Şimdi Ara

bugün 2 kişi gördüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün 2 kişi yürüyordu bana doğru, 20'lerinde.
    Biri yere tükürüyor ve bana bakıyor, yere tükürüyor ve bana bakıyor, yaklaşmayı sürdürüyor bu arada.
    En sonunda gözlerini bana kitledi.
    Gittikçe gözlerini pörtletiyor korkayım diye.
    Gülmeye başladım.
    Ben güldükçe o daha korkunç olmaya çalışıyor.
    Öyle geçti gitti işte...
    Ne adamlar var ya.
    Güçsüz ve küçük görüp ezmeye çalıştılar.
    Haklılar. 19 yaşındayım ve boyum da 1.65. Kilom 65 felan.
    Ama korktum mu hayır. Aksin dediğim gibi güldüm
    Neden? Çünkü kaybedecek bir şeyim yok.
    Bıçaklasa gebertse kurtulurum. Ciddiyim.
    Dövüp de sakat bırakmasın yeter.
    Bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyi bir insan -- 9 Nisan 2012; 23:53:20 >



  • Ben de bu yıl İstanbul'a geldim. İngilizce öğretmenliği okudum. Devletten umutlu değildim o yüzden özel bi İnglizce eğitim merkezine başvurdum. Mülakattı falan derken bu sene işi kaptım.

    Ama ben de buraya ilk geldiğimde çok sıkıntı çektim. Zaten buralara yabancıyım, bir de işten arkadaşlar söylüyordu kendine dikkat et diye. Burası tekin değildir diye. Malum kız başıma tek başıma bi evde kalıyorum koruyacak kollayacak kimse yok.

    Ama yedi aydır özellikle metrolarda tacizcisini mi ararsın, iti kopuğunu mu ararsın hepsi buldu beni ya. Çok haklısın hayatın boyunca üzerine leke yapacaklarına, öldürsünler kurtul daha iyi dedirtiyolar insana.
  • istanbul da çöp insan çok fazla. cidden çöpler yani. suratlarından pislik akan işsiz güçsüz sürüsü. çoğu da kara kuru tipler. istanbula ne zaman gelsem günümün yarısı içimden küfür etmekle geçiyor. kürtlerin yoğun olduğu bölgeler özellikle insanlıktan çıkmış durumda. kızı da erkeği de ayrı amele. hele bakırköy, aksaray, esenler, zeytinburnu vs. yerler direk çöp insanı bakımından. bir tek nişantaşı arnavutköy gibi zengin kesimin ağırlıklı olduğu yerler yaşanır halde.

    senelerce istanbulda yaşadım 5-6 aydır çanakkaledeyim. resmen istanbulda hayvanlarla beraber yaşamaya çalışıyormuşuz bunu anladım. çanakkaleyi geç, tekirdağ da, erzurum da, izmir de, giresun da da senelerce yaşadım ben. ama yok arkadaş bu istanbul cidden görmemişlerin mekanı. doğuda herif efendi efendi geçinip gider ama kültür şokuna uğrayınca tezekten farkı kalmıyor o insanın.

    keşke kaliteli okulların çoğu orada olmasaymışta istanbulu çekmek zorunda kalmasaymışım. bir taksimi vardı zaten güzelce eğlenebilen, orayı da ne idüğü belirsiz apaçiler yeni yetme veletler oyun parkına çevirdiler. her türlü pislik var orada da.

    en azından biber gazı olmadan dolaşmayın cüssenize güvenmiyorsanız. göç alan şehirler son zamanlarda iyice mahvoldu.




  • İstanbul herkes tarafından gelişmiş şehir olarak biliniyor ancak insan kalitesine bakınca ne kadar ilkel olduğu anlaşılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.