Şimdi Ara

Bu sivilcelerin geçmesi lazım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm beyler byanlar sivilcelerim küçüldü anca kızarıklığı daha geçmedi salı günü önemli bi randevum var lütfen yarım edin!!

• ne salısı yaa ben 6 ay hap kullandım hepsi oyle gecti anca kurtuldum simdi hic cıkmıo 1 senedir.....

ama acelen warsa arkın dedigi gibi yuzunu temiz tut o kremlerden sur. ancak o kremleri 1 hafta surersin gecer ertesi hafta bidaha cıkar cunku kokten cozum deil onlar sadece dısardan tedavi ediolar koku sende anlıycagın ama benim gibi hapla cozersin işi uzun vadede kokten
  • bende cok var ya

yaz geldi daha cok oldu sivilceler, evden cıkmıyorum
    daha dogrusu cıkmak istemiyorum

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

bir sabun var yabancı marka isim vermeyim reklam olur onu dene sivilceleri kurutuyor yüzdeki yağı bitiriyor aslında doktorlar elerini fln dezenfekte etmek için kullanıyorlar o sabunu çok etkili

ver hocam marka isim bişey olmaz..vermezsen nasıl bulacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullPerfromance -- 24 Haziran 2007; 11:51:27 >

Orjinalden alıntı: kapakolsun

Slm beyler byanlar sivilcelerim küçüldü anca kızarıklığı daha geçmedi salı günü önemli bi randevum var lütfen yarım edin!!

doktora git ROACCUTANE veriyor onu kullanıyosun talimata göre tabi o ilaç
    dudakları ve burnu kurutuyo

yanında dudak kremi ve burun damlası verecek bunları 6-8 ay düzenli kullan

ayrıca zaman zaman kan tahlili yaptıracan doktorun talimatına göre onun sebebi de
    bu ilacın olumsuz etkileyip etkilemediğini görmek

HADİ GEÇMİŞ OLSUN!

• quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

cleocin T
    Topikal solüsyon
    hemen geçirmez ama etkili bi losyondur.

evet sivilce çiktiğinda onu sürüyorum 2 günde geçiriyor

Orjinalden alıntı: Empyrium

quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

bir sabun var yabancı marka isim vermeyim reklam olur onu dene sivilceleri kurutuyor yüzdeki yağı bitiriyor aslında doktorlar elerini fln dezenfekte etmek için kullanıyorlar o sabunu çok etkili

ver hocam marka isim bişey olmaz..vermezsen nasıl bulacaz

tamam ozmn ismini vereyim

bir arkadaş cleocin T kullan demiş ama ben kulladım okdr etki etmedi sadece biraz söndü okdr.

biliyorsunuz ki bu sivilceler yüzdeki yağ birikimlerinden oluşuyor. protex adlı sabunla yüzünüzü yıkayınca o yağ resmen sökülüp gidiyor. yıkamadan önce ve yıkadıktan sonra yüzünüze ellediğinizde o farkı hissedebiliyorsunuz.

elimi yüzüme sürünce elime yağ geliyor, sivilcelerim var diyorsanız mutlaka bir dneyin öle pahalı bir sabunda değil yani 1-2 ytl lik bir şey (yani ben öle almıştım)

dediğim gibi yüzdeki yağı söküyor ve o sivilceleri kurutuyor sabah akşam düzenli kullanıldığında olumlu sonuclar veriyor.

eskiden çekirdek fln yiyemezdim. eğer yersem yüzümde o yeşil sıvılı sivilcelerden oluşuyodu. fkt şimdi yiyebiliyorum. yedikten sonra yüzümü yıkıyorum hiç bir sorun oluşmuyor

yanlız kullanırken dikakt edin göze kaçınca çok feci yakıyor vede burnunuza kaçarsa çok pis oluyor benim bir kere kaçtı burnuma nefes alınca ağır bir kan kokusu çekiyormuşsunuz gibi oluyor çok kötü bir şey. fakat ben hoşlanırım diyen varsa özellikle burnunun içinide yıkayabilir hem temizlenmiş olur.

• bizim burada bitkisel sabun satan yer açıldı sabunlar tamamen bitkisel doğal şeylerden yapılıyor..sivilce için olanları var..o sabunlarda etkiliymiş baya
    insanın kafası karışıyo..bitkisel sabun mu kullanmalı protex sebamed gibi sabunlardan mı cleocint mi yoksa benzaminyz mi bunlar arasında kaldım.

BAŞTA KREM VERDİ DOKTOR AMA FAZLA İŞE YARAMIYO ROACCUTANE AL FISTIK GİBİ OLUYO
    YÜZÜN!
  • walla arkadaslar 2 senedir yüzümde sivilceler var ve ne kullandıysam kar etmedi sırtımda göğsümün üst tarafları omzum full sivilce cok kötü bir durum havuza gidemiyorum insanların göz zevklerini bozmamak için.

ben cleocin T yide kullandım verilen her türlü ilacı da kullandım bir tek hap kaldı kullanmadığım kükürtlü sabun bile denedim

şimdi gülsuyu geçiriyo dediler ona başlıcam.

sonra geçirmezse bi görüneyim cilt doktoruna artık yazın güneşde sivilcelerin artmasına sebeb oluyor baştan soyleyeyim.

elinizle sivilcelerinizi oynamayın ben oynuyorum siz oynamayın oynamadan duramıom ben yaf

hayatımın en güzel dönemine gölge düşüren sivilcelere

• quote:

Orjinalden alıntı: kobem

ROACCUTANE KESİN ÇÖZÜM GÜVEN BANA!

YÜZÜN!

Her türlü cilt sorunu geçiriyor Roactuane, ama yan etkileri de azımsanmıyacak kadar fazla.
    Dudakların kuruması bu havada berbat olur, yazın kullanmak çok zor.

Orjinalden alıntı: Gunay Kilic

quote:

Orjinalden alıntı: kobem

ROACCUTANE KESİN ÇÖZÜM GÜVEN BANA!

YÜZÜN!

Her türlü cilt sorunu geçiriyor Roactuane, ama yan etkileri de azımsanmıyacak kadar fazla.
    Dudakların kuruması bu havada berbat olur, yazın kullanmak çok zor.

ben halen kullanıyorum sivilcem kalmadı eğer yeni çıkmazsa
    2 ay sonra bırakabileceğimi söyledi doktor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.