Şimdi Ara

Bugün asgari ücret zammı yüzünden işten kovuldum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hacettepe teknokent de adını vermeyeceğim bir firmada çalışıyordum, bu gün asgari ücret artışı yüzünden çalışan 20 elemana zam yapmak zorunda kalacakları için bana maliyetler çok arttı işten çıkarmamız gerekiyor seni diye işten çıkardılar.

karşımızdaki firmadan bu gün 3 kişi çıkardılar, aynı yerde çalıştığımız bir abinin 2 kızını da bu gün işten çıkardılar kızları aradı bizi çıkardılar baba diye.

Hiç bir şey demiyorum. işsiz kaldım teşekkürler.

• benide aralıkta zamdan bir gün önce siparişler azaldı diye çıkarmışlardı.

hala iş bulamıyorum. geçmiş olsun.

• Kalifiye eleman olsanız bunları yaşamazsınız. Sevgiler, saygılar iyi akşamlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asgari ücrete zam geldi diye sevinenler gelmez böyle konulara.

• hernos2 kullanıcısına yanıt
    Karnının doyması için, asgari bir gelir elde etmek için kalifiye olmak lazım yani öyle mi!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kalifiyeli olanlar yaşamıyor mu yani ? Tipik malum parti ağzıyla yazmışsınız kusura bakmayın. Bu ülkede arkan yoksa bir yere gelemezsin bu bariz gerçek. En dandik işlere bile giremiyorsun tanıdık yoksa. Bunu inkar eden de hayal dünyasında yaşıyordur..

• Ülkede evet durumlar kötü bazı kişiler malesef etkileniyor ve bunlardan en az etkilenen olmak için olabildiğince kendimizi geliştirmemiz kalifiye olmamız lazım yoksa ilk elenenlerden oluruz. He bana diyeceksiniz ülkenin durumu kötü ancak ona şuan için bireysel çabalarımız boş kalacaktır onun zamanı ve yeri bellidir. Ama benim düşüncem öncelikle şuan elinizden geleni yani önce bireysel kurtuluşumuzu sağlamalıyız. Bu ülkede torpilsiz bi yere gelinmez diyen arkadaşa gelince, sadece yakınarak bişe olmaz bi yere torpilsiz olarak da gelinir sadece çabalamak tırnaklarınla kazımak gerekir şuan bireysel olarak yapılabilir görünen de o. Açık olmak gerekirse torpil düzeninin değişeceğini düşünmüyorum kim gelirse gelsin. Bize kendimizi kurtarmak kalıyor.

mühendislikle teknisyenlik arasında kaldığımı verecekleri paranın beni memnun etmeyeceğini bu yüzden işyerindeki herkese zam yapma zorunda kalacakları maliyetler yüzünden çıkarttıklarını söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3L3B0SS -- 2 Temmuz 2022; 15:18:19 >
  • Geçmiş olsun.

• kimi bağırır bize zam yapın diye....yapılır...iş veren çıldırır çaldığımı geri koyamam diye...aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık

siz zam yapıp her şeyin değerini zıplatınca hırsızlar çıkar adaleti sağlar.olan masumlara olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Temmuz 2022; 19:17:37 >
  • Geçmiş olsun hocam , bir Hacettepe mezunu olarak üzüldüm.Umarım en kısa süre de daha güzel bir iş bulursunuz.

• Asgari ücret zammını 6 ay sonra yapmaları hataydı.

• teşekkür ederim

yüzde 99 hayatında aç kalmamış baba parası yiyem birisin hatta yüzde 100

• @hernos2 @Pisikletçi

Kafalar güzelmiş, ağlaya ağlaya kullanmanız dileklerimle.

Kuş boku kadar faydası olmamış adam kalifiye diyor filan. Öbürü torpilsiz bir şey oluyor diyor vs. Zorla küfür ettiriyorsunuz kendinize.

• Bir gün yazdıklarımı anlayacak kapasiteye geldiğinde özrünü dilersin sıkıntı değil.

• geçmiş olsun.

en kısa sürede hayırlısıyla yeni bir işe girersiniz inşallah.

• srkn kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler

• Kalanlarında seneye maaş zammında kovarlar artık. Ekonomi bitti, özel sektör bitti. Herşey bitti. Maaşını karşılayamayacağın kadar personel alırsan böyle olur işte. İnsanları da mağdur ediyorlar. Allah yardım etsin inşallah iş bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian80 -- 4 Temmuz 2022; 16:33:50 >
  • Obsidian80 O kullanıcısına yanıt

sağolun, haklısınız.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.