Şimdi Ara

Bu Yıl YGS'ye Gireceğim Dikkat Dağınıklığı İçin Hangi Doktora Gitmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yıl 12. sınıf oldum ve yavaştan çalışmaya başladım. Ama 11 yıllık öğrencilik hayatım boyunca hiç düzenli çalışamadım ve sürekil dikkat daığınklığı çektim. Bu gibi konular için hangi doktora başvurmalıyım?
    Ayrıca etraftan sınava 3 ay kala veya sene boyunca çeşitli ilaçlar kullananları duydum, bunlarla ilgili bilgisi olan var mı? Bilenler paylaşırsa bütün sınava girecek olanlar yararlanır burada.



  • Bence ilaç alma o ilaçların etkileri kalıcı olabiliyor.Yeğenim kullandı çok hiperaktif bi çocuktu götürmüşler doktora dikkat dağınıklığıda vardı ilaç yazmış doktor çocuğu 6 ay sonra gördüm sessiz sakin bi çocuk olmuş ne bizle konuşuyor öylece oturuyordu hiç dışarıda çıkmıyormuş artık ilacı bıraktılar ama 2 sene geçti çocuk hala aynı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I need $

    Bence ilaç alma o ilaçların etkileri kalıcı olabiliyor.Yeğenim kullandı çok hiperaktif bi çocuktu götürmüşler doktora dikkat dağınıklığıda vardı ilaç yazmış doktor çocuğu 6 ay sonra gördüm sessiz sakin bi çocuk olmuş ne bizle konuşuyor öylece oturuyordu hiç dışarıda çıkmıyormuş artık ilacı bıraktılar ama 2 sene geçti çocuk hala aynı.


    Hmm, araştırmak gerekli öyleyse.

    Solgar Nero diye bi ilaç duydum. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Psikoloğa gideceksin
  • psikiyarist e gidiceksin hap vericek büyük ihtimal. ben gitmiştim aynı sebepten bi hap verdi 1 hafta ya kullandım ya kullanmadım sıkıldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.