Şimdi Ara

bu virüsmü ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

selam arkadaşlar, harddiskim 2 parça ve bu parçalar benim isteğim dışında paylaşıma açıklar. bunları nasıl kapatabilirim. paylaşım penceresindeki seçenekler de inaktif konumda. sanırım sağlam bi virüs yedim. tavsiyesi olan varsa sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: drajl_inthe_forest
    seçenekler de inaktif konumda.

Virüs hakkında bir bilgim yok. Ama bir de Windows Explorer'da Araçlar-Klasör Seçenekleri-Görünüm-Gelişmiş Ayarlar'daki "Basit dosya paylaşımını kullan (Önerilen)"in yanındaki işareti kaldırarak sonra tekrar Paylaşım Özellikleri'ne girmeyi dene. Eğer seçenekler yine inaktif ise, hiçbir değişiklik yapamıyorsan virüs olabilir. Genel bir tarama yaptır.
  • Ctl+alt+del bas görev yöneticisini aç orada activexdebugger32.exe diye bir program çalışıyo olması lazım onu sonlandır. regedit aç "activexdebugger32" diye arattır, bulduklarının hepsini sil, silerken kısayoluna bak nerden bulaşmış Usb disklerden olabilir onu da temizle. daha sonra gelişmiş paylaşımı aç ve sürücülerin paylaşım özelliklerin kapat.
  • sağol kardeş, reg editten sildikten sonra bi problem kalmadı. sanırım usb den bulaşmış. bu arada bir sorunum daha var. bunuda halledebilirseniz çok sevinirim.

bu virüsmü ??

işletim sistemi sürekli kendini güncellemek istiyor. güncelle diyorum 5-10 saniye sonra tekrar güncelle ikonu çıkıyor ve hepsinde de aynı güncellemeyi yapıyor. bunu nasıl sonlandırabilirim?? microsoftun sitesinden bütün güncellemeleri yaptım faka halen soruyor sanırım bu biraz ciddi bi mesele.
    windows service pack 2 kullanıyorum.
  • PATRON1 PATRON2
    Virüsü. cpuyu yoran aynı zamanda dısklerı otomatık paylaşıma açan bir virüs.
    kurtulmuşsun sevindim ;)
  • evet haklısın, paylaşım ları kapatırken c sürücüsü patron1, d sürücüsü de patron 2 yidi:) arkadaşlar şu güncelleme olayından beni kurtarın lütfen. 2 mesaj yukarda sorunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

PATRON1 PATRON2
    Virüsü. cpuyu yoran aynı zamanda dısklerı otomatık paylaşıma açan bir virüs.
    kurtulmuşsun sevindim ;)

ewet bu virsden bende yemiştim
  • @drajl_inthe_forest otomatik güncelleştirmeleri kapatarak sorunu çözebilirsin. ara ara elle güncelleştirme yaparsın...

BU arada adıgeçen virüsle ilgili konu buradadır:

patron 1 patron 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_14713364/mpage_1/key_//tm.htm#14713364
  • yardımın için teşekkürler dejeey, artık manuel olarak kendim yapacağım güncelleştirmeleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.