Şimdi Ara

Bu yiyecek fiyatları ne böyle ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
2
Favori
19.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
304 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ekmek bile 2 lira olmuş. apk öncesi ekmek 7.5 kurştu bak 7.5 kuruş diyorum 10 kuruş bile değil...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zero Degrees

    En son bi 2018 yılında bilgisayar almaya niyetlenmiştim. Sonradan vazgeçmiştim. Şu sıra laptop ihtiyacı doğdu. Kafamda kuruyorum işte. Şöyle özellikli bir şey olsun. 6-7 bin tL veririm diye kafamda kuruyorum. Sonra açtım siteleri bi baktım istediğim özellikte 11 den aşağı yok. Sağlam bi sövdüm. Sonra indirim bekledim. Biraz indirimle 9.800 e aldım bi tane. 907 TL taksiti var nasıl ödeyeceğim diye kara kara düşünüyorum. Ne yazık ki mecburdum almaya. Artık birisi dur desin buna lütfen ya.

    O olay sadece enflasyonla, dolarla açıklanamaz. Önceden elektronik parçaların dolar cinsinden fiyatı yazardı şimdi yok yazıyor tl fiyatını. Ekran kartı, işlemci, laptop bilgisayarın fiyatları dolardı.

    Böylelikle daha da kazıklıyorlar.





  • geniuskenderyoutube
    türkiye'de insanların seçimlerde oy kullanma mantığı. discord: https://discord.geniuskender.com/​​​​...​ instagram: https://instagram.geniuskender.com/​​​ twitter: https://twitter.geniuskender.com/​​​ orijinal video sahibi: @Halk Ekranı orijinal video: https://www.youtube.com/watch?v=WWXVlDqhlh8 telif hakları ve iletişim: geniuskender@gmail.com
    https://www.youtube.com/watch?v=EkqGVPGnvnw
  • Ağzımız doluyken konuşmayalım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Amin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi güzelde dışardan yemek yiyen kaldımı ya ? Benim içim yanıyo o paraları verirken kestim herşeyi kendim yapıyorum arada 15 liraya dürüm yerim oda haftada 2 kere akepe sayesinde aşçı oldum valla teşekkür ediyorum burdan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 14 Eylül 2021; 8:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümet çok geç kaldı istifa etmek için, bir an önce istifa etmeli.

  • Konuyla alakasız olacak da tavuk döner yemeyin gençler ciddi söylüyorum. Gıda terörünün zirve noktalarından biri. Git nohut pilav falan ye o da ucuz yollu veya 2 lahmacun ye ne biliyim. Tadını seviyorum illa yerim diyorsan da ayda 1-2 ye en fazla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 14 Eylül 2021; 8:41:21 >
  • ben yazdıklarının hepsini evde kendim yapıyorum. hem daha ucuz hem de daha sağlıklı

  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

    Yoo gayet hissedilirdi. Sırf enflasyon artmasın diye gramajları hafiften düşürmeye başlamışlardı.


    Sonra baktılar kurtarmıyor daha fazla düşürmeye başladılar.

  • Ülkenin başı boş denetleyen yok. Devleti yönettiğini zannedenler çuvallarının peşinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt
    Soğuk silivride beleş ye sonrasında 😜

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Verdin yetkiyi onlar yetkiyle yeni saraylar uçaklar mercedes'ler aldı sen ne aldın yazmayım şimdi burda anladınız siz.

  • Tamam enflasyon var da esnaf da pandeminin acısını bizden çıkarıyor. Yiyecek içecek sektöründe kdv %8'den %1 'e düşürülmüştü. Hangi lokanta yansıttı fiyatına. %7 daha ucuz olması gerekirdi. Zaten her şeye fiş fatura mı kesiyorlar? Bina fiyatları ve kiraları da uçtu. Abartı artık bu fiyat artışları. Enflasyonun ardına sığınıp gereksiz fiyat artışları var. Enflasyon %20 ise %20 de esnaf arttırıyor. Tavan fiyat uygulaması ve sabit kur gelmeli artık. Yoksa millet aç kalacak. Serbest piyasa ekonomisi istikrarlı ekonomiler için iyi. Bizim gibi istikrarsız ekonomilerde yabancı sermaye borsaya girip manipülasyon yapıp bizi tokatlayıp gidiyor. Yabancı gelip burada fabrika mı kuruyor sanki. Acilen bazı sektörler devletleştirilmeli. Elektrik dağıtım, telekomünikasyon, doğalgaz dağıtım, elektrik üretim vb.gibi. Özelleştirme bazı kritik sektörler için iyi olmadı. Özelleştirilen kurumların bize bir faydası yok zaten. Yandaşlara peşkeş çekiliyor. Onlar zengin oluyor.





  • Birileri "KOYDUK MU " demişti seçimden sonra. Hatırlatayım dedim.

  • Zimbabwe de badem bıyık yönetimi olduğu için halkın ekonomik sosyal çöküntüden çok bıktığı, çıkar telefonunu diyen amcaların hüloghhh diyen teyzelerin seçimi yüzünden sürekli geriye gidildiği söyleniyor ülkede tek kurtuluşun Z kuşağına bağlı olması da bir tedirginlik yaratmıyor değil... Ülkede her seçimde trafolara giren komodo ejderi canavarları yine olası bir erken seçimde seçimi sabotaj etmeleri bekleniyor... ZHA (Zimbabwe haber ajansı)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kedilere verdiğimiz salam bile 4.5 oldu aç bitiri bile kedi tek seferde yerken biz 2 3 gün yiyoruz allah belasını versin ülkeyi bu hale getirenlerin

  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

    Youtube'da, yemek tarifi verenlerin hem abone , hem izlenmeleri milyonu buluyor. Millet artık evinde yapmaya çalışıyor ya da böyle sadece izliyor.


    Hatay Sandık İçiyoutube
    . MALZEMELER Yarım kilo dana döş kıyma 3 adet ufak patates 2 adet kuru soğan 1 su bardağı un 1 tatlı kaşığı buğday nişastası 1 çay kaşığı yoğurt 1 adet domates 3 parça göbek marul Steak sos Mayonez 4 adet cheddar peyniri YAPILIŞI Öncelikle kıtır soğanı yapıyoruz: Patatesleri küp küp doğrayıp fırında 20 dakika pişiriyoruz. Fırında pişerken onuncu dakikada soğanları karıştırıyoruz. Pişen soğanları dışarı çıkarıp oda sıcaklığına gelmesini bekliyoruz. Soğuyan soğanları 1 su bardağı un ve 1 tatlı kaşığı buğday nişastası karışımına ekleyip fazla ununu süzüp orta ateşte kızartıyoruz. Pişen soğanları peçetenin üzerine ekleyip soğutuyoruz. Çıtır soğanlar hazır. Şimdi domatesi dilim dilim doğruyoruz kenara alıyoruz. Marulun göbek kısmını alıp 2-3 parça kenara ayırıyoruz. Patatesleri ince ince doğrayıp sudan geçirip kuruyoruz. Kuruyan patatesleri buzdolabına atıp donduruyoruz. Donan patatesleri kızgın yağda pişiriyoruz 10 dakika pişirip patatesleri dışarı alıyoruz ve oda sıcaklığına gelmesini bekliyoruz. Soğuyan patatesleri tekrar kızartıyoruz. Patatesli pişince çıkarıyoruz. Patatesleri kenara alıyoruz. Şimdi eti pişirecez. Ete kare şeklini veriyoruz. Döküm tavada önlü arkalı 4 dakika pişiriyoruz l. Pişirme aşamasında ön ve arka kısma tuz ve karabiber ekliyoruz. Etin bir yüzünü pişirdikten sonra üzerine cheddar peyniri ekliyoruz. Etler pişmeye 1 dakika kala ekmekleri 1 dakika kızartıyoruz. Şimdi hamburgeri yapabiliriz. Öncelikle ekmeğin içerisine etimizi ekliyoruz. Üzerine steak sos ekliyoruz. Üzerine çıtır soğanlardan ekliyoruz. Üzerine 2 dilim domates onun üzerine marul ve en son mayonez sıkıp ekmeği kapatıyoruz. Patates kızartmasıda hazır menü tamamlanması için yanındada kola dolduruyoruz. Herkese afiyet olsun.
    https://www.youtube.com/watch?v=o93QBYoNek4&t=12s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 14 Eylül 2021; 10:44:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

    Tamam enflasyon var da esnaf da pandeminin acısını bizden çıkarıyor. Yiyecek içecek sektöründe kdv %8'den %1 'e düşürülmüştü. Hangi lokanta yansıttı fiyatına. %7 daha ucuz olması gerekirdi. Zaten her şeye fiş fatura mı kesiyorlar? Bina fiyatları ve kiraları da uçtu. Abartı artık bu fiyat artışları. Enflasyonun ardına sığınıp gereksiz fiyat artışları var. Enflasyon %20 ise %20 de esnaf arttırıyor. Tavan fiyat uygulaması ve sabit kur gelmeli artık. Yoksa millet aç kalacak. Serbest piyasa ekonomisi istikrarlı ekonomiler için iyi. Bizim gibi istikrarsız ekonomilerde yabancı sermaye borsaya girip manipülasyon yapıp bizi tokatlayıp gidiyor. Yabancı gelip burada fabrika mı kuruyor sanki. Acilen bazı sektörler devletleştirilmeli. Elektrik dağıtım, telekomünikasyon, doğalgaz dağıtım, elektrik üretim vb.gibi. Özelleştirme bazı kritik sektörler için iyi olmadı. Özelleştirilen kurumların bize bir faydası yok zaten. Yandaşlara peşkeş çekiliyor. Onlar zengin oluyor.

    kira fiyatlarının enflasyonla ilgisi yok, ev fiyatları uçtuğu için kira fiyatları artıyor.

    faizler çıkmış marsa, ev yapım maliyetleri uçmuş hala boş boş konuşuyorsunuz. bunlar daha iyi günlerimiz bu adamlar gitmediği sürece bu seneki kira fiyatlarını çok ararsınız





  • quote:

    Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

    Resmini çek
    Yetkili kişiye at.
    Altınada mesaj yaz.
    Verdik yetki ne oldu etki. İlla gösterelimi mi tepki de.

    Ahahaha süpermiş  

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.