Bildirim
Bu wap cam nasıl?
Kron TX 100-28 Jant Trekking Bisiklet - 20 Kadro - 21 Vites - M.DISC - Mat Siyah-Gri/Turuncu : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D47LNPK9
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Anaaa hiç kullanan yokmu bu cam'den? -
Görüntüsü gayet net olmalı ama şuna dikkat etmelisin. Sönsörü CMOS yerine CCD olmalı yani daha kaliteli olmalı fps değeri yüksek olmalı 30 dan yukarı olmalı yani. Eğer dediklerim yoksa 18 $ + kdv ye Apache 500K al bende var mesela görüntüsü cillop gibi. -
18 $ mı e bedava bu philips 94$+kdv niye böyle? -
Hem markası Philips hem de 1.3 megapixel. Yani bilgisayar takılıyken 1024x768 kalitesinde fotoğraf ta çekebiliyorsun ama Apache ile 640x480 den fazla foto çekimi yapamıyorsun. Philips daha kaliteli ama o kadar para verecek gibi değil. Bence bulabilirsen ki eminim piyasada halen vardır, Apache 500K almandır. Yani yarım megapixel. -
Eyvallah teşekkürler... Bu durumda apachi alıyoruz markaya para verecek kadar zengil değiliz -
Hatta sana çektiğim resmi göstereyim Apache500K ile bak nasıl görüntü kalitesi. Akşam florasan ışığında çektim resmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 17 Aralık 2005, 2:32:06 > -
Tamamdır resim süper karizma çıkmışsın... kararımı verdim apachi -
-
abi 90fps daha ne olsun..kralı .. ! -
AMA 90FRAME MESEENGERDA KULLANILMIYO MESSENGER 30 FRAME DESTEKLIYO BILDIGIM KADARIYLA
AMA BU CAMERANIN GORUNTULERI SUPER BENDE KULLANDIM BI ARA KULLANDIGIM EN IYI CAMERA DERIM -
quote:
Orjinalden alıntı: kyorhan
Hatta sana çektiğim resmi göstereyim Apache500K ile bak nasıl görüntü kalitesi. Akşam florasan ışığında çektim resmi.
eğer tanıttığın ve söylediğin fiyattaysa kaçırmayın derim bence gayet ii -
Apache de çok güzel bir kamera ancak burda kullanım yeri de önemli. Karanlıkta Philips müthiş sonuçlar veriyor gerçekten. Apache ile Philips SPC900NC birçok açıdan standart bir webcam değil. Oldukça profesyonel. Ancak temel webcam işlevi için alınıyorsa ve bütçe sınırlıysa Apache çok iyi bir seçim. Sağlamlığını elinize alınca hissedebiliyorsınız.
SPC900NC ise tabi bambaşka gökyüzüne çevirdiğinizde kendi CCD sensörü ve lensiyle yıldızları seçebilecek kadar güçlü 640x480 de 90 kare hızda görüntü yakalayabiliyor. Ancak ADSL de upload değerleri düşük olduğundan genellikle 15 fps bile yakalamak güç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X