Şimdi Ara

Bugün alkol satışları yasak mı tekelde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla alkol satışları yasak mı yoksa haftaya sarkması durumunda mı yasak?

• Yasak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaça kadar acaba. 12'ye kadar olmasa bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Kaça kadar acaba. 12'ye kadar olmasa bari.

Hocam internet sitelerinde bugün yazmıyor eğer seçimin haftaya kalması durumunda alkol yasağı uygulanacağı yazıyor ama bugün diye geçen bir ibare yok.
  • Dün anons yapıldı bugün 12ye kadar yasak, kahveler ve net cafeler de kapalı olucakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

Dün anons yapıldı bugün 12ye kadar yasak, kahveler ve net cafeler de kapalı olucakmış.

Gece 12'ye mi yoksa öğlen 12'ye mi
  • uppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: netada

quote:

Orijinalden alıntı: G.U.Y

Dün anons yapıldı bugün 12ye kadar yasak, kahveler ve net cafeler de kapalı olucakmış.

Gece 12'ye mi yoksa öğlen 12'ye mi

24.00'a kadar

• Sorun değil biliyodum ve stokladım 12 efes 2 bonate 2 de kırmızı tuborgu çaktığım gibi kendimi tepki olarak sandıkta buldum sandığa kusup 2 de tayyipe karşı tezahürat çaktımmıydı kendimi dayak yerken buldum ağzımda diş kalmadı parmaklarımı bi tarafıma sokarlarken uyanıp abdestimi alıp içimdeki şeytana tövbe edip hak yolunu seçtim .
    Bu mesajı beğenip 10 kişiye göndermezsen sevmediğin adam seçimi kazancak , ben geçen seçimlerde beğenmedim kazandı valla .

• Gece 12ye kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hapşuu
  • yasak mı şimdi alkol yav
  • yav nereye satılmayacak mahalle tekellerinin alayı satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TornadoATX

Sorun değil biliyodum ve stokladım 12 efes 2 bonate 2 de kırmızı tuborgu çaktığım gibi kendimi tepki olarak sandıkta buldum sandığa kusup 2 de tayyipe karşı tezahürat çaktımmıydı kendimi dayak yerken buldum ağzımda diş kalmadı parmaklarımı bi tarafıma sokarlarken uyanıp abdestimi alıp içimdeki şeytana tövbe edip hak yolunu seçtim .
    Bu mesajı beğenip 10 kişiye göndermezsen sevmediğin adam seçimi kazancak , ben geçen seçimlerde beğenmedim kazandı valla .

10 kere paylasan 3 kisi farkli adami seviyorsa hic kimse kazanmayacak mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Taban Çarpı Yükseklik

quote:

Orijinalden alıntı: TornadoATX

Sorun değil biliyodum ve stokladım 12 efes 2 bonate 2 de kırmızı tuborgu çaktığım gibi kendimi tepki olarak sandıkta buldum sandığa kusup 2 de tayyipe karşı tezahürat çaktımmıydı kendimi dayak yerken buldum ağzımda diş kalmadı parmaklarımı bi tarafıma sokarlarken uyanıp abdestimi alıp içimdeki şeytana tövbe edip hak yolunu seçtim .

10 kere paylasan 3 kisi farkli adami seviyorsa hic kimse kazanmayacak mi?

Şimdi onları düşünmüyoruz pozitif olup ortak paydadaymış gibi düşünüyoruz (:

• yasak mı degil mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.