Şimdi Ara

Bu sezonun en formsuzu Şenol Güneş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Diyoruz anlamayanlar var.Takım dakika 16'da 10 kişi kalmış stoperin çıkmış hala değişiklik yapmıyorsun.Q7 yok Babel yok Talisca'nın defansı evlere şenlik Atiba bitmiş ama sen hala takımda tek hücum yönünden bir şey deneyen Love'ı çıkartıyorsun.Hadi bunu yaptın neden 2-0 olmasını bekliyorsun.Vida etkisiz eleman mıydı?Tosic'i mi alacaksın zamanında alsana.Medeli çekince defansa orta saha diye bir şey kalmadı zaten.Caner vasat oynuyor önceden de yazdım bek falan değil diye ama en önemli maça onunla çıkabiliyor.


    Çok formsuz inanılmaz yanlış kararlar alıyor.Ve resmen amatör hocalara döndü 60 olmadan oyuncu değiştirmiyor falan.Sezon sonu için Beşiktaş yönetiminin yerinde olsa teknik direktör bakarım belli Şenol hocanın kafası Beşiktaş'ta değil



  • bloklayın gecin beşiktaş düşmanı,futbol fakirlerini
  • sasaell kullanıcısına yanıt
    Blokluyosan blokla ya. sanırsın dünya etrafında dönüyor. ilgi çekecek bak blokluyorum ha diyor.Çok umurumda.Sen ilk önce Beşiktaş'ın B'sini büyük yazmayı öğren sonra başkalarına Beşiktaş düşmanı de.
  • Aaa olurmu Beşiktaş ı 2 yıldır kaliteli olan oyuncular değil hayatında şampiyonluk nedir bilmeyen Şenol Güneş şampiyon yaptı!

    Bakın adam Bayern e karşı 15. dakikada 10 kişi kalmış yaş ortalaması 30 üzeri olan takımda 3. değişikliği ancak 80. dakika da yapıyor. Sorsak ne cevap verecek merak ediyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: largo21

    Blokluyosan blokla ya. sanırsın dünya etrafında dönüyor. ilgi çekecek bak blokluyorum ha diyor.Çok umurumda.Sen ilk önce Beşiktaş'ın B'sini büyük yazmayı öğren sonra başkalarına Beşiktaş düşmanı de.

    kimin ilgi çekmeye çalıştığı belli.olumsuz bişey olsun diye pusuda bekleyip anında konu açan benim bu forumda dimi.beşiktaşı koşulsuz sevmeyi bilmeyenler gelip burda türkçe dersi veriyor, B harfine bile toz kondurmam diye ahkam kesiyor.
  • Şenolun derdi milli takım, tazminatı alıp ayrılma derdinde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.