Detaylara yukarıda sitesinden bakabilirsiniz. Ben tavsiye ediyorum çok güzel bir gürün kısa bir süre içerisinde almayı düşünüyorum.
Almak isteyenler burdan modellere bakabilir :TIKLA
Kullananlara sorum ( kutupayısı.com a attığım mail ) : " İyi günler. Bugün bir mağazadan buff modellerine bakıyordum ama aradığımı tam bulamadım sanırım. Benim istediğim uv koruma olan ve teri dışarı atıp çabuk kurutanlardan. Bu özellikteki bufflar sitedeki UV KORUMALI bölümündekiler mi yoksa hepsinde bu özellikler var mı ? ( uv, çabuk kuruma, coolmax vs. ) . Mağazada baktığımda ürünün karton bölümünde böyle birşeyler göremedim bunları nasıl ayırt edebilirim. Yani istediğim özellikteki ürünü nasıl anlarım :)
teşekkürler. "
Adamın İngiltere şivesiyle konuşmasına gıcık kaptım.
Atı üstü bir bez işte bu kadar abartmaya gerek yok.
abimde var gerçekten çok kullanışlı
Bende öyle düşünüyorum sağlık açısındanda çok faydalı :)
çok güzel birşey ama fiyatı biraz pahalı
Buff ispanyol markası sanırım..Tr de üretilen Loco Active var..Onların fiyatları 10-20 tl arası..Kullananlar arasında fark yok diyor..1 haftadır düşünüyorum alsammı almasammı.. :D
bnde var çok kullanışlı geliyor 1-2 hafta kullanıosun sonra amaaan onla mı uğraşcam diip bi kenara atıosun. yani en azından bnde ööle oldu...
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme