Şimdi Ara

Bu televizyonu tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/lg-42-hd-ready-3d-plazma-televizyon-42pw450/productDetails.aspx?productId=evlg42pw450&categoryId=153529&SKU=EVLG42PW450

3D tv arıyorum.Plazmalarda mı daha iyi izlenir 3D yoksa Led Tv lerde mi? Vermiş olduğumum linkteki tv yi tavsiye eder misiniz? İlginiz için teşekkürler.

• Hocam bende senin gibi bu iki tv ile led alma fikrine kapıldım. Araştırdıkça ilgim başka yerlere kaydı. Forumlarda farklı farklı şeyler yazıyor kimi 660 ni çok beğeniyor ( genelde satın almış olanlar), kimisi başka bir şey... yaklaşık 2 aydır hemen hemen hergün forumları tekno marketleri takip ediyorum. Samsung ve lg panel üreticileri bu nedenle çıplak panel satışı yapıyorlar. Daha bugün iki ayrı teknosa çalışanı 6140 alacağına philips 5507 al daha iyi dediler fiyatları aynı. halbuki teknosanın elinde 6140 çok fazla olduğu için çıkış yapılmaya da çalışılmaktadır. Lg nin SD yayınlarda derinliği iyi değil, matlık ile bunu sağlamaya çalışmışlar gibi

Sonuç olarak vardığım nokta ; Çok yer gezdim dolaştım Philips 6007 ve 6877 üzeri biraz daha üstün özelliklere sahip. mesela bugün bir test yaptık. LG 660s ve Philips 6007 ikisi yan yanaydı (sende yapabilirsin ) gözlük takıp 3d izlediğinde açıyı değişitirdikçe 660s in görüntüsü bozuldu. Phil aynı her açıdan tam 3d Panasonic et50 de iyiydi. Bu ledlerle aynı fiyata samsung 7000 var, her mağazada samsungların paneli sorunlu diyorlar ve aktif gözlük sıkıntı. Nedeni ise tv dışında kalan yerler sürekli titriyor. hemen hemen her forumda ve tekno market satıcıları philipsi öneriyor. Bende philips alacak gibiyim ancak direniyorumda aynı fiyata samsung 7000 de aklımdan çıkmıyor ne yalan söyleyim..Ama philips 6877 uygun fiyata bulursam alıcam..

Not: Sony NX720-750-850 serileri en iyi ledler.Ancak pahalı olması ve bütçem dışında olması nedeniyle tartışmadım bile..

Saygılar,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cam Filmi Tavsiye Eder misiniz?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.