Şimdi Ara

bu sigara adamı mahvediyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insanın psikolojisine sağlığına bu kadar etki eden birşey yok. içer içmez saçlarım yağlanmaya başlıyor. stresim artıyor depresyonumu tetikliyor. eski kalitesi tadıfa yok. zevk vermiyor. ama insanı esiri kölesi ediyor.

nasıl bırakıcam çözemedim. bırakınca gelen o iç sıkıntısı ve sinir krizlerini aşamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende çok alakasız şeyleri birbiri ile iliskilendirme huyu var,sigara saç falan yağlandirmaz
    Şu nofap saçmalığıni falan da bırak,söylediklerinle hiçbir alakası yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sigarayı bıraktığın zamanlar seni geri içmeni tetikleyen şeyler neler bunlara bak. Ben de sigara içiyorum biraktığım zaman geri içmemi tetikleyen şeyler oluyor. Ek olarak en fazla kaç gün sigarayı bıraktın?

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

3 sene içmedim. sonra 3 ay, 2 defa 1.5 ay bıraktım en son 15 gün. her seferinde öfke ve sinir patlamaları başlattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 30 Haziran 2024; 0:56:31 >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

stresten dolayı olamaz mı hocam. belkide siz bağlantıyı göremiyorsunuzdur.

nofap konusunda kendim bizzat etkilerini deneyimlediğim için kimse aksine ikna inandıramaz beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 30 Haziran 2024; 0:57:59 >
  • plasebo diyecekler şimdi buna :D

• desinler hocam. 1 hafta yapmayım zıpkın gibi dolaşıyorum ve enerjik pozitif oluyorum. ne zaman ki her gün yapıyorum enerjim yok depresifim ayrıyetten tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 30 Haziran 2024; 1:0:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARA SİZİ RAHATLATIYOR MU?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sigara adamı mahvediyo
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    O duman bildigin kir oldugu gibi sacina vurur kokusu siner ve sacini kirletir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.