Şimdi Ara

Bu Ses Sisteminin Markası Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, önceden ses sisteminin Bluetooth ve AUX girişinden müzik çalmadığını belirtmiştim ve halen bir çare bulamadım.

    Şimdi ise arka iki hoparlörden ses gelmiyor. Aygıtı fabrika ayarlarına döndüremiyorum, kontak kapalıyken açma tuşuna bastığımda görüntü gelmiyor fakat radyo çalışıyor. Torpidonun menteşesinden torpidonun içine iki tane USB kablosu uzanıyor, bu USB kablosundan şarkı çalabiliyorum fakat bu aygıtın orjinalliğinden şüphem var. USB girişi kolay erişilebilecek bir yerde olması gerekirken torpido da kablo halinde ne işi var?

    Uzun lafın kısası arkadaşlar bu cihazın modeli nedir? Kullanım kılavuzunu okuyup bilgi edinmek istiyorum veya elimden geldiğince araştırırım, şimdiden teşekkürler.

    CD 300 olan değil arkadaşlar yukarıda ki ekranlı olan cihazın markası veya nasıl oluyor bilmiyorum işte

    Bu Ses Sisteminin Markası Nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan951 -- 9 Nisan 2017; 19:25:35 >







  • hocam siz aracın ilk sahibi değilseniz, muhtemelen sizden önceki sahibi araca multimedia sistemi taktırmış, aux, bluetooth çalışmaması bunlarla alakalı, kablo ile usb olmasıda bu şekilde sonradan takılan ürünler de torpidoya koyarak çözüm üretmişler kendilerince, hatta aşağda linklerde sizin aractakine benzer ürünler buldum, belki aynısı değildir ama, bu gibi bir multimedia sistemi takılmış, ürün orjinal fabrika versiyonu değil, piyasada bunun gibi oem birçok ürün vardır, menüde eğer cihaz hakkında bilgi varsa modeli falan belki öğrenilir, kesin çözüm için ekran sökülüp ürünün kasasının üzerinde modeli yazar ama baya bi iş sökmek falan

    http://www.aliexpress.com/item-img/7-Capacitive-Car-DVD-Player-for-Opel-Astra-J-2010-2011-2012-2013-Pure-Android-4/32254339332.html#

    http://m.n11.com/opel-astra-j-yeni-multimedia-navigasyon-dvd-kamera-navimex-P127218795?cid=604001&gclid=CLmnt7icmtMCFUUq0wodq5sKxQ&gclsrc=aw.ds
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, peki bu sorunları nasıl düzeltebilirim? Çıldırmak üzereyim çünkü Servise götürmeyi düşünüyorum en son çare.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzhan951

    Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, peki bu sorunları nasıl düzeltebilirim? Çıldırmak üzereyim çünkü Servise götürmeyi düşünüyorum en son çare.


    ürün servis dışında takıldıysa, muhtemelen öyledir, yetkili servis müdahale etmeyebilir o multimedyaya, önerim işi bilen bif oto ses sistemcisine götür, ayar yapılarak düzelip düzelmeyeceğini sana bildirirler, eğer ayarla düzelmezse 2. linkteki gibi bir ürünü alıp, montaj yaptır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.