Şimdi Ara

Büfede Kızla Çarpıştık Bağırdi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün okuldan gelirken çantam daha yeni sulanmış çamurun üstüne düştüğü için anneme yıkaması için verdim.Sabah zaten ince olan iki kitabı elime alıp okul yolunu tuttum.Hava hafif esiyordu ama tatlı soğuk. Yolda yaklaşık 10 yıllık arkadaşımla karşılaştım ki bu çok normal aynı mahallede oturuyoruz.Boş konuşmaları geçersek.Okula giderken ki bayır beni çok susattı, büfeyi gözüme kestirdim sıra var tek kişilik. Saçları bel çukuruna kadar uzun ve düz, dar siyah pantalon giymiş tüm vucut hatlarıyla önümde duruyor.Sıraya yaklaştım sanki yazın ormanda geziyormuş gibi insanın içini ferahlatan bi parfümü var. Sıra bana geliyor parayı verdi para üstünü aldı hop , hemen arkasında benim olduğumu fark etmemiş olucak ki çarpıştık kızın elindeki çikolatalı püskevit benim elimdeki kitaplar yere düştü.Normalde onun hatası olmasına rağmen eğildim " özür dilerim " diyerek yerdekileri topladım.Kıza püskevitini uzatırken kız bir anda elimi yakaladı "ne özürü be" diyip amuda kalkarak zebaniye dönüştü."Abra kadabra halıya uça" dedim ve dedemdem kalan uçan halıyı çağırdım , halıyla uçarak okula kaçtım .Müdür kapıda beni bekliyordu geç kaldım diye 5 dk fırça attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uçan Zebani

Aksi belirtilmedikçe yazdıklarım hayal ürünüdür.
  • Okumayın uçan hali

• Bel çukurunda geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • Okumayın
    Bu mesaja eklenen görseller:

Büfede Kızla Çarpıştık Bağırdi !

Orijinalden alıntı: PersonaNonGrata-

Dün okuldan gelirken çantam daha yeni sulanmış çamurun üstüne düştüğü için anneme yıkaması için verdim.Sabah zaten ince olan iki kitabı elime alıp okul yolunu tuttum.Hava hafif esiyordu ama tatlı soğuk. Yolda yaklaşık 10 yıllık arkadaşımla karşılaştım ki bu çok normal aynı mahallede oturuyoruz.Boş konuşmaları geçersek.Okula giderken ki bayır beni çok susattı, büfeyi gözüme kestirdim sıra var tek kişilik. Saçları bel çukuruna kadar uzun ve düz, dar siyah pantalon giymiş tüm vucut hatlarıyla önümde duruyor.Sıraya yaklaştım sanki yazın ormanda geziyormuş gibi insanın içini ferahlatan bi parfümü var. Sıra bana geliyor parayı verdi para üstünü aldı hop , hemen arkasında benim olduğumu fark etmemiş olucak ki çarpıştık kızın elindeki çikolatalı püskevit benim elimdeki kitaplar yere düştü.Normalde onun hatası olmasına rağmen eğildim " özür dilerim " diyerek yerdekileri topladım.Kıza püskevitini uzatırken kız bir anda elimi yakaladı "ne özürü be" diyip amuda kalkarak zebaniye dönüştü."Abra kadabra halıya uça" dedim ve dedemdem kalan uçan halıyı çağırdım , halıyla uçarak okula kaçtım .Müdür kapıda beni bekliyordu geç kaldım diye 5 dk fırça attı.

"Püskevit" ne olm ya

• Çöp

Bu hesabı tek kişi kullanmaktadır. Ancak her zaman aynı ruh halinde ve düşüncede olmadığından, zaman zaman kendisiyle çelişebilir, dalga geçebilir, değerlerinize saygısızlık edebilir. Hayatta bundan daha doğal ne vardır ki?
  • Ben beğendim ellerine sağlık

Kapat.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.