Şimdi Ara

Bu sisteme win7 mi xp mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar laptopumda şuan vista basic yüklü ama çok kasıyor xp yüklemeyi düşünüyodum fakat win7 nin daha iyi olduğunu duydum sizce bu özelliklere hangisini yüklemeliyim?

işlemci hızı 1.83 ghz
    ram 2 gb
    ekran kartı geforce 7300 go 751 mb kullanılabilir grafik belleği

• Vista basicde kasıyorsa win7dede kasıcaktır en iyisi win xp kur
  • Windows xp yükle
  • Vistada kasması başka bir şeyden kaynaklanabilir. Ben Windows 7 yükle derim
  • vista windows 7 den fazla kasar hatta 2 katı kasar.win 7 rahat kaldırır.512 ram lere bile kurulabiliyor.Ben test yaptım,windows 7 ile xp profesynelin ram kullanım miktarı aynı.Tabiiki aero ve diğer görsel özrllikler kapalıyken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIMERIDER -- 23 Şubat 2010; 11:59:41 >
  • windows7 derim kesinlikle.

hiç şüphen olmasın direk yükle.

benim pc'de şuan xp de var 7 de. 7'de en ufak bi yavaşlık göremiyorum.
  • XP iyice Dinozor oldu artık. Windows 7 kur rahatına bak normalde ben her ya mutlaka format atardım şuan 3-4 ay oldu halen Windows7 ye format atmadım dahada atacağımı sanmıyorum. ve benimki son sürümde değil halen Build 7600 kullanıyorum.
  • Windows 7 kurarsan işlemcin %100'de çalışır
    Tabi oyun oynamayı düşünmüyorsan. Sadece internet,download,ofis programları gibi işlerde kullancaksan Windows 7 kurabilirsin.

Aksi takdirde Windwos Xp öneririm.
  • Külüstür pcn varsa xp,
    orta ve üst seviye pcn varsa win7
  • win7..
  • işlemci eskiyse xp kullanın yeniyse win7:=?
  • Bende XP kullanıyorum. Sanırım soldaki sistemime 7'yi yüklesem sağlıklı olmayacaktır. RAM takviyesi yapsam ve 7'yi kursam sorun olurmu ? Yani RAM den başka bir şey almam gerekmiyor sanırım. İşlemci yeterlidir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Bende XP kullanıyorum. Sanırım soldaki sistemime 7'yi yüklesem sağlıklı olmayacaktır. RAM takviyesi yapsam ve 7'yi kursam sorun olurmu ? Yani RAM den başka bir şey almam gerekmiyor sanırım. İşlemci yeterlidir diye düşünüyorum.

Sistem özelliklerini göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

Bende XP kullanıyorum. Sanırım soldaki sistemime 7'yi yüklesem sağlıklı olmayacaktır. RAM takviyesi yapsam ve 7'yi kursam sorun olurmu ? Yani RAM den başka bir şey almam gerekmiyor sanırım. İşlemci yeterlidir diye düşünüyorum.

Sistem özelliklerini göremedim.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11 GHZ
    GeForce 8600 GT
    Ram 1 GB

32 çalışır herhalde ? 64Bit kurmayı düşünüyorum RAM'i 4 GB'a çıkarsam yeter sanırım.

• 64 biti boşver direk 32 bit Windows7 kur. Sistemin fena değil 1 GB ramle birlikte bile kasmadan kullanırsın. Yalnız oyun oynamak için Windows7 de 1 GB ram yetersiz
  • Anladım. O zaman Ram aldıkan sonra kursam daha iyi olacak gibi. Teşekkür ederim.
  • leptopumda 1,73 centrino işlemci, 2 gb ram, 60 gb hdd, 128 mb paylşımlı ekran kartı
    win 7 kurdum ve çok memnunum. performnsı çok iyi. tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Windows 7 kurarsan işlemcin %100'de çalışır
    Tabi oyun oynamayı düşünmüyorsan. Sadece internet,download,ofis programları gibi işlerde kullancaksan Windows 7 kurabilirsin.

Aksi takdirde Windwos Xp öneririm.

Hiç 7 kurdun mu ?
    niye benim 64bit 7 ultimate'im yüzde 2 cpu ile çalışıyor şu anda
    ama 32 bit kurmanı tavsiye ederim programlama araçlarıyla sorun yaşıyorum bir tek 7'de
  • windows 7 kurdum boyle bişey yok ya uçuyor laptop adeta deli bişey ya :D
  • Hadi hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.