Bildirim
Bügün Alıyorum
Xiaomi Mijia Elbise Tüy ve Tiftik Toplama Cihazı (Xiaomi Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B082VD839K
geçen ay paylaşıldı
MAYBESTA Android Bilgisayar için Profesyonel Kablosuz Yaka Yaka Mikrofonu - Kablosuz Yönlü Kondenser Kayıt Mikrofonu USB C Arayüzü ile Röportaj Video Podcast Vlog YouTube : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
https://www.amazon.com.tr/dp/B09MHTGLHY
20 sa. önce paylaşıldı
Dc 12v 150w Soğuk Ve Sıcak Çift Kullanımlı Üç Çıkışlı Araba Oto Elektronik Isıtıcı Fan Ön Cam Buz Çözücü Buğu Çözücü Siyah Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/dc-12v-150w-soguk-ve-sicak-cift-kullanimli-uc-cikisli-araba-oto-elektronik-isitici-fan-on-cam-buz-cozucu-bugu-cozucu-siyah-62716775
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: manyak02
arkadaşlar bugün bilgisayarımın diğer parçlarını tamamlıyacağım AMD PHENOM X4 955 + SAPPHİRE 890GX ANAKART almayı düşünüyorum sizce nasıl herhangi bir problem varmı
MSI 890GXM-G65 Tercih Edebilirsin -
Phenom x4 955 i kaca buldunuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: kurtay
Phenom x4 955 i kaca buldunuz...
Tr Dükkanda 254 Tl Haberiniz Olsun -
daha almaya gitmedim ama muhtemelen 250 civarı olur sapphire 890gx anakartı nasıl buluyorsunuz -
quote:
daha almaya gitmedim ama muhtemelen 250 civarı olur sapphire 890gx anakartı nasıl buluyorsunuz
Usb 3.0 Olan Bir Kart Tercih Ederseniz Daha Faydalı Olur -
quote:
Orijinalden alıntı: T-K-Y
quote:
Tr Dükkanda 254 Tl Haberiniz Olsun
cevap icin tesekkurler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: T-K-Y
quote:
Tr Dükkanda 254 Tl Haberiniz Olsun
cevap icin tesekkurler...
Yardımcı Olabildiysem Önemi Yok -
sapphire 890gx'de usb 3 özelliği var -
quote:
sapphire 890gx'de usb 3 özelliği var
Ben Yanlış Karta Baktım Sanırım Ancak Yinede Msi Daha Kaliteli Bir Seçim Olacaktır -
bütçem okadar yüksek değil bu yüzden sapphire düşünyorum yanlış tercihmi bilemiyorum -
quote:
bütçem okadar yüksek değil bu yüzden sapphire düşünyorum yanlış tercihmi bilemiyorum
250 Tl Bütçem Var Dediğiniz İçin O Kartı Önerdim Bütçeniz Yoksa Eğer Seçtiğiniz Kartta Yeterli Bir Kart -
yardımınız için teşekkürler en iyisi alıyım çok kurcalıyınca iş bitmiyor :d -
quote:
yardımınız için teşekkürler en iyisi alıyım çok kurcalıyınca iş bitmiyor :d
Aynen Öyle -
aklıma şey takıldı anakarta kingston 4 gb 1600mhz cl9 uyumlu olurmu acaba sitesindede yazmıyor -
quote:
aklıma şey takıldı anakarta kingston 4 gb 1600mhz cl9 uyumlu olurmu acaba sitesindede yazmıyor
1600mhz Uyumlu Hocam -
bilmiyorum birisi dedi yine aklımı karıştırdı :D -
quote:
bilmiyorum birisi dedi yine aklımı karıştırdı :D
Niye Uymuyor Diye Sorsaydın Ne Diyecekti Acaba Çok Merak Ettim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X