Şimdi Ara

Bu yiyecek fiyatları ne böyle ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
2
Favori
19.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
304 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • milicic kullanıcısına yanıt

    kesinlikle katılıyorum yaş kemale erdi ama evlilik bu devirde zor yürür...haliyle evlilik düşünemiyorum

    etrafım ne zaman evlenecen diyor...ulan kendime zor bakıyorum elin kızını nasıl geçindireyim

    zaten devir olmuş paran varsa yüzüne bakılır devri


    memursan belki ama özel sektörde yarın kapıda kalman içten bile değil

    arkadaşıma ev bakıyoruz taaa bilmem nerede yol yeni yapılıyor giriş kat daire 60m2... 400-500bin hööö pardon?


    zor usta zor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 14 Eylül 2021; 17:56:30 >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Öyle değil işte doğum oranların ve yaşlı nüfusun arttığını gören hükümet mülteci yığdıkça yığıyor ülkeye hepside doğuruyor istanbul başak şehir hastanede her gün suriyeli afgan bebeler doğuyor keza urfada dakika başı suriyeli doğuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sismancocuk S kullanıcısına yanıt

    Okuduğunu anlamaktan acizsin. Bu yapılanları devletimizin denetlemediğini ve gerekli cezaların verilmediğini de yazdım. Ama o kısım kafandan silinmiş; herhalde fazla yer olmadığı için bir kuyruk (queue) yapısı mantığıyla çalışıyor. Yer kalmayınca ilk giren girdiyi kafadan atıyorsun. Yoksa buna başka bir açıklama bulamıyorum.

  • milicic kullanıcısına yanıt

    Tamam

  • 2021 döner ayran 15 lira

    2002 döner ayran 1 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 14 Eylül 2021; 18:41:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Durun daha ya hemen ağlamayın, 2023 fiyatlarını görmediniz daha.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

    Bunlar gidince de bir şey değişmeyecek söyleyeyim sana. Türkiye'nin makus kaderidir bu yüksek enflasyon, yüksek kur, yüksek faiz. Bunlar gidince daha demokratik, daha çağdaş, daha laik, insan haklarına saygılı, doğru düzgün bir iktidar gelebilir. Ama ekonomik sorunları çözemezler. Daha mülteciler ne yapılacak o belli değil. Ben kendimi bildim bileli Türkiye krizde, geçim derdi, alım gücü zayıflığı hep var. Var olmaya da devam eder. Bir halt olmaz bu ülkeden. İnsanlarımız kirli bir kere. Ahlaken, vicdanen kirli. Böyle toplumla olmaz.

    ya yazmayayım şu konuya dedim ama sana bir şey anlatayım bir memur arkadaş anlattı.bunun ev sahibi tv net bir yerden okuyor memura zam geldi.gelen zam da 100 lira var yok ama akşam gelmiş şu kirayı bir konuşalım.bu nedir en kısa tabirle servet düşmanlığıdır sende varsa benim olsun hatta kardaş o ney yarısını bana ver diye albüm bile çıkmış.sen asgariye %20 %20 populist gaz alma amaçlı hiç enflasyon tuik muik iplemeden zam yaparsan iğne bile satan ne yapar?iş veren neden herkese asgari verir bu ipsiz sapsız vasıfsız adamın alması gereken para %60 ne demek ya çalışanın?memura zaten %3 5 onun da bir farkı kalmadı orta direk nerede aranıyor.bir de pandemi bahanesi tam bizim insanın sevdiği havalar kurt puslu havayı sever her işin nokta noktalığı bizde sen nereye düze çıkıyorsun nereye avrupaya giriyorsun var ya nefret ediyor herkes Türklerden nette.benim kardeşim 2005'ten beri yurt dışında iskoçlarla bile konuşabiliyor öyle ingilizce var armani man gibi bir şey maaşı hep yüksek olunca ama evlenemedi kızların aileleri vermedi niye Türk.dedim madem Türksün göster ürksün.dedi abi zaten ürküyorlar.yani talibandan bir farkımız yok nette.kadınları gömüp taşlayıp öldürüyormuşuz 1400 yılk önceki recm yani intiba bu.halbuki biz modern müslüman diye görülüyorduk ama 2001 ikiz kuleler olayı hop hepiniz müslümansınız yani yalan oldu bir günde 1920'lerden gelen itibar yani sanmayın ki yeni bir şey akp son 2 senede sapıttı siz yeni farkediyorsunuz çünkü 2001'de sümüğü akan nesil büyüdü netle.ben 2000'de asgari ücretin 1/4'üne parfüm almış adamım yani bana normal geliyor 44 yaşındayım.benden yaşlılara zaten normal geliyor işte bir tek gençler kıral çıplak diyor yoksa bu ülke hep böyleydi 95'te de böyleydi bi oh be dediğimiz zaman yoktur bir gecede dolar ikiye katlar 96'da.anayasa fırlattı diye alt üst olur 2001'de bunları görmedi ölüyoruz bitiyoruz diyen gençler.milletimiz pis gerçekten o da hep zor koşullarda yaşadığımız için belki en son kanuni zamanında para var huzur var diyebildiğimiz için.toner çipi yazan program varmış onun kırığını soruyor kuzen dedim abi adam da oradan ekmek yiyor yaptır sonra sürekli doldur o adamdan onun kırığı olmaz.300 liraymış bunun için uğraşıyor adam çünkü bizim mantık bedavaysa para veren enayidir.daha windowslarımız komple korsan ms win10 yükseltenlere bedava verdi de 2015'te biraz oradan alıştık çünkü ruslar bir biz iki neden çünkü o adamlar da gün yüzü görmedi.elin danimarkalısı isveçlisi ile bizim ilgimiz alakamız yok ki sen istediğin kadar eğit adam altın alır saklar çünkü ne olacağı belli olmuyor ülkede ya da japonya gibi eksi faiz yok.





  • 2021 de dönmüyor bile

  • 21₺ olan mega tavuk dürüm 2 ayda 28₺ oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • farukclkk kullanıcısına yanıt

    diğer dürümlere göre pahalıydı ama içi daha dolgun ve soslu olduğu için tercih ediliyordu. Parasına kıyılmayacak kadar da pahalı değildi.


    Sahi, çiğköftenin kilosu olmuş 60 65 lira. Noluyor ya?

  • Suan korkmamiz gerekenler pahalı değil ucuz yiyecekler.
    Markette 1 kg tavuk eti 40 TL civari, hesabini yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Aynen ülkenin tek sorunu elma ve muz. Bunları kendimiz üretirsek enflasyon - %10 olacak ve deflasyona gireceğiz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asgari ücret 6000 olsa 1 litre yağın fiyatı 750 tl olur direkt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zammı geçtim her hafta hem gramaj küçülüyor hem zam geliyor. Duble etki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bırakın dışarda yemeği evin mutfak pazar masrafları elektrik su dogalgaz vs yetişemez hale geldik çırpındıkça batıyoruz bu durumlara kimlerin sayesinde dustuysek topunun A.b.v.....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yiyecek fiyatları ne böyle !


    Daha bugün ki konuşmasında açıkladı. Ekonomide şahlanma sürecimiz devam ediyor. Bu yiyecek fiyatları ne böyle !  2023 hedeflerine çok yakın olduğumuzu söyledi. Hangi hedef onu bilmiyorum ama emin adımlarla ilerliyormusuz.

  • Muhalefette akilsiz 11 seçim kaybetmişsin aday olmaya çalişiyorsun koltuk sevdalısı kilicdaroglu bana hic ters koşe yapacak demeyin kaldi 14 15 ay secime daha aday bile belirleyemediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    aynen kardeşim. her yer yandı bitti kül oldu. yazarken az düşünerek varsa beyniniz kullanarak yazın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.