Şimdi Ara

Bu ürünü getirtebilecek birisi varmı..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yukarıdaki sitedeki ürünü tedarik etmemde bana yardımcı olabilecek arkadaş varmı..? ankaradayım, eğer tedarik edebilecek arkadaş varsa pm'den iletişime geçelim..

forum üzerinden bir çok satış yaptım, hiçbirisinde sorun sıkıntı yaşamadım.. dileyen arkadaşlar referanslarıma bakabilir, yorumlarımı okuyabilir.. yeni üyede değilim..

tedarik konusunda bilgi vereyim, ürün bana ulaştığında parasını hesabınıza yatırırım.. önden kapora vb. hiçbir şekilde para göndermem, ürün elime ulaşır parasını aynı anda hesabınıza geçerim.. bu söylediğim şekilde daha önce iphone 4'e yurtdışında kılıf getirtmişti bir arkadaş.. forumda ufak bir araştırmaya başlık bulunabilir.. şuan itibariyle istediğim ürün kendi sitesinde 70 $ getirtecek arkadaşla ücret görüşülür abartı olmayacak şekilde..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanschen -- 1 Eylül 2012; 11:50:11 >

Orijinalden alıntı: wanschen

iphone kamerası için lens sanırım doğrumu

evet iphone 4 ve 4S için kamera lensi

• sayfayı incelediniz mi bilmiyorum ama firma fedex ile gönderiyor. 30 dolar kargo parası alıyor. Kargo parası neyse, fedex özel firma olduğu için kafasına estiğini gibi gümrükte tutabiliyor. Biraz riskli.

Orijinalden alıntı: DeviLJoN

sayfayı incelediniz mi bilmiyorum ama firma fedex ile gönderiyor. 30 dolar kargo parası alıyor. Kargo parası neyse, fedex özel firma olduğu için kafasına estiğini gibi gümrükte tutabiliyor. Biraz riskli.

nasıl yani kafasına estiği gibi gümrükte tutuyor..?

• fedex firması özel bir firma. Gelen ürünlerde kendi isteğine göre gümrükte tutabiliyor. Bu konuda ufak bir araştırma yaparsanız. Anlatmak istediğimi anlarsınız. Benim başımdan geçen olayı anlatayım; Lcd ekran temizleyicisi aldım. Fedex ekonomi ile gelicekti. Geldi de. 30 dolar ürünün bedeli idi. Gümrükte kaldı. Çıkarttıkları masraf 150 ordino 150 işlem parası falan filan. 450 lira gibi bir fiyat biçti. Bunları sizi bilgilendirmek için belirttim.

fedex firması özel bir firma. Gelen ürünlerde kendi isteğine göre gümrükte tutabiliyor. Bu konuda ufak bir araştırma yaparsanız. Anlatmak istediğimi anlarsınız. Benim başımdan geçen olayı anlatayım; Lcd ekran temizleyicisi aldım. Fedex ekonomi ile gelicekti. Geldi de. 30 dolar ürünün bedeli idi. Gümrükte kaldı. Çıkarttıkları masraf 150 ordino 150 işlem parası falan filan. 450 lira gibi bir fiyat biçti. Bunları sizi bilgilendirmek için belirttim.

söylemek istediğinizi anladım sanırım, ürününüz takılırsa eğer fiyatı katlanır diyorsunuz.. şimdi bu ürünün aynısını hepsiburada'da satıyor, oradaki satış fiyatı 260lira gibi bir rakam.. neyse artık bir karar veririm, vermiş olduğunuz bilgi için teşekkür ederim..

• bu ürünün sahtesi var mı ? eğer yoksa başka alışveriş sayfalarından satın alınabilir. Buradaki fiyatı gerçekten pahalı. Eğer sahtesi yoksa. Sizin için bu üründen araştırabilirim.

bu ürünün sahtesi var mı ? eğer yoksa başka alışveriş sayfalarından satın alınabilir. Buradaki fiyatı gerçekten pahalı. Eğer sahtesi yoksa. Sizin için bu üründen araştırabilirim.

Sahtesi olup olmadigi hakkinda bilgim yok, ama orijinali varsa tabiki ayni urunu daha ucuza almayi kim istemez ki.. Size zahmet olmayacaksa eger, arastirabilirmisiniz lutfen..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 2 Eylül 2012; 2:44:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Birşeyler buldum. Pm olarak ta detayları paylaşıyorum.

cevapladım..

Sattıklarım:
    Beyaz iPhone 4 32 GB SimFree:imuratk,Beyaz iPhone 3GS 32 GB:faki,Siyah iPhone 5 16 GB:bimekan,DELL LCD Monitör:gazi86, PHILIPS MMS 260 5+1 PC Ses Sistemi:kanpunk, PS3 Slim (320 GB):otaku
  • İstanbul Eminönü'nde telefon yedek parçaları satan birçok dükkan mevcut. Ebay üzerinden Çin'den alınabilecek fiyatlardan daha uyguna oradan bulunabiliyor. Tabi sizin istediğiniz ürün yedek parça değil ama aksesuar olduğu için belki bulunabilir. Bilginiz olsun.

Orijinalden alıntı: fiesta1903

İstanbul Eminönü'nde telefon yedek parçaları satan birçok dükkan mevcut. Ebay üzerinden Çin'den alınabilecek fiyatlardan daha uyguna oradan bulunabiliyor. Tabi sizin istediğiniz ürün yedek parça değil ama aksesuar olduğu için belki bulunabilir. Bilginiz olsun.

Eminonundeki telefoncularda ayni urun varsa bulup alin komisyon karsiliginda bana satin..?

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

Eminonundeki telefoncularda ayni urun varsa bulup alin komisyon karsiliginda bana satin..?

İşim dolayısıyla pek müsait olamıyorum. Söz vermiş olmayayım, eğer yolum düşerse bakıp size bilgi veririm. Ama pek mümkün gibi gözükmüyor şimdiki tempoma göre.

quote:

İstanbul Eminönü'nde telefon yedek parçaları satan birçok dükkan mevcut. Ebay üzerinden Çin'den alınabilecek fiyatlardan daha uyguna oradan bulunabiliyor. Tabi sizin istediğiniz ürün yedek parça değil ama aksesuar olduğu için belki bulunabilir. Bilginiz olsun.

Alıntıları Göster
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiesta1903 -- 5 Eylül 2012; 17:10:36 >

• quote:

quote:

İşim dolayısıyla pek müsait olamıyorum. Söz vermiş olmayayım, eğer yolum düşerse bakıp size bilgi veririm. Ama pek mümkün gibi gözükmüyor şimdiki tempoma göre.

Musait oldugunuzda bakabilirseniz sevinirim..

• Ürün gift olarak gümrükten geçebilir. Fatura kestirirsin ve kıymet girdirmezsin ürüne yani hediye yazdırırsın ( mail ile irtibata geç ) sadece kargo parası ile yaklaşık 85 100 $ arası bir ücrete getirtebilirsin kendin veya gümrük işlemlerinde sana yardımcı olabilirim

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Ürün gift olarak gümrükten geçebilir. Fatura kestirirsin ve kıymet girdirmezsin ürüne yani hediye yazdırırsın ( mail ile irtibata geç ) sadece kargo parası ile yaklaşık 85 100 $ arası bir ücrete getirtebilirsin kendin veya gümrük işlemlerinde sana yardımcı olabilirim

Daha onceden yurtdisindan hic alisverisim olmadigi icin nasil yapildigini bilmiyorum.. Bu sebepten dolayi tecrubeli arkadaslar yardim istemek icin actim bu basligi.. Komisyon karsiliginda getirebilecek kimse varmi diye..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.