Şimdi Ara

Bu sorunu çözen partiye oyumu atarım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışındaki e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişe sınır getiriliyor. Fiyatı 22 euro’dan daha fazla olan ürünlerden yüzde 20 vergi alınacak. Yolcu beraberinde getirilen eşyaya da aynı vergi uygulanacak. Telefon, televizyon, kulaklık, çatal-kaşık, manikür-pedikür aletleri bile vergiye tabi olacak.

    150 euro’dan düştü!

    Hükümet, Çin’den hizmet veren internet siteleri başta olmak üzere Aliexpress, Amazon, Ebay’den yapılan online alışverişe sınırlama getirecek adımı attı. Bakanlar Kurulu’na sunulan yeni yasa tasarısını açıklayan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Yurtdışında internet üzerinden siparişlerde 30 euro’ya kadar olan kısım, vergiden muaftı. Şimdi bu oranları, AB ile eşitleyerek 22 euro’ya düşüreceğiz. Muafiyetleri indiriyoruz. Çünkü çok sayıda suistimal var. 23 euro olursa vergi vermek zorunda olunacak” dedi. e-ticaret ile yapılan alışverişlerde ilk sınır 150 euro olarak belirlenmiş, daha sonra bu tutar önce 75, daha sonra da 30 euro’ya indirilmişti.

    Rusya'da , Amerika'da , Avrupa'da çatır çatır yurt dışından ucuza en kısa günde ürünler gelirken biz bir ton ıvır zıvırla uğraşıyoruz hep geç kargo gelir buna katlanıyoruz vergi vergi vergi bıktım usandım artık kim bu sorunu çözerse oyum onadır.







  • demekki kime oy vermemen gerektiği belli. 150 eurodan 22 euroya düşüren akp hükümeti. demekki kesinlikle oy vermemen gereken parti

    ha şimdi gümrük kotasını kim kalldırır konusuna gelirsek bu konuda liderlerin bir vaadi yok bildiğim kararıyla. ama dış dünyayla ilişkilerimizi güçlendireceğiz diyen Muharrem İnce ve Meral Akşener var. bu ikisinden birine verebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.