretirler. Üstelemek gereksiz, kendinize yazık. Bir korna yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    5 ay önce açıldı
    Bugün yaşadığım olay
    13 yıl önce açıldı
    Bugün yaşadığım bir olay
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam allah korusun bir daha daha sakin kalmaya çalışın. Ağzımı bozacam şimdi de neyse.. Çakalla çakal olmayın. Canınızdan önemli değil. Okuyunca ben sinirlendim resmen herifin yaptığına ama nolur bir hiç uğruna canınızı tehlikeye atmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak en güzel ve en sinir edici tepki "korna" çalmak.
    Emniyet şeridinden gelip birde yol onların hakkıymış gibi yol vermrdiğinde atar yapan, hala zorlayıp önüne geçene aralıksız ama aralıksız 30 saniye baktın hırsını alamadın 1 dakika korna çalacaksın.

İki tane bip bip kornaya alışmıştır bünyesi o öküzlerin.
    Dozu biraz arttırınca kendilerine geliyorlar.

Arabadan inmeye gerek yok. IQ seviyesi ayakkabı numaralarından küçük olan milyon tane adam var.
    Kendin için değil. Sevdiklerin için inmeyeceksin arabadan.
    Sonra magandanın biri trafikte "oğlumu, kocamı, babamı" öldürdüler diye sevdiklerin arkandan ağlamasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugo -- 14 Şubat 2016; 6:18:44 >
  • Boylelerin kaybedecek birşeyi yok he deyin gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo

Yapılacak en güzel ve en sinir edici tepki "korna" çalmak.
    Emniyet şeridinden gelip birde yol onların hakkıymış gibi yol vermrdiğinde atar yapan, hala zorlayıp önüne geçene aralıksız ama aralıksız 30 saniye baktın hırsını alamadın 1 dakika korna çalacaksın.

İki tane bip bip kornaya alışmıştır bünyesi o öküzlerin.
    Dozu biraz arttırınca kendilerine geliyorlar.

Arabadan inmeye gerek yok. IQ seviyesi ayakkabı numaralarından küçük olan milyon tane adam var.
    Kendin için değil. Sevdiklerin için inmeyeceksin arabadan.
    Sonra magandanın biri trafikte "oğlumu, kocamı, babamı" öldürdüler diye sevdiklerin arkandan ağlamasınlar.

Hocam geçen akşam üzeri 2 şeritli bir yolda sağ şeritte ilerliyorum. İleride yol tek şeride düştüğü için (Yol çalışması) aynaya baktım, arka çaprazımda bir minibüs tarzı araç vardı. Sollu sollu şeride girmeye başladım (Aracı sıkıştırmadığıma eminim). Sonra bu dipgaz yapıp yanıma kadar geldi. Haliyle sıkışmış bulunduk ve bana uzun bir korna çaldı. Ben umursamadım ama adam kafayı yedi. Bağırıp çağırdığını kapalı camdan duyuyorum. Açtım camı bağırıyor, laf anlatmaya çalıştım dinlemedi, "Ne sinyal vermiyon ne sinyal vermiyon" diye sayıklıyordu papağan gibi. Ben de cam açıkken müziğin sesini iyice açtım. Başladı sıkıştırmalara, üstüme minibüsü yatırmalara ama hiç istifimi bozmadım. Yani direksiyonum fena değildir öyle sıkıştırmadan falan korkmam. Kendisi geliş şeridinde olduğu için, bir iki sıkıştırdı sonra önümdeki trafik açılınca ben dipgaz yapıp uzaklaştım. Adam serseri mayın gibi dolaşıyor. Daha önce de yol vermemek için dipgaz yapanlar olmuştu. Her sıkıştıran için arabadan inseydim şu anda ya hapisteydim ya mezardaydım eminim.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Keşke sinyal verseymişsiniz..

• Bir anlik sinir ile hic dalasmamak lazim. Gitsin belasini baska yerde bulsun.

• dün benimde başıma geldi, yeşil ışık yanıyordu,bende yetişemem diye frene asıldım arkadan ducato geliyordu bana vurmamak için sağa kırdı kamyona arkadan geçirdi,kamyoncuda ducatoda bana atarlandı, allahtan polis vardı orada olayı gördü,çok büyük geçmiş olsun size de
  • Geçmiş olsun, gündüz sis farları açık gezmesinden belli nasıl bir tip olduğu kural tanımaz görgüsüz andaval.

• Ayni olay bizimde basimiza geldi. Lavuk ekmek bicagiyla gelirken silahi gordugunde geri vites yapip topukladi..

• Önce karakola gidiyorsunuz, trafikte canıma kast ettiler diyorsunuz. Fotoğrafı gösterip aynı zamanda uygunsuz sis farı açmadan arkadaş bi temiz ceza yiyor. Eğer karakol ilgilenmezse savcılığa gidip suç duyurusunda bulunuyorsunuz. Bıçak çekti, arka camı kırdı, oğlum / kızım arabada olabilirdi vs diyorsunuz. Ve camı kırdığı anda etrafta kamera varsa o kayıtları alın delil olsun.
  • Vaybee insanlik boyle oldu.
    Gecmis olsun.

• Hocam gecmiş olsun, öncelikle asla arabadan inmenizi tavsiye etmem.memleket bunlarla dolu, sen ders verince eğitileceğini zannediyorsan yanılıyorsun.bir tane biber gazı spreyi alın el altında bulunsun, çok şükür kullanmaya gerek kalmadı ama cok sıkışırsam bununla kendimi savunmayı düşünüyorum.

• Dün tek şeritli tali yoldan ana yola kendi şeridimde bağlanmak üzereyken emniyet şeridine giren bir belediye otobüsünü görmemle frene yapıştım ve kurtuldum. Birde yanımdan geçerken kornaya asıldı sanki ben hatalıyım diye
    100 m ilerde durdu yolcu indirirken çektim yanına açtırdım camı ne anası kaldı ne soyu kaldı ne sopu kaldı içimi döktüm. Tek cevap veremedi yürüdüm gittim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.