Şimdi Ara

Bu yaz tatilinde bitirdiğiniz animeler (ve biraz bahsedin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yaz tatilinde hangi animeleri izleyip bitirdiniz acaba? Kısaca bahseder misiniz? Belki benim ve başkalarının anime keşfetmesine yardımcı olursunuz.

    Ben başlıyorum.

    1-Umineko no naku koro ni

    Hikaye Ushiromiya ailesinin başına gelen cinayetleri konu alıyor. Tabi işin içinde birazda büyü var. Başrolümüz cinayetlerin insan işi olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Anlaması zor ve tuhaf bir anime.

    2-Blood C

    Bölümlerin çoğu benzer. Başrol kız bölümün başlarında saf ve sakar okula gidiyor arkadaşlarıyla muhabbet ediyor. Bölüm sonlarında canavarlar ortaya çıkıyor, onlarla savaşıyor falan. Tabiki bir konusu var ama çok yoğun değil. Ölen masum karakterler falanda içeriyor.

    3-Date A Live

    Haremi bol bir anime. Deprem gibi bir şey oluyor sonra da özel güçleri olan bir kız beliriyor. Başrolümüzde kendini böyle gelen kızlara aşık edip kontrol altına alıyor. Güzel sahnelerde mevcut ama böyle komedisi daha fazla. Ve şu yazıyı yazarken aklıma başrolden başka erkek karakter gelmiyor.

    4-xxxHolic

    Bu animede tuhaf, psikolojik bir şey. Herkesin sevmeyeceği bir türden. Başrol kendini bir evin içinde bulur. Burda yetişkin biriyle tanışır ve bir şekilde ona borçlanır. Her bölümü ayrı bir şeyler oluyor ama ben beğendim.

    Ben yazın bu kadar izledim. Sizinde yanıtlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ryuuguu -- 18 Eylül 2019; 20:15:56 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.