Şimdi Ara

Bu ülkede hakkıyla araba pert eden yok mu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
13
Favori
54.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backstreet

    Sen MANAV, ben MARKET :)




    Kaza yaptıktan sonra Markette ki Cipsler her yere dağılır, Meraklı Vatandaş yerden alır bedava yer, Bir de Poz verir :))


    Alıntıları Göster
    O adamın hayatında 1 kere bile para verip cips aldığını düşünmüyorum. Ne biçim milletiz biz ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TR'de araç piyasasının bir ölçütü yok fiyatlar her yer de esnek ve göz kararı servisler kazık araçlar pahalı, yıkık hurdalar trafikte yani anlayacağınız araç almak TR'ye göre lüks bir ihtiyaç
  • Şu araba ilanları gerçekten çok komik ve abartı saçma . Yok çıtır hasarlı yok birkaç parça boya var diyip yarısının birleştirilmesi, km düşürülmesi.

    Bide millet nasıl araba kullaniyorsa 1 veya 2 yıllık arabada kaç parça boya var . Adam değişensiz deyip 10 parça boya çıkıyor. Arabanın cam açma kapama düğmesi olsun teyp düğmesi olsun deri direksiyonu veya vitesinde garanti soyulma ve çizilme oluyor . İnsan biraz arabasını dikkatli kullanır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın kayıtlara göre 12. Sahibiyim. 3. Kez değişik şehirlerde taksi olarak kullanılmıştır. 4 kez 500.000 km sen düşürüldüğü için orijinal km’si bilinmiyor. Araç şuan 1 km de gözüküyor. Ufak tefek kazaları var, bunun yanısıra bir kez ikiye bölündü bir kere tren çarptı. Burnu az yamuldu ama düzelttirdik. Fotoğrafta da anlaşıldığı gibi boyası orijinal bir araçtır. Şanzıman biraz sıkıntılı. 1. Vitese biraz isteksiz geçiyor, 2. Viteste gitsem mi gitmesem mi arasında fakat 3. Vites bambaşka. Fakat 4 ve 5. Vites Yok ben aldığımda da yoktu ne olduğunu kimse bilmiyor. Son olarak 3 bin devirden sonra motordan kedi sesi geliyor. Açtık baktık ama bişey bulamadık. Araç başında pazarlık olur. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.





    Bu ülkede hakkıyla araba pert eden yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 8 ay arac baktim, hic boyle krizlere falan girmedim. Arkadaslar ne kadar ekmek o kadar kofte, bir sey ucuzsa bir sikintisi vardir. Bu 2. El muhabbeti bana abartiliyor gibi geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen hafta peugeot bipper alayim dedim sahibi ölmüş haci amcanin cocuklari satisini verecek dediler. Gercek ise sahibinin arabanin icinde 45 yerinden bicaklanarak öldürülmüs olduguydu. Arabanin camlari acikti nedenini sordugumda detayli temizlikten yeni cikmis olduguydu. Sorsan hepimiz müslümaniz. Ve bu gercegi sans eseri ogrendim arabanin satisini almak uzereyken. Allah bu sahtekarlari bildigi gibi yapsin. 0 araba almak en mantiklisi varsin en bosu en tenekesi olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomotiv sektöründe aile büyükleri, eşi dostu olan biri olarak bende birşeyler belirteyim. 3 4 yıl önce 10binde pert (gerçi pert bitti artık ağır hasar yazıyor) kayıtlı focus aldım. araba 1 yaşındaydı önden hasarlı. araba yüksek bir yere vurmuş gibi kaza yapmış kaput yukarıya doğru toplanmış. sanki yoğurdun kaymağını üstten sıyırmış gibi :) tamponda birkaç çatlak vardı ama yerindeydi. motorda hiçbişey yok sadece radyatör değiştik, havayastıkları sağlam. fotoğrafı da vardı bende.

    sonradan aracı satmak istedim değişen kaput olduğu için ve malum ağır hasar kaydı araba 3 ay kaldı. ağır hasarı duyan fotoğrafa bile bakmadı. aracı 3 yaşında 20bin km de satışa çıkardığımıda ayrıca belirteyim. 3 ay sonunda anca sattım. sonrasında ağır hasar kayıtlı birkaç araç daha kısmet oldu hatta çevreden dediler biz alalım ama baktım şöyle bir problem var. aracı yakın birine satacam ama bizim çok bilmiş bir vatandaşımız çıkacak "araç ağır hasarlı alınır mı" diyecek alıcıya, sonra başımı ağrıtacak satın alan kişide. hadi onu geçtim alan adam satamayacak belkide sonra suçu benden bulacak dedim boş yer ağrımasın başım, başkasına sattık aracı.

    ağır hasarlı araçları sanayide nasıl topladıklarını kaç kere gördüm. orjinal parçayı takarsa anlamak güçleşiyor değişen, boyanan parçayı ayırt etmek için. hurdacılarda bu işleri yapanlar sürekli parça topluyor, onlarda da parça fiyatları pahalı ve kime ne tutturursam usulü. youtube da bazı eksperler var adamlar işini iyi yapıyor, onlar anlatıyor "şu hileyi yapmışlar, boyalı demişler ama değişmiş, airbag değişmiş, kemerde devre var" vs...

    sanayide iki arabadan tek araba yapılan ağır hasarlı araçlarda gördüm, 2-3 parçası değişen veya boyananda. bunlardan hariç önü komple dağıtan bir fluence gelmişti tanıdık dükkana. arabada kasko olmadığından değişen ve boyanan hiçbir şey hasar kaydına yansımadı. araç önden bayağıda hasarlıydı. 10-15 bin harcadılar diye duydum.

    ağır hasar kayıtlı araçta maalesef sahtekarlıkta çok, bu yüzden alması ayrı dert satması ayrı. tavana saksı düştü yazan yığınla galerici var malum sitede. adam göz göregöre alay ediyor. burda ayrıca belirtmek isterim galericiler sitesinin bulunduğu yerde yer alan eksperlere aracı baktırmak için çok güvendiğiniz bir yer olmadıkça sakın götürmeyin. adamlar kötü rapor veremiyor, galericiler tehdit ediyor. kurumsal firma en mantıklısı.

    bu ağır hasar kayıtlı araçları satışa çıkaran şirketlerin ihalelerinde ağır hasar kayıtlı ama dediğim gibi hasarı gerçekten az olan araçlarda yüksek fiyattan gidiyor. satmak için almaya değmez haldeler, binecek biri için ise alınabilir.
    son olarak eğer tanıdık güvenilir birinden, piyasa fiyatının mantıklı şekilde aşağısında ve satmak için değilde binmek için alacaksanız tavsiye edebilirim. bu arabaları sanayide düzgün toplatmak bile dert. iyi usta lazım onlarda işçilik çok istiyor. öbür toplananlarda yürüyen tabut.

    diğer hasar kayıtsız araçlarda evet alırken pahalı ama satarkende pahalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiiliyol -- 9 Aralık 2018; 13:30:50 >




  • Bu ülkede hakkıyla araba pert eden yok mu ?Bu ülkede hakkıyla araba pert eden yok mu ?Bu ülkede hakkıyla araba pert eden yok mu ?Bu ülkede hakkıyla araba pert eden yok mu ?


    arac orjınaldır su an keyfı olarak calısmıyor ılk sahıbınden kelebek kondu camlara agır hasar kaydı var 4000000 lira kadar kelebegın kanatlarının masrafıda bıze eklendı lpg ıslı ılk dolumda sızı cennete goturur




  • Çocuklar top oynarken top çarptı Airbag açtı diyenleri gördü bu gözler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebebi bu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbaydar76

    Geçen sene 6 aylık aracımız park yerinde el freni çekmeyi unutmusum 8 saatlik yoldan gelmiştim araba hareket etmiş site duvarına vurmuş arabada hasar çekici çağırıp servisine gönderdim 3 bin tl hasar serviste arkadaş kaskodan yaptırma cepten öde daha 1 yaşında değil araba hasar gözükmesin diye fikir veriyordu. Yurtdışında parca değişmiş boyanmış arabalar ikinci elde daha hızlı satılır. Çünkü araba yenilenmiştir ama bizde plastik tampon bile boyansa çekinir insanlar.
    Aptalca fikir verenlerden nefret ediyorum. Bizim de aracın sağ aynası kırıldı. Kaskoya 1000 lira para vermişim. Diyorlar ki cepten yaptır. Aynanın elektrik motoru 500 lira zaten. Niye kendim yaptırayım? Manyak mıyım 1000 lira vermişim kaskoya?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.

    Benim alacağım yer 0 araç satan bir bayi. Filo olarak araç alıp uzun süreli m.vekili dr mimar vb kişilere aracı kiraladıklarını 6 ay yada 10.000 km şartı koyduklarını sölüyor.

    Araçlara expertiz yaptırmamışlar kendileri incelemişler sizde gidin gösterin bakın diyorlar satışa km bilgisini de yazacaklarmışbir nevi garanti gibisinden.

    Bakalım içime sindi gibi hayırlısıysa artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçta boya değişen yoktur ağır hasar kayıtlıdır eksper şişirmiştir birde bunlar türedi.Bu adamlar da bu işten para kazanıyor adamlar saf mı senin arabanı pert etsin para ödesin.Belki araba yürümüyordur bile motoru,şanzımanı alt takım herşeyi bitik hala boya değişen şişirme diyor.
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Tek varis kullanıcısına yanıt
    Nasil başarıyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapın yapın nasıl olsa parasını biz ödüyoruz
    35 yıldır sigorta parası ödüyorum ve daha bu zamana kadar bir kuruş almışlığım yok (inşallah bundan sonra da olmasın)

    geçtiğimiz yıllarda bir ilan görmüştüm ,adam alenen yazmış ama komik olan tarafı akordiyon olmuş arabaya çok temiz demiş :)
  • gefeka G kullanıcısına yanıt
    Müslüman ülke olup bir de namaz kılan insanlarda yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    Nasil başarıyorsunuz?
    Kaza da benim hatam yoktu..Yandan birisi vurdu bana ve U donusu yaparak kacti...Park halindeydi, aynaya bakmadan yola cikmak icin aniden gaza basti, benim sag arka kapiya vurdu,Kamera falan bulamadik plakasini..Yandan vurunca takla atmamak icin cok caba sarfettim..Kaldirima ve oradan markete girdim...Allah'tan gec saatti,kaldirimda kimse yoktu yuruyen vs..



    Bu olay 15 sene once oldu...Arac perte cikti..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mbaydar76

    Geçen sene 6 aylık aracımız park yerinde el freni çekmeyi unutmusum 8 saatlik yoldan gelmiştim araba hareket etmiş site duvarına vurmuş arabada hasar çekici çağırıp servisine gönderdim 3 bin tl hasar serviste arkadaş kaskodan yaptırma cepten öde daha 1 yaşında değil araba hasar gözükmesin diye fikir veriyordu. Yurtdışında parca değişmiş boyanmış arabalar ikinci elde daha hızlı satılır. Çünkü araba yenilenmiştir ama bizde plastik tampon bile boyansa çekinir insanlar.
    Galerici denen yamyamlar 3 kuruş fazla para kazanacak diye insanların malına az değer biçebilmek için bitaraflarından uydurdukları şeydir bu boya mevzusu. :) O karakter yoksunları yüzünden insanların aklında hep boyalı araç kötü araç muamelesi görmeye devam edecek.




  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Servis garantili ve kaskosu olan arac bakacaksiniz. Her durumda kazada ya servise götürmek zorunda garantisi bozulmamasi icin. Ya da kendi basina kazada (manava girmek gibi) kaskodan bedel almak icin.

    Bu durumlarda da zaten tramer kaydi da oluyor tutanağı da oluyor. Kurtulusu yok.

    Zaten aracina bakan ve titiz insansa 3 4senelik aracta servis garantili olabiliyor. Modeli düşük olan araçlarda yapacak birşey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eagleoneye

    Müslüman ülke olup bir de namaz kılan insanlarda yapiyor
    Sözde müslüman hepsi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.