Şimdi Ara

Bu yüzden sola güvenemiyorum! Göz göre göre gazeteci (!) adam yalan söylüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  • bu kişinin adı Oktan Erdikmen. Bu arkadaş sürekli sol propagandası yapıyor. Sağcılar cahildir gibisinden kendince sallıyor. Ama youtube kanalında mesela eleştirince seni engelliyor. Sürekli bir yalan. Bu sefer de Ludwigshafen şehrinde AfD partisi hezimet yaşadı diyor. Adam göz göre göre yalan söylüyor.


    Olayın gerçeği :

    Altta videoda soldaki adam AfD vekili olarak, seçim mahkemesi tarafından seçimden çıkarıldı. Sebebi : mültecilere (kaçak göçmenler) karşı söyeldiği sınırdığı söylemleri olarak gösterildi. Bu yüzden seçime birkaç gün kala AfD seçimden çıkarıldı!


    x (formerly twitter)
    XzumTreme (@XzumTreme) on X
    https://x.com/XzumTreme/status/1970005902993342566



    Seçim sonuçlarında göre kayıtlı seçmenlerden sadece %30'a yakın kısmı oy kullandı. %70 seçmen ise protesto etti. Yani seçimi kimin kazandığı gözümüzün önünde değil mi? altta resmi tablo var.






    Tüm bunların doğrultusunda: ben Atatürkçü biri olarak bu solculara nasıl güvenicem? akp gittikten sonra bunların, akpnin yok ettiği devlet nizamını adaletini geri getireceğine nasıl ve neden inanayım? Sağcı Atatürkçüleri yani kemalistleri bu sol siyasetin de fişlemeyeceğine nasıl emin olabilicem? Göz göre göre adam yalan söylüyor. Kendisi ayrıca Almanya'da chp kolları üyesi.


    Not: yt kanalını zaten RESMİ haber kanalı olarak kullanıyor. Kendisi gazeteci ama tarafsız mı karar veremedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



    _____________________________




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.