Şimdi Ara

Bu Tabloyu Daha Kaç Kere Yaşayacağız Aykut Hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün maç başlarken çok ümitliydim bu sefer şeytanın bacağını kıracağımızı zannediyordum ama nafile hiç gol yememen gereken bir maçta üstelik maçın başında golü yedik. peki yaa sonra??? sonrası meçhul aykut hoca maça ikinci yarı değil ilk yarı müdahale etmeliydi ilk yarıda cristian, ikinci yarının başında alex girmeliydi. futbol biraz risk oyunudur. malesef aykut hoca risk almak yerine selçukla devam edip işi dahada batırdı. olan kime o stada giden taraftara, televizyonların karşısındaki milyonlara oldu. biz bu tabloyu aykut hoca ile çok yaşayacağız. bahane üretmeye gere yok hocam bu takıma gerekli motivasyonu kuramıyorsun, 3 kritik maç, 3'ü de elimizden uçup gitti. (Fenerbahçe 0-0 Galatasaray, Fenerbahçe 2-3 Galatasaray, Fenerbahçe 1 1-1 2 Spartak Moskova) bu takım ciddi olarak moral motivasyon açısından sıfır artık, önümüzdeki sivas maçında galibiyet beklemeyin, transfer dönemi bitene kadar en az bir kaliteli orta saha transferi şart, bu taraftarı çok ama çok üzdünüz. o taraftarı tekrar kazanmak için en az avrupa liginde yarı final hatta final görmeniz gerek, dün bir yudum uyku gözüme girmedi, aşırı sinirli ve üzgündüm, sabah işe gidesim yoktu, moralmen sıfırlardaydım, Bizi Bunları Yaşatma Aykut Hoca, Aynı Tabloyu Tekrar ve tekrar görecek isek Bir an önce git, İşin kötü yanı, çok ciddi mali kazancı tepti bu takım

Yazıklar olsun diyecek hiç bir şey yok.
  • bu takım nasıl düzelir diyorum cevap bulamıyorum geçen yılın en önemli oyuncusu emre takımda yok onun boşluğu doldurulamadı, alex böyle bir maça ilk 11'de başlamıyor, selçuk maç boyunca hata yapıyor, gol bulmamız için atılacak adımlar geç atılıyor, sonra çok uğraştık ama olmadı, biz elenmeyi hak etmedik, aykut hoca sen sahada dişini göstermezsen rakip her türlü üzerine gelir. dünkü maçta fenerbahçe yerine galatasaray olsaydı maç rahat 2-0 biterdi.

Bundan sonra yapılacak iş, maçın etkisini üzerinden atamayanlar için söylüyorum bir süre, hatta bu taakım düzelene kadar fenerbahçeyi unutun, ben öyle yapıcam dünkü maçtan sonra gerçekten çok üzüldüm, bir ara ciddi ciddi kalp krizi geçirecek gibi oldum, nefes alamadım, uyuyamadım. biz bunları hak edecek ne yaptık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulübün bütün markasını batır,teknik bilgisi şampiyonlar ligine katılması gereken bir takımı çalıştırıcak düzeyde olmayan bir hocanın anca ben gidersem gider,diye arkasında dur,net olarak gözüken orta saha transferini yapma,hiç iyiye gitmiyor.
    İnsanlar neden domino'nun yıkılışını izlemeyi sever ve ya küçük düzeneklerin birbirini tetiklemesini izlemeyi sever,neyini sever hiç düşündünüz mü?İnsanın içinde hiç bilmediği bi yeri dürter çünkü.Tanrı olmayı hissetmeyi, bir şeylerin sonunu bilerek ayarlamayı ve izlemeyi.Her şeyi yönetebilirsiniz ve uğraştıkça ustalaştığınızı göreceksiniz,insanlığın geçmiş bilgeliğinden faydalanın.Kontrol edilerek değil ederek yaşamayı öğrenin.
  • Sıfıra Sıfır Elde Var sıfır, fenerbahçe ezeli rakibine kaybettiği 2 kupa üstüne şamp lig. elenince düşünün gs'nin halini adamlardan mutlu olan yoktur, iki büyük projem var diyorsun başkan ama şunu unutuyorsun o büyük projende yer alacak fenerbahçe taraftarı çok ciddi yara aldı hemde üst üste daha nasıl destek bekliyorsun,
  • Dun aksam maci izledim ..bence fener elenmeyi kesinlikle hak etmedi..birisi aykut hocaya soylesin artik..en iyi savunma saldiridir diye...su kura cekiminde beraber olsak ne guzel olurdu..Fenerbahce bence bu sekilde yonetilmeyi taraftarina bunlari yasatma hakki yok..Bu kadar buyuk bir ulkenin bu kadar buyuk kulubu ve milyonlarca taraftari destekcisi var..Demen o ki cok buyuk potansiyeli ve gucu olan bir kulup ama bence hersey daha iyi olmaliydi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

bu takım nasıl düzelir diyorum cevap bulamıyorum geçen yılın en önemli oyuncusu emre takımda yok onun boşluğu doldurulamadı, alex böyle bir maça ilk 11'de başlamıyor, selçuk maç boyunca hata yapıyor, gol bulmamız için atılacak adımlar geç atılıyor, sonra çok uğraştık ama olmadı, biz elenmeyi hak etmedik, aykut hoca sen sahada dişini göstermezsen rakip her türlü üzerine gelir. dünkü maçta fenerbahçe yerine galatasaray olsaydı maç rahat 2-0 biterdi.

Bundan sonra yapılacak iş, maçın etkisini üzerinden atamayanlar için söylüyorum bir süre, hatta bu taakım düzelene kadar fenerbahçeyi unutun, ben öyle yapıcam dünkü maçtan sonra gerçekten çok üzüldüm, bir ara ciddi ciddi kalp krizi geçirecek gibi oldum, nefes alamadım, uyuyamadım. biz bunları hak edecek ne yaptık

takımın düzelmesinden bahsediyosun 35 yaşında ki adamdan medet umuyosun komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: tıramisu

quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

bu takım nasıl düzelir diyorum cevap bulamıyorum geçen yılın en önemli oyuncusu emre takımda yok onun boşluğu doldurulamadı, alex böyle bir maça ilk 11'de başlamıyor, selçuk maç boyunca hata yapıyor, gol bulmamız için atılacak adımlar geç atılıyor, sonra çok uğraştık ama olmadı, biz elenmeyi hak etmedik, aykut hoca sen sahada dişini göstermezsen rakip her türlü üzerine gelir. dünkü maçta fenerbahçe yerine galatasaray olsaydı maç rahat 2-0 biterdi.

takımın düzelmesinden bahsediyosun 35 yaşında ki adamdan medet umuyosun komik.

bu takımın düzelemeyeceğinden bahsediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Şu kura çekiminde biz de olmalıydık.

adamlar Melosuyla İnanıyla orayı haketti, bizde Selçukla haketmeye çalıştık..

geçiniz, biz olmayı hiç haketmedik, yarın dua edelim liverpoolar interler gelsinler belki kıpırdanırlar transferde...

he yönetimin bu yaptıklarını bizim çekiyor olmamız bizim için en acı şey.......

Orijinalden alıntı: fburakd

quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Şu kura çekiminde biz de olmalıydık.

adamlar Melosuyla İnanıyla orayı haketti, bizde Selçukla haketmeye çalıştık..

geçiniz, biz olmayı hiç haketmedik, yarın dua edelim liverpoolar interler gelsinler belki kıpırdanırlar transferde...

he yönetimin bu yaptıklarını bizim çekiyor olmamız bizim için en acı şey.......

aynen dostum , bunların yaptıkları herşeyi biz taraftarlar çekiyoruz, milyon euro'ları bunlar kapıyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.