Şimdi Ara

Bu yazıyı okuyunca 5 dk kötü derin bir nefes aldıktan sonra iyi hissediceksiniz FEYsbuk onaylı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz sizi Düşündürücem Bunları okurken hayal kurup okursanız daha iyi olur Bu yazıyı okursanız rahatlıyabilirsiniz :)

İlk önce derin bir nefes alınız...

Yanınızda Hep istediğiniz birini düşünün ünlü biri olabilir yada sevdiğiniz sınıftan okuldan birini

Düşünsenize biraz kimsenin sizi rahatsız etmiyeceği etrafında insan gürültüsünün olmıyacağı bir yer ne kadar güzel degil mi?

Etrafında hep sık ağaçlar kafanı havaya kaldırdıgında ağaçların arasından gelen ışık süzmesi yolda yürümeye devam ediyorsun önün patika ama sag ve solun ağaçlarla kaplı yolda biraz ilerledikten sonra dikkatini bişey çekiyor Bir kumsala geliyorsun ucu bucaksız bir kumsal sol tarafına baktığında yerde bıraz çakıl taşları ve yerde yürüyen bi yengeç küçük bir yengeç 5 cm boylarında onu takmadan karsıya bakıyorsun karşıda masmavi bir deniz, Denizin yanına geliyorsun ayaklarını suya sokuyorsun ve yavaş yavaş gelen dalgaların sesiyle birlikte o temiz deniz'in kokusu alabiliyor musun ?

Burdan çıktıktan sonra seni bir karanlık bir yer bekliyor sanki hayatın boyunca yaptıklarını düşünebileceğin bir yer kapkaranlık belkide ucsuz bucaksız bir yer yanında hep istedigin kişiyi düşün ve onla orda konusuyorsun yaptıklarını değerlendiryorsun ne güzel degil mi?

Adımların sıklaştıkça oradan çıkıyorsun Ve tekrar ormana geliyorsun fakat Ağaçlardaki kuşlar dikkatı çekiyor onların cıvaltısıyla uzaktan gelen deniz'in sesini duyuyorsun Ormanın o mis gibi kokusunu ıcine çekiyorsun ve yola devam ediyorsun Şimdi derin bir nefes al Rahatladın dimi :)

Yazı bana ait trollemek için yorum yapmayın lütfen bu hıkaye tabikide sizi tam olarak rahatlatmıyacak bunu Placebo gibi düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 1 Ekim 2012; 22:31:49 >

[simage]flyingblackbirds.blogspot.com[/simage]
    [link=flyingblackbirds.blogspot.com]-
  • Kızsız olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

BursaSpor Fan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Hell

Kızsız olmaz

şu kısımda istedigini yap sonra diger kısımları oku

Burdan çıktıktan sonra seni bir karanlık bir yer bekliyor sanki hayatın boyunca yaptıklarını düşünebileceğin bir yer kapkaranlık belkide ucsuz bucaksız bir yer yanında hep istedigin kişiyi düşün ve onla orda konusuyorsun yaptıklarını değerlendiryorsun ne güzel degil mi?

• _____________________________
    Bu kullancı,über trolldür.
  • okumadım rahatım

bunu size bir ilaç gibi düşünün fakat gerçek olmayan bir ilaç (bilimsel terimini neydi bunun ya )

Kocakarıilacı.

Şaka bir yana güzel düşünce.Gerçek olsa mükemmel olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 11 Eylül 2012; 22:54:40 >

Orijinalden alıntı: Akali.

/>

Bu yazıyı okuyunca 5 dk kötü derin bir nefes aldıktan sonra iyi hissediceksiniz FEYsbuk onaylı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

"Placebo"

Okumadım. Son cümle gözüme çarptı.

saol hocam

Orijinalden alıntı: sarman29

Rahatlayamadım.Aldığın 2 dakikamı bana geri ver çabuk.

kredi kartı kabul ediyormusunz ?

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Biraz sizi Düşündürücem Bunları okurken hayal kurup okursanız daha iyi olur Bu yazıyı okursanız rahatlıyabilirsiniz :)

İlk önce derin bir nefes alınız...

Yanınızda Hep istediğiniz birini düşünün ünlü biri olabilir yada sevdiğiniz sınıftan okuldan birini

Düşünsenize biraz kimsenin sizi rahatsız etmiyeceği etrafında insan gürültüsünün olmıyacağı bir yer ne kadar güzel degil mi?

Etrafında hep sık ağaçlar kafanı havaya kaldırdıgında ağaçların arasından gelen ışık süzmesi yolda yürümeye devam ediyorsun önün patika ama sag ve solun ağaçlarla kaplı yolda biraz ilerledikten sonra dikkatini bişey çekiyor Bir kumsala geliyorsun ucu bucaksız bir kumsal sol tarafına baktığında yerde bıraz çakıl taşları ve yerde yürüyen bi yengeç küçük bir yengeç 5 cm boylarında onu takmadan karsıya bakıyorsun karşıda masmavi bir deniz, Denizin yanına geliyorsun ayaklarını suya sokuyorsun ve yavaş yavaş gelen dalgaların sesiyle birlikte o temiz deniz'in kokusu alabiliyor musun ?

Adımların sıklaştıkça oradan çıkıyorsun Ve tekrar ormana geliyorsun fakat Ağaçlardaki kuşlar dikkatı çekiyor onların cıvaltısıyla uzaktan gelen deniz'in sesini duyuyorsun Ormanın o mis gibi kokusunu ıcine çekiyorsun ve yola devam ediyorsun Şimdi derin bir nefes al Rahatladın dimi :)

Yazı bana ait trollemek için yorum yapmayın lütfen bu hıkaye tabikide sizi tam olarak rahatlatmıyacak bunu Placebo gibi düşünün
    iyi geldi kardeş saolasın

• Elimde kitap vardı ağzıma sokmuşum beyler. Fazla konsantrasyon iyi değil.

Orijinalden alıntı: İlluminatici

quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Rahatlayamadım.Aldığın 2 dakikamı bana geri ver çabuk.

kredi kartı kabul ediyormusunz ?

Ben nakit çalışırım.Banka hesabımı yolluyorum.

Orijinalden alıntı: Elimon

Okudum rahatlamadım. Hatta bi kötü oldum.

sıkıntı bastı dimi oda konuyu okurken aklın baska tarafa gıtmıstır oyzdendır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 11 Eylül 2012; 23:03:24 >

Maldiv lerde küçük bir adaya gittim. 5 ay kaldım iş sebebi ile 1 ay sonra sıkıntıdan gebericek gibi olduk Hiç birşey yok adanın tamamını dolaşmak 30 dakika sürüyor yaya olarak deniz var güzel o kadar başka hiç bisey yok 300 500 agaç bir deniz bir kumsal bir otel ..

Sıkıntıdan adadaki tüm bayan iş arkadaşları ile akraba oldum. Yakında Atilla gibi genlerim her millete yayılacak ( Otelde hemen hemen her ülkeden personel var 74 bayan personel vardı sanırım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 11 Eylül 2012; 23:10:25 >

Orijinalden alıntı: Treth

biraz baltalı ilah moduna giricem ama..

Maldiv lerde küçük bir adaya gittim. 5 ay kaldım iş sebebi ile 1 ay sonra sıkıntıdan gebericek gibi olduk Hiç birşey yok adanın tamamını dolaşmak 30 dakika sürüyor yaya olarak deniz var güzel o kadar başka hiç bisey yok 300500 agaç bir deniz bir kumsal bir otel ..

Sıkıntıdan adadaki tüm bayan iş arkadaşları ile akraba oldum. Yakında Atilla gibi genlerim her millete yayılacak ( Otelde hemen hemen her ülkeden personel var 74 bayan personel vardı sanırım )

1 günlük zevkli olur zaten yazdıgımın 1 den fazla gün biraz sıkıntı olur haklısın :

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.