Şimdi Ara

Bu ülkeye hayrım dokunursa beni sevin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne k*dınlar gibi annemin sigortasını miras alabiliyorum, ne babamın sigortasından faydalanabiliyorum, üstüne de hiç gelirim olmamasına rağmen borç yazıp faiziyle tahsil etmeye çalışıyorlar, 1/32 hisseli avuç kadar tarlayı haciz etmesinler diye sabah akşam ne yapacağımı düşünüyorum. m*mur 9'da gelip 4'te çıkacak ama benden 17 bin liraya kölelik yapmam isteniyor. Bu şartlar altında çalışmam. Savaşa götürürlerse de savaşmam. Evlilik kurumu sadece k*dına fayda sağlıyor, tck, 6284, anayasa hep k*dından yana. Bütün istihdam programları k*dına yönelik, üniversitelerde 34 yaş k*dın kontenjanı bile var. Savaş çıkarsa savaşmayacağım. Götürsün k*dınları savaştırsınlar. M*murlar savaşsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatiozfatura -- 5 Ekim 2024; 16:12:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi de hala kadınlar çıkıp da biz eziliyoruz deme hadsizliğinde bulunabiliyorlar kafayı yersin ya

• ister çalış ister çalışma sen erkeksin ya askerde ölürsün ya çalışırken zerre değerin yok dayın yoksa hiçkimsesin böyle sürünür gidersin bu ülke böyle.

• Bunların hepsi bizim hemcinslerin yüzünden bir delik için bu kadar taparcasına bi yerlerini kaldırırsanız böyle olur bana giren çıkan yok zaten bana ne

• herşey erkeklere yükleniyor cünkü bu sistemde işsiz ve parasızsan sözlerin hatta durduğun yer bile değersizleşiyor

• Bu söylediklerini birisi davaya verse, halkı kin ve düşmanlığa teşvik-Vatandaşları askerlikten soğutma-Ülkeyi ve kurumları küçük düşürücü söylemler suçlarından dolayı temiz 5 yıl yatarın var ve merak etme sen hapis yatarsın dışarda adam bıçaklayan serbest gezer

• Konuyu açan haklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

KISA DÖNEM UZUN DÖNEM VEYA BEDELLI ŞAFAKLA TANIŞ SAYA SAYA BITER MI 1-3 3-5 GECE NÖBETI ASKER NÖBET TUTARKEN HER YER GÜVENLI OKUMUŞU CAHILI ZENGINI FAKIRI BURADA HERKES ÖĞRENIR MUTLAK DISIPLINI KARADA DENIZDE VE HAVADA HER ZAMAN VE HER YERDE SOL SOL YAYLALAR YAYLALAR ILERIII MARŞŞ! YAYLALAR YAYLALAR

ASKEER! HAZIR OLL! YAYLALAR YAYLALAR SARIŞIN ESMER FARK ETMEZ YAYLAALAR EMRET KOMUTANIM! SOL SOL SOL SOL SOL SOL SOL

• Pim çek bomba att
    Her şey vatan içinnn
    Rap rap
    Her türk asker doğar
    Rap rap..

• man utd kullanıcısına yanıt
    Bir kar yağar ince ince
    Bir kar yağar ince ince
    Komandonun hali nice
    Komandonun hali nice

Bir oparasyon var bu gece
    Bir oparasyon var bu gece
    Hey paraşütçü komando
    Hey paraşütçü komando

Vur vur dağcı komando
    Vur vur dağcı komando
    Aferin asker
    Sağol

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aferin asker

Sağol

Aferin askerr

Sağol

Aferin asker

Sağol sağol sağol

• man utd kullanıcısına yanıt
    Sağ dön tüfek omza marş marş ileri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • le keşk bi daha yayınlasalar arada izlerdik bitik kral arda kural'ı.

arda kural'ı dh konu dışı ile tanıştırmalıyız bence. o da içimizden birisi. <3

• Geç değil ameliyat olabiliyorsunuz.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Seni askere gönderecez kafan dağılsın yeni bir başlangıç..

• iş görüşmelerinde kadınlarla aynı seviyede olman senin başarızlığın yalnız

• Yani ben evlendim hata ettim sen etme.

Git bi bardak süt satın al. Eve inek almana gerek yok.

Lakin esas sorun cinsellik de değil. Para.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.