Şimdi Ara

Bu seneki tgler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Jwthh , Jwthh Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oglum cok kolay soruyorlar la,3dnin son tg fizigine atilan yorumlara koptum.Ünideki kardeslerim 345 ozdebir 3dnin bu sene yaptığı tglere bakarsa beni anlayabilir.Lavugun birinin ppde altug güneş var hoca bizi odtu fizik bitirdi sanmis herhalde yazmis 10dk kahkaha attim araliksiz,herhangi bi soru bankasinin soruları hepsi de.zor sormamislar gecen senekilerin 10da 1i zorluk yok bu sene ayt tglerde,tyt ayni zaten paso.3D deki hocalar dehsete dusmustur bunlara daha ne kadar kolay yazabiliriz diye,1 tane adam gibi soru var sadece.Lisede de boyle bi maymun vardı her seye muhalefetti ya 300k yapti sonra aklima geldi bi tur da ona güldüm

açın bakın bi 10 dk yorumlara

kafayi siyirdik iyice ya kafa gitti güldügümüz seylere bakBu seneki tgler 

insallah hepsi böyledir cok keyiflendim aksam aksam ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ornek varsa atsana

• Başkan ozdebirler falan dediğin gibi felaket kolay katılıyorum ancak,3dnin önceki denemesinde ayt mat kısmı ve bu denemedeki ayt fizik kısmı baya baya zordu.Kıyas yaptığım şey çözdüğüm branş denemeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • düşünüyorum mesela elime geçen seneki tglerin aytsini çözdüğümde de aynı net geliyo marjinal bi zorluk yok sanki ki tytlerde 11de 95 falan yapiyodum

• jenga99 kullanıcısına yanıt

Bu fizik zor değil işte dostum,garip bir sürü psikolojisi oluşmuş 3d ayt fizik soru bankasinda herhangibi testte bunlardan çok daha zor sorular var,millet gitmiş 14.soruya bile ağlamış geometri yapıyor diye,geometri dedikleri de egimin sabitligi,maymunlar cehennemi gibi bi ortam oluşmuş orda

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Yks çalışanlar çok toxic hocam 2024 tyt de çıkan irrasyonel sorusunun yorumlarında lgs öğrencisi biri bu soruyu ben bile çözdüm demiş yanıtlara bak hemen kudurmuşlar Bu seneki tgler

• Yks piyasası geliştikçe zeka seviyesi ve öğrenci kalitesi düşüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sene ilk 50k
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    sizin kıstasınız 3d ayt fizik soru bankası ki 3d ayt fizik soru bankası da YKS'nın ve de piyasanın üstünde bi kitap(3d'nin en iyi kitabı)Ancak bir şeyin zorluğu kolaylığı tartışılırken sanki geneli kistas almak daha mantıklı,2024'ün zor bi sınav olduğunu kabul edersek 2024 zor diyenlere 2021 daha zor demeye benziyor.Ancak 2021 zaten yks ortalamasının üstünde (ayt denemesinde ciktim ilk yazdığım şey bu oldu.Absürd bir şey varsa affola.)

• Sizin dediğiniz geometri vs. şeylerden ziyade soru dağılımındaki dengesizlik vs. bunlar hepsi sınavı zor yapıyor BANA GÖRE.

• yks öğrencisiyim yanlis yaptim

• kralkerem kullanıcısına yanıt
    Ayt matta 35-5 yaptın ve i'nin gerçel sayı olmadığını bilmiyor musun

5k yapıp niye mezuna kaldın

• yks öğrencisiydim

• kudurukluktan baska bir sey degil mesela, boşa gecen omurler.boyleleri kiz oluyo bide genelde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.