Malumunuz gecen günlerde tofaş pejo,opel,cıtroen markalarının icinde bulunduğu stellantis gurubumun tüm servis,pazarlama hizmetlerini türkiyede kendisi devraldı.Ben bu habere açikçası çok üzüldüm.2008 yılından beri 6 adet fıat aracım oldu.Uzun yıllar fıat kullanan birisi olarak tofaş firmasının ne kadar rezil bir firma oldugunu iyi biliyorum.O kadar cimri ve paragöz ki ön düzene viraj demiri koymayan,arka bagaja aydınlatma ampulü koymayan bir firmadan bahsediyorum.Yıllarca en yaygın araclarından olan puntoyu kullandım.Hangi parça icin servise gitsem yok.Bir sürü parçasını bulamıyorsunuz.Varsa da cok pahalı.Su an bravo gurubu daki arkadaşlar motor takozu ve dizel aksını ne yurtdışı ne yurtiçi hicbir yerde bulamıyorlar.Egea gibi araca sırf alt donanım diye doğan slx göğsü takıp satan firma.Aynı modelde iki ayrı göğüs olan araç yok piyasada.Öyle ki adamlar 2007 de çıkan doblo fiorinoyu 17 sene aynı kasa ile piyasaya sürdüler.Allahtan psa ticarileri artık fıat yerine doblo ismi ile kendi üretiyor.10 senedir egea hala aynı kasa ile satılıyor.Başka markalar 4-5 senede bir çatır çatır kasa yeniliyor.Hala 1 milyon 600 bine sattıkları egeada kazık gibi el freni var.Başka markaların hepsi elektronik el frenine geçti.O kadar yaygın 1.6 multijetin parçasını bile sipariş olmadan sanayide bulamıyoruz.Pejoya gectim valla adamlar hdı motoru ford,volvo dahil her yerde kullanmışlar.Adam sanayide raftan çıkarıp parça takıyor.308 gibi cok yaygın olmayan aracın bile bir sürü yerde yedek parcası var.Bu tofaş psa servislerini alınca eğer onları da kendisine benzetirse yandık bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu tofaş inşaalllah psa gurubunu da kendisine benzetmez!

-
-
Benzese daha iyi olur,
En azından seyir halinde kendi kendine direksiyonı kilitlenen sıfır km arabaları artık olmaz.
Bir sabah yoldaş mao gibi kendi kendine çinceye geçen multimedyalı arabaları artık olmaz
Sola sinyal verince sağ fren lambası yakan arabaları artık olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
psa = fiat ikiside çöpün çöpü tam birbirlerini bulmuşlar tencere kapak misali
-
Sen ezeli egea savunucularindan degilmiydin yaa egea'ya toz kondurmazdin noldu araç değiştirince egea tü kaka olmuş hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hayatımda egea aracım hiç olmadı.9 yıl fıat bravo kullandım ve o araç hakkında dün neyi düşünüyorsam bugün aynı şeyi düşünüyorum.Fıat bravo parasını sonuna kadar hakeden sürüş dinamikleri,konfor ve sağlamlığı ile her zaman tercih sebebim olacak bir araç.Benim.burda bahsetmek istedigim tofaş'ın beceriksizliği.Fıat firmasını her zaman rezil eden tofaş olmustur.Mükemmel bir arac olan bravo dururken egea denen ucube araç geldi.Linea,egea,fiorino,doblo...hepsi fıat kalitesinin altında olan araçlar.Fıat'ın avrupa üretimi.olan araçların rakiplerinden eksiği yok.Tofas mümkünse araç üretmesin bundan sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eleştirilerin bir kısmı tofaşın üretimi araçlar hakkında ama burada konu stelantisin psa kanadının satış ve satış sonrasını almaları.
stelantisin fca kanadı modelleri zamanla yok olup hepsi aynı modeller olacak zaten yakında, dolayısı ile olması gereken oldu.
peugeot servisleri bence fena çalışmıyordu ama aşırı bir yoğunlukları var, aynı kullanıcı dostu yapıyla biraz daha fazla servis adedine ulaşırlarsa grubun içindeki her marka kullanıcısı için hayırlı olur.
ama koç grubunun son kullanıcı operasyonları genelde fiyasko olduğu için pek bir ümidim yok açıkcası.
En Beğenilen Yanıtlar

psa = fiat ikiside çöpün çöpü tam birbirlerini bulmuşlar tencere kapak misali |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X