Şimdi Ara

Bu yorum ortalığı karıştırır ! (inci içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dexter ne onu anlamadım?

Bir de şaka mı lan bu
  • inci dene pislik sepeti ve onun içindeki kendine ve karşısındakine saygısı olmayan akıl fukarası küfürbaz tiplerin yazdıklarını okumak büyük zaman kayıbıdır. Bu kapasiteyle nasıl bilgisayar kullanabiliyor bu yaratıklar o da şaşılacak konu. Siyaset yapmak beyin işidir, iki bacak arasındakini diline dolayan yetersizlerin iş değildir.
    Mal hırsızlarda, silah sokakda, karar acizlerde olursa, orada düzen bozulur.
    Bu memleket tarihte Türk’tü, halde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafeinn

inci dene pislik sepeti ve onun içindeki kendine ve karşısındakine saygısı olmayan akıl fukarası küfürbaz tiplerin yazdıklarını okumak büyük zaman kayıbıdır. Bu kapasiteyle nasıl bilgisayar kullanabiliyor bu yaratıklar o da şaşılacak konu. Siyaset yapmak beyin işidir, iki bacak arasındakini diline dolayan yetersizlerin iş değildir.

+1

çoğu beyin siz anlayamıyor bunu .. az incinin gerçeklerini araştırsalar . gerek devlete karşı gerek dine karşı ama nerdee

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Dexter ne onu anlamadım?

Bir de şaka mı lan bu

Dexter yani Dexer Bir sansürdür.Asıl kişi 2 isimli bir yönetici.

Ayrıca @ kafeinn

İnci sözlük insanların içlerini rahatça dökebildikleri bir yerdi zamanında.Şu anki hali eskisinden uzak olsa da inci sözlük yazarları genel olarak normal hayatlarında aklı başında doğru düzgün insanlar.Zirvelere katılmış bir insan olarak söylüyorum bunu.Aralarında müdür de var millet vekili adayları da().İnci sözlük insanların gerçek hayatlarında içlerinde sakladıkları hayvanı dışarı vurup rahatladıkları bir yer kısacası.

Ben ateşin yaktığını ne kitaplardan ne de büyüklerimden öğrendim. Elimi soktum ve yandı. "Ahh.Bu yakıyor!" dedim. Çok iyi öğrendim.

1978 Ford Taunus 1.6 GL - 1990 Tofaş Kartal - 2004 Opel Corsa 1.0 Ecoclub - 2006 Fiat Palio Van Active 1.3 Multijet - 2008 Linea 1.3 Multijet

• Aynı konuyu açtım ve sebepsiz yere kapatıldı.Ne uyarı var ne mesaj.Ne kadar saçma bir şey arkadaş?

Önceden mesajınız şu şu sebepten silindi diye bir uyarı gelirdi şimdilerde o da yok.
  • quote:

inci dene pislik sepeti ve onun içindeki kendine ve karşısındakine saygısı olmayan akıl fukarası küfürbaz tiplerin yazdıklarını okumak büyük zaman kayıbıdır. Bu kapasiteyle nasıl bilgisayar kullanabiliyor bu yaratıklar o da şaşılacak konu. Siyaset yapmak beyin işidir, iki bacak arasındakini diline dolayan yetersizlerin iş değildir.

Senin o kinini kustuğun inci sözlük hakara makara yapar ama zeki adamların aptal taklidi yaptığı ortamdır orası. Ekşi sözlük, aptalların zeki taklidi yaptığı yerdir.
    Öyle bir konuştun ki, iki bacak arasından çıktığını, tekrar oraya bir şekilde giriş yapacağını bilmiyormuş gibi... Neyse, uzatmayayım.
    Mantık çerçevesinde okursan, hak payı verirsin. Yoksa olayları yüzeysel geçip seni uyutan medyaya kanarsan işin yaş.

• he he, hergün onlarca şehit haberi geliyor sırf bu 25 taneyi örtbas etmek için koca üssü havaya uçurdular

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • quote:

İnciyi sevmem ama adam bildiklerini gördüklerini yazmış çok siyaset katmamış.Tarafsız olarak bir oku.

Orijinalden alıntı: Jokě

quote:

Senin o kinini kustuğun inci sözlük hakara makara yapar ama zeki adamların aptal taklidi yaptığı ortamdır orası. Ekşi sözlük, aptalların zeki taklidi yaptığı yerdir.
    Öyle bir konuştun ki, iki bacak arasından çıktığını, tekrar oraya bir şekilde giriş yapacağını bilmiyormuş gibi... Neyse, uzatmayayım.
    Mantık çerçevesinde okursan, hak payı verirsin. Yoksa olayları yüzeysel geçip seni uyutan medyaya kanarsan işin yaş.

Sen de incicisin bu engin bilgileri öğretiyorsun. Sorun bu zaten. Saygısız ve küfürlü şekilde ciddi konuları konuştuğunu zannedenlerde sorun. O iki bacak arasını diline dolayanları ciddiye almamak ve onlara saygısız ve seviyesiz demek hakkımız da mı kalmadı?
    Burjuva medya kuruluşlarını, yandaş medyayı, siyonist güdümlüleri biliyorum. Haber kaynağı olarak sermaye egemenliğinden ve para babalarından bağımsız
    medya organlarını takip ediyorum. Suriye haberlerini SANA (suriye haber ajansı)'dan almaktaydım. Şimdi AKP hükümetinin örtülü savaş politikasından kaynaklanan
    sansür yaptırımına uğradı erişilemiyor. Bilgiyi aldığın kaynak önemlidir. On sayfa küfür arasında üç cümle göreceğim diye eşelenmek zorunda kaldığın bir
    ortama saygı duyamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 6 Eylül 2012; 14:08:35 >

• biraz mantıklı olun artık koyun olmayın beyler ülkenin durumuna bi bakın. İncide yazanlar gayet mantıklı şeyler ki adam yaşamış yaşadığını yazmış. ben askeriyede büyüdüm bugüne kadar 30 askerin sayım yapmaya gittiği görülmemiştir. bu işin içinde bi iş olduğu kesin ve kaza olmadığı da öyle. Az önce de bi röportaj izledim yaralı askerle yapmışlar namaz kılmaya gittim o anda patladı diyor. 30 asker içinde bi o asker mi namaz kılmayı biliyodu Allah aşkına ya ?

Oyuna gelmeyin artık görün bi gerçekleri düşünün o kafayı size boşuna vermemiş yaratan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 30 Nisan 2013; 14:40:07 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.