slm me45 imi nasıl olduğunu anlamadım ama kaybettim yeni tel alacam ama 900ytl falan vermeye niyetim yok, gidip notebook alırım ee creative 4gb muvo mp3 playerımda var araştırdım şöle windows mobile olan büyük ekranlı bir telefon yok hepsinin bir sürü sorunu var. ee windows mobile olmayan telefona da800-900ytl vermek pek fizibil gelmedi gerçekten 1000$ a harika notebooklar varken
ben gözüme 2 tel kestirdim k700i cx75 hangisi daha iyi tavsiyeniz ne olur.
k700i
yaw 1 saat sonra almaya gidecem no idea!
şimdi şöyle bir durum var k700i türkcell kampanyada eski tel+350 ytl cx75 500 civarı
cx75in artıları normalde daha fazla olduğu için [mp kamera,256 erenk,128mb kart hediye,artan hafıza] yani yeterli paran varsa cx75 almalısın
ama ucuz olsun herşeyden orta karar olsun diyorsan k700i
okey o zaman bu akşam %99,9 bir k700i sahibi olacam hadi hayırlısı...
siemens tavsiye etmem telde pek bişi yok k700i daha ii radyosu var sekil bi tel ses cıkısıda ii ekranda gusel kamera diosan cx75 de pek gusel deil ama belki 700i den iidir
walla bn siemens kullanıorm pek memnun diil ama bu ikisi arasından cx75 derim heralde tek nedende arttırılablr hafızası olması bnce
quote:
Orjinalden alıntı: sinbo
okey o zaman bu akşam %99,9 bir k700i sahibi olacam hadi hayırlısı...
k700i alacaksan seçme imkanın varsa r2ay004 versiyonu olana al -resim kalitesi daha yüksek -ışık azalınca ortaya çıkan noktalanma yok gibi -gece resimleri daha başarılı -pil ömrü az daha uzun -mp3 sesi daha yüksek
versiyon için bekleme ekranında sağ*solsol*sol* yapacaksın bu arada önüne çıkan menülere hiç bakma karşına yazılım bilgileri çıkar
ya kıyaslanırmı tabiki cx75 i al.Ama tabi fiyat belirleyecek kararı sanırım
cx75 in falsodu sarjı gibi gibi 1 gün yetiyo bu büyük sorun k700i ini email desteği varmı önemli aralarında 100ytl vr pek önemli bir fark değil (kredi kartı)
yani tatmin olsam p900i civarı bişi alırım ama hepsinin kusuru var taktik ucuz telefon + hafif bir notebook bence en doğrusu bu
K700i
quote:
Orjinalden alıntı: sinbo
cx75 in falsodu sarjı gibi gibi 1 gün yetiyo bu büyük sorun k700i ini email desteği varmı önemli aralarında 100ytl vr pek önemli bir fark değil (kredi kartı)
yani tatmin olsam p900i civarı bişi alırım ama hepsinin kusuru var taktik ucuz telefon + hafif bir notebook bence en doğrusu bu
k700i..........bt,ır,mms,email,gprs,wap,mp3 çalar,led ışık,radyo,hafıza dolana dek video kayıt var 41 mb,artmaz hafıza
kozyatağı carrefour a gittim almak için o ne izdaham vardı, inanılmaz kalabalık baktım fiyatlarda ucuz değil k700i 439ytl idi. bende o izdahamda almayı doğru bulmadığ yarın adam gibi bir yerden alacam bu arada orada dikat ettim p900i pekte büyük durmuyo p900i nasıl pil ömrü ve boyutu önemli bir sorun işgal edermi. işlevselmi, değermi
ama k700i yide beyendim doğrusu bücür kibar k700 al keyfine bakmı dersiniz yoksa düşünmü
p900iyi pek bilmiyorum ilgimi çekmiyor o tip telefonlar
k700i artıları............ses kalitesi-radyosunun olması ve iyi çekmesi-led ışık-uzun pil ömrü-resim ve video efekt-resim çerceveleri cx75in artıları...............özellikleri işte ama tipi falan hiç hoş görünmüyor,cx75ide iyi de diyen var forumda
ha bide o fiyat aralıgında panasonic x700 var. O ikisindende güzel bence.Onuda tavsiye ederim.
arkadaşımda CX75 var telefon tam anlamıyla rezalet iğrenç ötesi K700i o tele 1000 basar CX75 te ne şeki var ne netlik var hiç bişe yoq.Cx75 1.3 mp olmasına rağmen K700i ondan daha güzel foto çekiyo.ayrıca CX75in ses çıkışı berbat çok kalitesiz.CX75 in K700i ye karşı tek artısı symbian ve hafıza .eğer senin için bunlar önemli değilse(benim için değil zaten 41 mb hafıza yetiyor)K700i
cx75de symbian yok dostum
k700 al.nede olsa se dir.siemensden daha kaliteli bir marka
nasıl yok ya kes kopyala yapıştır yapabiliyosun ya