Senin gibi insanın ben tipini.... şerefsizin p.çi..
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Ondan sonra da 'türk kızlarının neden bi tarafları havada' diyoruz.. Kızlara davranmasını bilmeyen yürüyen testesteronlar yüzünden türk kızları bu durumda.. halbuki bilmiyolarki çoğu leş.. hatrı sayılır çok az kız var türkiyede güzellik bakımından ama dünyanın en dötü kalkık kızları bizde
Kesinlikle Katılıyorum +1
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
nefes almadığın fotoların varsa onları dene :P
Nekrofili Denen Birşey Var.Merak Etme Onunda Talibi,Seveni Çıkar Bizim Memlekette
quote:
Orijinalden alıntı: ruby9
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
bu konuda kızlarında suçu var. çoğunun bir tarafları kalkık, kimseyi beğenmiyorlar. ayrıca birde gösterip vermeyen var(kalbini) ayrıca bu ülkede ki tabular da var. bunların hepsi birleşince böyle bir durum ortaya çıkıyor.
eğer rusya ile vize anlaşması yapılırsa süper olacak.
Rus kızlar da "Türk erkekler gelse de kucaklarına atlasak" diye düşünmekten yanıp tutuşuyorlar zaten.
Türk erkeklerin geneli çirkin, magandadır. Hal böyleyken "Türk kızları gitsin, Rus kızları gelsin" saçmalıkları komik geliyor bana. Önce aynaya bakmak lazım. Böyle tipler dünyanın en çirkin kız popülasyonunu bile haketmiyor.
Rus erkeği sürekli içmekten, ve nefissiz olduklarından eşlerini kıskanmadıklarından, Rus bayanları biraz daha sahiplenici ve afedersiniz erkekliğinden bişey kaybetmemiş erkekleri istiyorlar. Çok gördüm Rusya'dan tatile gelip, biraz ilgi, alaka, şevkat görünce gönlünü Türk'lere kaptıran yabancılar. Önemli olan herzaman tip değildir. Tip gelir geçer ama kadını memnun etmek daha önemlidir... Heryerde dışarda, aile hayatında ve yatakta...
Kusura bakmayın 16 saatlik bir otobüs yolculuğundan çıkalı 7 saat oldu ve uykusuzum kafam dağınık, cümleler devrik ve biraz karmaşık olabilir. Şahsi düşüncem bu..