Şimdi Ara

Bu sokak ropörtajcıları yasaklanıcak demedi demeyin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • valla bu işin cacığı çıktı, bu roplörtajcı tayfanın başına paylıyacak bu olaylar.. demedi demeyin..mikrofon tunusol kağıdı gibi dayıların rengini belli ediyor, miilletin zeka seviyesini ortaya seriyor ve insanları birbirine düşürüyor.





  • İşte ülkenin iki kesimi. Arada fark yok. Forum da bunların minikleriyle dolu. Kavgaya devam...

  • Bu sokak ropörtajcıları yasaklanıcak demedi demeyin..
  • bence yasaklamasınlar eğleniyoruz işte

  • bu videonun tamamını izlemiştim şu bereli olan Atatürk dönemine üstü kapalı laf söylüyordu.


    soruya soruyla karşılık veriyodu falan zaten anlaşma imkanın yok adamla.

  • fikrini beğenmediği adama "sen yalakasın" derse o adamda "senin karın varmı g.." diye karşılığını alır...Türkiye burası...


    gerçi herkesin psikolojisi bozuldu bu dönemde,eve kitlenmiş topluluklar içinde biriktirdiği öfkeyi kusmak için havadan nem arar oldu.Bu sokak röpörtajcılarında dikkat ettiğim bir noktada,birisine mikrofon uzatıyor fikrini soruyorlar daha sorduğu kişi cevap vermeden başka birisi trol gibi araya girip sanki kendisine sorulmuş gibi dalıyor hemen mevzuya.kamera-mikrofonmu çekiyor milleti nedir,her bu tarz videolarda bu yaşanıyor hep,sonra kıyamet kopuyor..


    Bazı kanallarda sırf reyting olsun,izlenme rakamları artsın diye kurgusal ortamda ayarlıyor.Bİrde bu kanalları kim finanse ediyor,kim yönetiyor soran edende yok.Haliyle 90lardaki "sıcağı sıcağına" programları gibi realiti şovlar benzeri mutant hale gelmiş yayınları izliyoruz..Bu tarz videoların başlıklarıda hep clickbait zaten..





  • Muhalif olan fazla ileri gidiyor, haklıyken kendini haksız duruma düşürüyor. Elbette bunu, bütün muhalifler böyle demeye getiren olacaktır Bu sokak ropörtajcıları yasaklanıcak demedi demeyin..  Sizin adınıza üzgünüm ama değil, fakat bütün yandaşlar o dayı gibi gözü kör, hiç birşey bildiği yokken körü körüne savunur, etrafta yaşanan acı gerçeklere gözü kapalı.

  • Konu sahibi üye arkadaş, kendi zekasınında ortaya çıkmasından epey korkuyor heralde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hapocod

    Konu sahibi üye arkadaş, kendi zekasınında ortaya çıkmasından epey korkuyor heralde.

    Sen beni akp li mi sandın paşam? artist artist yazıyorsun?

  • İnsanların psikolojik sınırı çoktan aşıldı. En yakın çarşınıza gidin, biri mikrofonla herşey çok iyi, hayat güzel, bu millet nankör desin indirirler. O pozisyona geldi millet. Hakikaten tahammül sınırı bitti insanlarda. Barut gibi geziyorlar. Bu dönemde eğer bütünleştirici dil kullanmayıp, ülkenin cumhuru hala sivrileşen ve ötekileştirilen dil kullanmaya devam ederse, sonumuz suriyeden farksız olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.