Şimdi Ara

Bu sene ileri çekmek hakkındaki yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce daha mı kolay daha mı zor? Sabahtan beri açılmış 1000. konu olabilir fakat foruma girmek yeni mümkün oldu. YGS de elime verdiler 65k. Buradan MF4 20 bine kadar çekeceğim. Önümde bütün sene 100 net yapan adamların olduğunu bilmek çok koyuyor. Ama LYS için de motive edici. Şu an güncel netlerim 34-35 civarı mat, 20 civarı geometri, 17-18 fizik, 20 civarı kimya, biyoloji yok. Hedefler Mat için toplam 65 civarı , 25 er fizik kimya 20 civarı da biyo. Bu konuyu şunu yaptım şuraya çeker miyim mahiyetinde açmıyorum sadece varsa yorumu olanın yorumunu bekliyorum.

• hiçbir zaman daha kolay veya daha zor olmaz onu bazı cahiller yorumluyor. sen 65k da isen önünde yine 65bin tane emek veren insan var demektir. istersen 300le 65k ol istersen 400le önemli olan senin önündekiler hatta arkandakiler biri geriden 100k dan gelir 30k ya girer seninde önünde kalır. elinden geldiğince çalış pes etme elbet karşılığını alırsın.
    Yok hocam vallahi yok. Bütün sene geçtiğim son denemede ben 135 yaparken 120 yapan kızın 16k yapması veya ben okulda sene boyu ilk 5-6 dayken, her sınav 30-40 puan kafadan fark attığım adamlara geçildim. Son 2 ayda 4-5 ten geriye düşmemişken, bizim 13 kişilik iyi sınıfta muhtemelen sonuncuyum ve denemelerde sonuncu olan adam 49k yaptı. Geçen sene 70 obp ye benim sayemde tamamlayıp belge alan adam 1 yıl sonra beni arıyor bu sabah 35k yaptım diye. Ama pes etmiyorum LYS adına umut var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.İ.B -- 25 Mart 2016; 16:36:55 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.