Şimdi Ara

Bu sistem nasıl ve kaç para eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kullanılmış sisteme ne dersiniz?

1 çift pioneer ts-s20 japon üretim

1 çift pioneer 550 watt ( ts-a6976s galiba) kabinli

1 çift pioneer 420 watt ( ts-a6966s sanırım)

1 tane 2 kanal bass amfisi xetec 600.1

1 tane 4 kanal ses amfisi hei haa-504 ( kanalın bi tanesi tamir gerekli ama bu sisteme yetiyor)

1 adet kabinli çift bass 1000' er watt

1 tanede kamosonic ks-nd7620 double teyp 6.2 inch.

Bu sistem nasıl ve kaç para eder?

Hakan arkadaşım senin bu konuda bilgili olduğunu gördüm onun için ekledim bi mahsuru yoksa eğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 18 Mayıs 2020; 15:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pioneer ts-s20 ler ses kalitesi olarak güzel tweeterdır güçleride gayet yüksektir 1 tanesi 50rms 100w tır. 2. el fiyatları 100-200TL arası değişmekte sağlam ve temizse değerlendirebilirsiniz öneririm.

Pioneer ts-a6976s 3 yollu 6x9 oval hoparlör yeni seri sayılan bir oval coaxialdir yeni seri oval konusunda pioneerları çok başarılı bulmasamda iş görür diyebilirim ses kalitesi orta seviye güç olarak normal seviyededir 1 tanesi 60rms 550w tır. 2. el fiyatları 200-300tl arası değişmekte sağlam ve temizse değerlendirebilirsiniz.

Pioneer ts-a6966s te 6976 nın bir alt versiyonudur ses kalitesi olarak aralarında pek bir fark yoktur güç olarakta 1 tanesi 60rms 450w tır. 2. el fiyatları 100-250tl arası değişmekte sağlam ve temizse değerlendirebilirsiniz.

Xetec 600.1 in 2 modeli var biri xi diğeri gr modeli. İki cihazda d klas amfidir. Xi modeli 2 kanal gözüksede aslen mono amfidir iki kanal köprülü kullanımında 4 ohm çalışır 350rms güç üretir tek kanal kullanımında 2ohm çalışır 300+300 toplam 600rms güç üretir. Gr modeli ise mono amfidir 4 ohmda 400rms 2 ohmda 600rms güç üretir. Verimlilik bakımından orta kalite cihazlar fakat fiyat performans olarak biraz düşük kalıyorlar. 2. el fiyatları 350-500TL arasıdır 500-600tl ye daha güçlü sıfır mono amfi bulunabilir.

Subwoofer marka model belirtmediğiniz için yorum yapamıyorum. 1000w olarak aklıma gelen piyasada en çok bulunan JBL Cs-1214 30cm Subwoofer 1000 Watt modeli var eğer cihaz buysa 1 adetinin gücü 250rms tir. Bir adetinin Sıfır kabinli fiyatı 400-450tl civarıdır. 2. el olarak tek kabin çift subwoofer olarak 500tl eder sağlam ve temizse değerlendirebilirsiniz.

Kamosonic ks-nd7620 double teyp hakkında fazla bir bilgim yok fakat çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum sağlamsa 350-400tl eder diye düşünüyorum.

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse. Ben şahsi olarak oval hoparlörleri sevmiyorum. Nedeni erken ses bozulmaları meydana gelebiliyor. Fiyat olarak uygun fiyatlıysa değerlendirebilirsiniz. Fiyatları uygun değilse onlar yerine component takımlarına bakmanızı öneririm. Tweeter olarak ts20ler güzeldir sağlam temizse fiyatıda makul değerlerdeyse almanızı öneririm. Amfi olarak düşüncemi soracak olursanız fiyatı bahsettiğim değerlerdeyse hiç bulaşmayın sıfır olarak daha yüksek güçte daha iyi bir ürün bulabilirsiniz. Ben kendi aracımda mono amfi olarak planet audio pl1500.1m pulse kullanıyorum 4 ohmda 563rms 2 ohmda 1125rms güç üretiyor ab klas amfidir bas kontrolcüde mevcut fiyatı 550tl civarıdır. Aynı markanın 1600.4 4 kanal stereosuda mevcut oda ab klastır 4 ohmda kanal başı 150rms 2 ohmda 300rms köprü modunda 4 ohmda 600rms güç üretiyor fiyatı 700tl civarıdır. Teyp konusunda pek bir bilgi sahibi değilim fakat duble din ve multimedia takıntınız yoksa Kenwood kmm bt360 modelini öneririm sıfır fiyatı 650tl civarıdır. Subwoofer konusunda marka model belirtmediğiniz için detaylı yorum yapamıyorum fakat bahsettiğim model ise çift olarak işinizi görür.

• yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa yine elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancekic88

Pioneer ts-s20 ler ses kalitesi olarak güzel tweeterdır güçleride gayet yüksektir 1 tanesi 50rms 100w tır. 2. el fiyatları 100-200TL arası değişmekte sağlam ve temizse değerlendirebilirsiniz öneririm.

Pioneer ts-a6976s 3 yollu 6x9 oval hoparlör yeni seri sayılan bir oval coaxialdir yeni seri oval konusunda pioneerları çok başarılı bulmasamda iş görür diyebilirim ses kalitesi orta seviye güç olarak normal seviyededir 1 tanesi 60rms 550w tır. 2. el fiyatları 200-300tl arası değişmekte sağlam ve temizse değerlendirebilirsiniz.

Pioneer ts-a6966s te 6976 nın bir alt versiyonudur ses kalitesi olarak aralarında pek bir fark yoktur güç olarakta 1 tanesi 60rms 450w tır. 2. el fiyatları 100-250tl arası değişmekte sağlam ve temizse değerlendirebilirsiniz.

Xetec 600.1 in 2 modeli var biri xi diğeri gr modeli. İki cihazda d klas amfidir. Xi modeli 2 kanal gözüksede aslen mono amfidir iki kanal köprülü kullanımında 4 ohm çalışır 350rms güç üretir tek kanal kullanımında 2ohm çalışır 300+300 toplam 600rms güç üretir. Gr modeli ise mono amfidir 4 ohmda 400rms 2 ohmda 600rms güç üretir. Verimlilik bakımından orta kalite cihazlar fakat fiyat performans olarak biraz düşük kalıyorlar. 2. el fiyatları 350-500TL arasıdır 500-600tl ye daha güçlü sıfır mono amfi bulunabilir.

Subwoofer marka model belirtmediğiniz için yorum yapamıyorum. 1000w olarak aklıma gelen piyasada en çok bulunan JBL Cs-1214 30cm Subwoofer 1000 Watt modeli var eğer cihaz buysa 1 adetinin gücü 250rms tir. Bir adetinin Sıfır kabinli fiyatı 400-450tl civarıdır. 2. el olarak tek kabin çift subwoofer olarak 500tl eder sağlam ve temizse değerlendirebilirsiniz.

Kamosonic ks-nd7620 double teyp hakkında fazla bir bilgim yok fakat çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum sağlamsa 350-400tl eder diye düşünüyorum.

Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse. Ben şahsi olarak oval hoparlörleri sevmiyorum. Nedeni erken ses bozulmaları meydana gelebiliyor. Fiyat olarak uygun fiyatlıysa değerlendirebilirsiniz. Fiyatları uygun değilse onlar yerine component takımlarına bakmanızı öneririm. Tweeter olarak ts20ler güzeldir sağlam temizse fiyatıda makul değerlerdeyse almanızı öneririm. Amfi olarak düşüncemi soracak olursanız fiyatı bahsettiğim değerlerdeyse hiç bulaşmayın sıfır olarak daha yüksek güçte daha iyi bir ürün bulabilirsiniz. Ben kendi aracımda mono amfi olarak planet audio pl1500.1m pulse kullanıyorum 4 ohmda 563rms 2 ohmda 1125rms güç üretiyor ab klas amfidir bas kontrolcüde mevcut fiyatı 550tl civarıdır. Aynı markanın 1600.4 4 kanal stereosuda mevcut oda ab klastır 4 ohmda kanal başı 150rms 2 ohmda 300rms köprü modunda 4 ohmda 600rms güç üretiyor fiyatı 700tl civarıdır. Teyp konusunda pek bir bilgi sahibi değilim fakat duble din ve multimedia takıntınız yoksa Kenwood kmm bt360 modelini öneririm sıfır fiyatı 650tl civarıdır. Subwoofer konusunda marka model belirtmediğiniz için detaylı yorum yapamıyorum fakat bahsettiğim model ise çift olarak işinizi görür.
    Üşenmeyip detaylı yazdığın için çok teşekkür ederim.

Evet unutmuşum bass jbl senin bahsettiğin bass.

Yalnız 550 watt olanlar 90 rms demişti bana.

Xetec 600 de xi modeli.

Ses amfisi için yorum göremedim o pek iyi bişey değil galiba dimi. Hei- haa504 olan 4 kanallı birisi tamir gerektiren.

Fiyat olarak 2500 tl diyor hepsine kabloları ve sigorta v.s.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sagiroda

Üşenmeyip detaylı yazdığın için çok teşekkür ederim.

Evet unutmuşum bass jbl senin bahsettiğin bass.

Yalnız 550 watt olanlar 90 rms demişti bana.

Xetec 600 de xi modeli.

Ses amfisi için yorum göremedim o pek iyi bişey değil galiba dimi. Hei- haa504 olan 4 kanallı birisi tamir gerektiren.

Fiyat olarak 2500 tl diyor hepsine kabloları ve sigorta v.s.

Alıntıları Göster
    Hei haa-504 unutmuşum 4x50rms gücünde bir amfi 1 kanalı bozuk demişsiniz. Bu amfiyle sadece 1 takım oval ile 1 takım tweeter beslenebilir.

Sıfır 4 kanal planet audio amfi 700tl

Sıfır mono planet audio 550tl

2 takım 2.el oval 500-600tl

1 takım 2.el tweeter 200tl

Çift 2.el subwoofer 500-600tl

Sıfır 2 adet kablo seti 150tl

Sıfır kenwood teyp 650tl

Hepsi toplam 3000-3500tl civarı tutar. Teyp, amfiler ve kablo setleri sıfır ovaller, subwoofer ve tweeterlar 2. el tercih ederek bu şekilde bir sistem de düşünebilirsiniz. Ben size alın veya almayın diyemem karar sizin. Fiyat araştırması yaparak karar verebilirsiniz. Sadece kullanılabilir ürünleri alıp diğerlerini sıfır olarak tercih edebilirsiniz. Linkleri örnek olarak ekliyorum fiyat araştırması yaparak cihazları daha uyguna bulabilmeniz mümkün.

• quote:

Hei haa-504 unutmuşum 4x50rms gücünde bir amfi 1 kanalı bozuk demişsiniz. Bu amfiyle sadece 1 takım oval ile 1 takım tweeter beslenebilir.

Sıfır 4 kanal planet audio amfi 700tl

Sıfır mono planet audio 550tl

2 takım 2.el oval 500-600tl

1 takım 2.el tweeter 200tl

Çift 2.el subwoofer 500-600tl

Sıfır 2 adet kablo seti 150tl

Sıfır kenwood teyp 650tl

Hepsi toplam 3000-3500tl civarı tutar. Teyp, amfiler ve kablo setleri sıfır ovaller, subwoofer ve tweeterlar 2. el tercih ederek bu şekilde bir sistem de düşünebilirsiniz. Ben size alın veya almayın diyemem karar sizin. Fiyat araştırması yaparak karar verebilirsiniz. Sadece kullanılabilir ürünleri alıp diğerlerini sıfır olarak tercih edebilirsiniz. Linkleri örnek olarak ekliyorum fiyat araştırması yaparak cihazları daha uyguna bulabilmeniz mümkün.

https://www.trendyol.com/planet-audio/planet-audio--1600w-4-kanal-oto-amfisi-pl1600-4-p-36816658?boutiqueId=316783&merchantId=123703&gclid=CjwKCAjw5Ij2BRBdEiwA0Frc9b1_hRRtIcVHISw42wkBghUynqhLjy2MS0Ha3xaRgS_Hch9sxIkaBxoChaMQAvD_BwE

https://www.trendyol.com/planet-audio/planet-audio-pl1500-1m-monoblock-1500w-amfi-p-36811713?boutiqueId=316783&merchantId=123703&gclid=CjwKCAjw5Ij2BRBdEiwA0Frc9aEkmzYBAAZ_jPvu5cMEWm1rN6wlqTISelDObgd21W14mRIGb8UaLhoCmy4QAvD_BwE
    https://urun.n11.com/montaj-kitleri/oto-anfi-kablo-seti-full-4ga-2500w-wattbox-P414495583?gclid=CjwKCAjw5Ij2BRBdEiwA0Frc9aYEcwKcIprtbiDId05d8v2zI1eGl-yEZDY-4p9iTyu6zZA4XI00SxoCfsIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

https://urun.n11.com/haberlesme-kablolari/magicvoice-4ga-oto-anfi-kablo-seti-kargo-ucretsiz-P385187671?gclid=CjwKCAjw5Ij2BRBdEiwA0Frc9cyzLe9WbOqOyEUj7oPP-beR1OiJFVuLNNUcoFjh6s5zztn0NJS3ERoCCSUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/kenwood-kmm-bt306-bluetooht-oto-teyp-3-rca-cikisli-turkce-menu-P336139503?gclid=CjwKCAjw5Ij2BRBdEiwA0Frc9ethLmHxSnBxYctJwVWN_eMRwfPKnJQYZ_XZAj_X4DsEqH9kFzzoEBoC5uEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Alıntıları Göster
    Bugün bunları alıp satan birisine sordum. Dükkana götürsen komplesine 1000 verirler tek tek uğraşırsan nette 1200-1300 anca eder diyor. Yani satıcı 2500 istiyor diğer kişiye ben satsam o alıcı da ölü fiyat eder bunlar diyor 😁😁

• quote:

Bugün bunları alıp satan birisine sordum. Dükkana götürsen komplesine 1000 verirler tek tek uğraşırsan nette 1200-1300 anca eder diyor. Yani satıcı 2500 istiyor diğer kişiye ben satsam o alıcı da ölü fiyat eder bunlar diyor 😁😁

Alıntıları Göster
    Herkesin malı kendine değerli gelir. Bu işin bir piyasası var benim verdiğim fiyatlar ortalama fiyatlar daha uyguna satanda var daha pahalıya satan da var. Dediğim gibi işinize yarayan cihazları kontrol ederek pazarlık yapıp satın alıp eksik parçalarıda sıfır yada yine 2. el tercih edip sistem toplayabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem ne kadar eder?
    9 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    9 yıl önce açıldı
    Bu Bilgisayar Kaç Para Eder?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Herkesin malı kendine değerli gelir. Bu işin bir piyasası var benim verdiğim fiyatlar ortalama fiyatlar daha uyguna satanda var daha pahalıya satan da var. Dediğim gibi işinize yarayan cihazları kontrol ederek pazarlık yapıp satın alıp eksik parçalarıda sıfır yada yine 2. el tercih edip sistem toplayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Şimdi de kaynıma midrange araştırıyorum. Onda xetec 600.1 bass amfisi var. Xetec 6 kanal ses amfisi var. Tss 20 var. 4 tane 85 lik pioneer 700 watt aldık 6 ay önce. Sonra öğrendik ki midrange daha iyiymiş. 85 likleri satıp midrange istiyor.

Mobass mb8 250 watt 100 watt rms

Edge Edpro8b-e7 350 watt 175 watt rms

Cadence md-84x 300 watt 100 watt rms

Bunlardan hangisi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 24 Mayıs 2020; 3:4:25 >

• quote:

Şimdi de kaynıma midrange araştırıyorum. Onda xetec 600.1 bass amfisi var. Xetec 6 kanal ses amfisi var. Tss 20 var. 4 tane 85 lik pioneer 700 watt aldık 6 ay önce. Sonra öğrendik ki midrange daha iyiymiş. 85 likleri satıp midrange istiyor.

Mobass mb8 250 watt 100 watt rms

Edge Edpro8b-e7 350 watt 175 watt rms

Cadence md-84x 300 watt 100 watt rms

Bunlardan hangisi daha iyi?

Alıntıları Göster
    Mobass mb 8 ses kalitesi olarak diğerlerinden daha iyidir. 1 takım oval bir takım midrange kullanmanız ses kalitesi anlamında daha çok işinizi görebilir. Midrangeler alt frekanslarda erken ses bozulması yaşıyor bu sebeple 200hz frekans üstünü düzgün bir şekilde çalabiliyor sadece midrange ve tweeter kullanımlarında ses aşırı tiz olup kulak yoruyor ve dinlenen müzik bir süre sonra keyif vermiyor bilginiz olsun. 1 takım midranege 1 takım mid bas şeklinde de sisteminizi yapabilirsiniz burada tercih sizin.

• quote:

Mobass mb 8 ses kalitesi olarak diğerlerinden daha iyidir. 1 takım oval bir takım midrange kullanmanız ses kalitesi anlamında daha çok işinizi görebilir. Midrangeler alt frekanslarda erken ses bozulması yaşıyor bu sebeple 200hz frekans üstünü düzgün bir şekilde çalabiliyor sadece midrange ve tweeter kullanımlarında ses aşırı tiz olup kulak yoruyor ve dinlenen müzik bir süre sonra keyif vermiyor bilginiz olsun. 1 takım midranege 1 takım mid bas şeklinde de sisteminizi yapabilirsiniz burada tercih sizin.

Alıntıları Göster

Merhaba. Aracım caddy 2012 için double teyp bakıyorum. Sahibinden.com da bunu gördüm nasıl sence? Veya bu fiyatlarda tavsiye edebileceğin başka marka model varmı?

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-volkswagen-amarok-android-10.0-surum-multimedya-2gb-ram-870912406/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sagiroda -- 15 Ekim 2020; 0:28:58 >

• quote:

Merhaba. Aracım caddy 2012 için double teyp bakıyorum. Sahibinden.com da bunu gördüm nasıl sence? Veya bu fiyatlarda tavsiye edebileceğin başka marka model varmı?

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-volkswagen-amarok-android-10.0-surum-multimedya-2gb-ram-870912406/detay

Alıntıları Göster

Marka olarak pek bir bilgim yok 2gb ram yeterli gibi fakat kullanım tepkilerine bakmak gerekir dokunmatik hassasiyeti işlemcinin uygulamalara tepki hızı nedir bilemiyorum. Android olması bir çok avantajı yanında getirir istediğiniz uygulamayı yükleyip kullanma şansınız olur fiyat olarakta makul bir fiyat gibi duruyor deneme şansınız varsa deneyip test edip almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Marka olarak pek bir bilgim yok 2gb ram yeterli gibi fakat kullanım tepkilerine bakmak gerekir dokunmatik hassasiyeti işlemcinin uygulamalara tepki hızı nedir bilemiyorum. Android olması bir çok avantajı yanında getirir istediğiniz uygulamayı yükleyip kullanma şansınız olur fiyat olarakta makul bir fiyat gibi duruyor deneme şansınız varsa deneyip test edip almanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster

Teşekkür ederim cevabın için, peki senin tavsiye edeceğin bu paralara başka marka model varmı?

• quote:

Alıntıları Göster

Birde bu konu hakkında bilgin var mı acaba?

https://forum.donanimhaber.com/vw-teyp-kodu-hakkinda--146190819

• hakancekic88 kullanıcısına yanıt

clio 4 için arka kapılara hoparlör almak istiyorum çok büyük bir beklentim yok, f/p ürünü tavsiyede bulunabilir misiniz

Birde bu konu hakkında bilgin var mı acaba?

https://forum.donanimhaber.com/vw-teyp-kodu-hakkinda--146190819

Alıntıları Göster

Piyasada bu fiyatlara bulabileceğiniz bir çok çin markası cihaz var önemli olan kullanışlılık açısından sizi tatmin edip etmediğidir bu sebeple deneyip görmenizi tavsiye ediyorum. Diğer konuya gelecek olursak teyp kodları iptal edilemiyor fakat bu kodları çözebilen bir çok cep telefonu uygulaması var. Cep telefonunuza indireceğiniz uygulama ile teybin barkodunu veya QR kodunu okutup herhangi bir kodu varsa alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfkli

clio 4 için arka kapılara hoparlör almak istiyorum çok büyük bir beklentim yok, f/p ürünü tavsiyede bulunabilir misiniz

Öncelikle beslemeyi teyp ile yapacağınızı varsayarak coaxial hoparlör kullanmanızı öneririm. Uygun maliyetli birşeyler düşünüyorsanız forx pioneer gibi markalara bakabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam arka hoparlör ölçüsü 13cm olmalı orta kalite fiyat performans ürünü olarak cerwin vega h752 tercih edebilirsiniz. Birazdaha kaliteli olsun derseniz hertz dcx 130.3 veya alpine spg 13c2 dahada kaliteli olsun derseniz alpine s50 önerebilirim. Fiyat araştırması yaparak bütçenize ve beklentilerinize uygun olan ürünü tercih edebilirsiniz.

• hakancekic88 kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkür ederim

birşey daha sormak istiyorum, her teybe subwoofer bağlanır mı?

Orijinalden alıntı: sfkli

birşey daha sormak istiyorum, her teybe subwoofer bağlanır mı?

Subwoofer teybe bağlanmaz sebebi teybin ses çıkış gücü subwooferı beslemeye yetmez bu sebeple gücü yükseltmek için amfi ile subwooferı besleriz yada dahili amfisi olan subwoofer kullanırız. Arada amfi olduğu sürece her türlü teyp ile subwoofer kullanmak mümkündür.

• quote:

Piyasada bu fiyatlara bulabileceğiniz bir çok çin markası cihaz var önemli olan kullanışlılık açısından sizi tatmin edip etmediğidir bu sebeple deneyip görmenizi tavsiye ediyorum. Diğer konuya gelecek olursak teyp kodları iptal edilemiyor fakat bu kodları çözebilen bir çok cep telefonu uygulaması var. Cep telefonunuza indireceğiniz uygulama ile teybin barkodunu veya QR kodunu okutup herhangi bir kodu varsa alabilirsiniz.

Alıntıları Göster

Uygulama baktım bulamadım senin bildiğin varmı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.