Bildirim
Bugün alkol satışları yasak mı tekelde?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yasak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaça kadar acaba. 12'ye kadar olmasa bari. -
quote:
Orijinalden alıntı: Johan Hegg
Kaça kadar acaba. 12'ye kadar olmasa bari.
Hocam internet sitelerinde bugün yazmıyor eğer seçimin haftaya kalması durumunda alkol yasağı uygulanacağı yazıyor ama bugün diye geçen bir ibare yok. -
Dün anons yapıldı bugün 12ye kadar yasak, kahveler ve net cafeler de kapalı olucakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: G.U.Y
Dün anons yapıldı bugün 12ye kadar yasak, kahveler ve net cafeler de kapalı olucakmış.
Gece 12'ye mi yoksa öğlen 12'ye mi -
uppp -
quote:
Orijinalden alıntı: netada
quote:
Orijinalden alıntı: G.U.Y
Gece 12'ye mi yoksa öğlen 12'ye mi
24.00'a kadar
Sorun değil biliyodum ve stokladım 12 efes 2 bonate 2 de kırmızı tuborgu çaktığım gibi kendimi tepki olarak sandıkta buldum sandığa kusup 2 de tayyipe karşı tezahürat çaktımmıydı kendimi dayak yerken buldum ağzımda diş kalmadı parmaklarımı bi tarafıma sokarlarken uyanıp abdestimi alıp içimdeki şeytana tövbe edip hak yolunu seçtim .
Bu mesajı beğenip 10 kişiye göndermezsen sevmediğin adam seçimi kazancak , ben geçen seçimlerde beğenmedim kazandı valla .
Gece 12ye kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hapşuu -
yasak mı şimdi alkol yav -
yav nereye satılmayacak mahalle tekellerinin alayı satıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: TornadoATX
Sorun değil biliyodum ve stokladım 12 efes 2 bonate 2 de kırmızı tuborgu çaktığım gibi kendimi tepki olarak sandıkta buldum sandığa kusup 2 de tayyipe karşı tezahürat çaktımmıydı kendimi dayak yerken buldum ağzımda diş kalmadı parmaklarımı bi tarafıma sokarlarken uyanıp abdestimi alıp içimdeki şeytana tövbe edip hak yolunu seçtim .
Bu mesajı beğenip 10 kişiye göndermezsen sevmediğin adam seçimi kazancak , ben geçen seçimlerde beğenmedim kazandı valla .
10 kere paylasan 3 kisi farkli adami seviyorsa hic kimse kazanmayacak mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Taban Çarpı Yükseklik
quote:
Orijinalden alıntı: TornadoATX
10 kere paylasan 3 kisi farkli adami seviyorsa hic kimse kazanmayacak mi?
Şimdi onları düşünmüyoruz pozitif olup ortak paydadaymış gibi düşünüyoruz (:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yasak mı degil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X