Şimdi Ara

Bu sene mezun olucam fakat tecilim bitti Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 97 aralık doğumluyum lise de 3 yıl kadar ara verip tekrar döndüm. Şuan Meslek lisesi bilişim son sınıf ve son dönem öğrenciyim. Kredilerimde hiçbir sorun yok. Yani bu dönem mezun oluyorum. Ve üniversite sınavına hazırlanıyorum. Geçenlerde gbt sorgulamasına yakalandım. askerlik şubesine gittiğimde 97lilerin yasa değişikliği ile tecili olmadığı söylendi(29a kadar sanıyordum ben).
    Aklıma takılan nokta şu oldu yoklama kaçağı olsam dahi mezun olucam. meslek lisesi olduğu içinde mezun olunca 25 yaşına kadar tecil olabiliyormuşuz. Zaten üniversiteye girince üniversite tecil ediyor sorun çözülmüş oluyor. Ama kaçak olarak mezun olursam tecil hakkım ortadan kalkıyor mu acaba? Gitmem mi gerekiyor? Veya şubeye gidip bildirmem gerekiyor mu ? Mezun olabilir belgesi çıkartabilirmişim bununla gidersem mezun olana kadar tecil edebilir miyim yada? Çok karışık yazmış olabilirim lütfen kusura bakmayın.



    Dipnot: Üniversite sınavına bu kadar hazırlanmamış olsam zaten 6 ay aradan çıkartıyım diyicektim. Fakat bir daha bu kadar şevkle çalışabilir miyim bilmiyorum.







  • Ünv sınavına kayıt yaptır kayıt belgenle anca celp dönemini uzatırsın , sınav sonuclarınlada 1 unv girdinmi aof filan tecil olur sonra kafana takma askere git bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.