Şimdi Ara

Bu Sene Çok Değerli Beyler! [Finaller ve Şampiyonluklar İçerir]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alex bu takıma Level atlatmıştı ve Şimdi bir Levelde Kuyt atlatacak gibi ve Alexle Kuytı sadece bu sezon birlikte izleyeceğiz gibi! ve bence bu sezon çok değerli ve başarılı geçecek..

Alexin ileri uçta yaptığı bütün incelikleri ve önceden planlanmış pas aktifitelerini Kuytta çok rahat yapıyor ve bu ikili ileri uçumuz olacak ve bence forvet sıkıntısı yok(takibi ki forvette sadece kuyt değil ama ilk11 forvet Kuyttır..)! iyi olduğu zaman güçü elverdiğince Semih yapmaya çalışırdı kuyt gibi akıllı pas dağıtmayı ama o da biryere kadardı...(Alex ve Kuytın pasları Topal ve Cristiana Vaslui karşısında şut bombardımanı sağlayabilir ve toplara selçuk gibi vurmazlarsa vay vasluinin haline...)

bana göre

*Forvet,
    *Kale,
    *Bekler(GG uzun zaman sonra ilk defa hazırlık kampında yer alıyor ve bence bomba gibi girecek, Hasan Ali zaten ispat peşinde!),
    *Stoper(Bekir veya Egemenin yanına mutlaka bir yabancı gelecek ve çok iyi ikili olacağı kesin!, olamazsa Bekir-Serdar-Egemenden 3lüsünden iyi 2li çıkar..),
    *Kanatlar(Sol temiz, sağda sıkıntı var ve bence Gruplara kalınca Krasic ayarında biri gelecektir..),
    *Ortasaha(Defansif ortasaha temiz ama ofansif bir ortsaha gruplara kalınca alınacaktır..)
    *Yedekler (Aykuttan diğer teknikdirektörler yedekler nasıl en verimli kullanılır onun dersini verecek bu sene, Orhan Şam, Caner, Sezer, özer, semih, geri planda kalırsa belki bekir belki tuncay bu takımın çoğunlukla deplasman fatihleri olabilirler!)

bu kırmızı yazılı eksikler öyle yada böyle giderilecek ve Fenerbahçe hangi turnuvada ise Finalleri görecek, Final görür mü bilmem ama önceki Avrupa başarısına eş bir başarı yakalayacaklar bu sene...
    Bu takımda geçen sene başında inanılmaz ruh vardı ama takım dağılınca takım ruhu sekteye uğradı toparlanması yine zaman aldı ve şimdi o takım ruhu bu sefer sekteye uğramadan yoluna devam ediyor... ve bize başarı için bu ruh gerekli...

Beyler kusura bakmayın ben yine büyük hisse kapıldım, içimden yapma bunu yapma bunu diyorum ama engelleyemiyorum. Çok pis dalgalar yiyeceğimi bile bile Türkiye Kupası 1 sene öncesinden konusunu açıp bizim olacak demiştim ve şükür bizim oldu( http://forum.donanimhaber.com/m_49020723/tm.htm ), o konudaki Aykut kocaman ile ilgili düşüncem ile aksi bir sonuç beklemiyordum zaten ve şimdi yine hisse kapıldım bu takım busefer Kuyt ve Alex faktörü ile Bu sene Lig şampiyonu olacak ve katıldığı turnuvada derece alacak...

Bu takım 2-3 senedir tekletilmeye çalışanlarla inatlaşıyor ve başarılıda oluyor ve ben takımıma, hislerime güveniyorum. Bu takım bu inatlaşmayı bu sene de yapacak ve sadece bizi değil herkesi mutlu edecek!

hepsine inşallah demekle birlikte konuyu sonlandırıyorum ve nadasa bırakmak istiyorum... eğer ki olmazsa önceki konuda olduğu gibi sınırsız ban diyorum, takımımı tanıyamıyorsam ve burada insanları hislerim ile boş zaman geçirtiyorsam bir sınırsız banı haketmişim demektir(Sayaç Yeşil yazıdaki şart gerçekleşince başlar!)....

Yiğidim,aslanım burda yatıyor...
    İzmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler. Trene binerler, kompartımana çekilirler. Ertesi gün kompartımanın kapısını çalar yaveri. Açar; yorgun, bitkin.Kravatını yıkamaktadır Atatürk. Yaveri: "Paşam bu ne hâl? Hiç uyumadınız herhalde? Niye böylesiniz?" der. Atatürk: "Ya çocuk kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz. Kolumu yastık yaptım ağrıdı, setremi yastık yaptım üşüdüm. Ben de uyumadım kalktım" der.Yaveri; "Aman paşam! Birimize haber vereydiniz, hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der. Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutandan tarihi bir cevap. Der ki; "Geç farkettim. Hepiniz en az benim kadar yorgundunuz. Hiçbirinize kıyamadım. Zaten önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyumasıdır."
    M.K.Atatürk (1881-193∞)
  • Valla Vaslui bi faciaya yol açabilir diyor içimden bi ses. Orta saha sıkıntısı çok ciddi bi sıkıntı ve bence en acil çözülmesi gereken sıkıntı o. Defansta gruplara kadar Serdar - Egemen gidebiliriz ama Baroni - Topal orta sahası kısır ve anadolu takımı seviyesinde bi orta sahadır.

Orijinalden alıntı: Allâme

Valla Vaslui bi faciaya yol açabilir diyor içimden bi ses. Orta saha sıkıntısı çok ciddi bi sıkıntı ve bence en acil çözülmesi gereken sıkıntı o. Defansta gruplara kadar Serdar - Egemen gidebiliriz ama Baroni - Topal orta sahası kısır ve anadolu takımı seviyesinde bi orta sahadır.

abartma.vaslui kek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Serdar-Bekir-Egemen üçlüsünden de sizi Avrupa'da finale taşıyacak bir ikili çıkacağını düşünmüyorum.

Orta sahanızın da Emresiz sıkıntılı geçeceğini düşünüyorum ben. İçindeki iyi hisleri anlıyorum ve bunu da Aziz Başkan'ın dışarı çıkmasına bağlıyorum. Bence ve dilerim bu tozpembe tablo gerçekleşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Valla Vaslui bi faciaya yol açabilir diyor içimden bi ses. Orta saha sıkıntısı çok ciddi bi sıkıntı ve bence en acil çözülmesi gereken sıkıntı o. Defansta gruplara kadar Serdar - Egemen gidebiliriz ama Baroni - Topal orta sahası kısır ve anadolu takımı seviyesinde bi orta sahadır.

abartma.vaslui kek

Young Boys kekti? Paok kekti?

Küçümsememek lazım.
    -Topuz-------Alex--------Stoch--
    ---------------Sow----------------

Geçen seneki ideal kadro buydu, bu sene şu an itibariyle:

--------------Volkan-----------------
    --GG---Bekir---Egemen--Hasan Ali
    -----------Topal--Cristian-----------
    -Kuyt----------Alex----------Stoch-
    ---------------Sow-------------------

Değişen isimler:
    Yobo yerine Egemen,
    Ziegler yerine Hasan Ali,
    Topuz yerine Kuyt,
    Emre yerine Topal.

Yobo ve Egemen tarz olarak farklı oyuncular olsa da genel kalitelerine göre birbirlerine denk sayılırlar bana göre, ayrıca Egemen'in Türk olması bir avantaj.
    Hasan Ali hazırlık maçlarında çok iyi oynadı, defansının sağlam olduğunu zaten biliyorduk ama ofansif olarak şüphelerimiz vardı, o şüpheleri gidermiştir bence hazırlık maçlarında. 3-4 tane kaleciyle karşı karşıya pozisyon bile yakaladı.
    Emre Topal değişikliği ile Cristian Emre'nin görevini üstlendi, Topal Cris'in yerine geçti. Cristian takımı hücuma çıkarmada Emre kadar başarılı olabilir bence.Öncelikle Alex ile mükemmel bir uyumları var, tek paslar, birbirlerine pozisyonlar yaratmalar falan o konuda şüphem yok. Ama Cristian'da Emre'nin yaptığı presin zerresi yok.Ancak şöyle ilginç bir gerçek var ki geçen sene yanılmıyorsam eğer ligde en çok top çalan oyuncu Cristian.Yani çok basmıyor belki ama, nerede duracağını da iyi biliyor.Ama gene de savaşçı özellikleri olan bir oyuncu şart oraya.
    Topuz yerine Kuyt'ın gelmesi takıma direkt seviye atlatacaktır zaten o konuda konuşmaya gerek bile yok.

Sonuç olarak, geçen seneden daha kaliteli bir kadromuz var.Transferler gelirse ne ala ama gelmese bile bu takım ligde şampiyonluğa çok rahat oynar, Avrupa'da da ŞL gruplarından çıkabilecek kapasitede bence.

• valla önce amatör takımlara karşı berabere kalmamak lazım
  • Bence kadromuz geçen seneye göre sınıf atlamadı sadece gidenlerin yerini doldurduk.Yapılan transferlerden önce eksideydik şuan sıfırdayız gibi geliyor bana artıya geçmemiz için Gs gibi takviyeler yapmamız lazım geçen senenin takımı üzerine,Kuyt bunların ilk adımı.Ortasahaya ve stopere iyi adamlar gelirse o zaman iş değişir.Giden adamlar yabana atılacak adamlar değil ve gelen adamların daha nasıl uyum sağlayacağı belli değil.Emre,Yobo gibi hem takıma uyum sağlamış hemde mevkilerinde Türkiye'nin en iyileri arasında adamlar gönderdik yerleri dolmadı Egemenin gelişi zaten Yobo'nın yerine değil Yobo'nun yanına yapılmış bir takviyeydi.Ziegler ve HAK arasındaki tek avantajın kontenjan olduğunu düşünüyorum şuan için.Sow iyi adam ama tam olarak alışamadım nedense,takımın içine giremedi sanki geldiğinden beri.

Ayrıca Aykut Kocamanın yedek kulübesine iyi takviye yaptığını ama bunları iyi kullanamadığını düşünüyorum.Yobo'nun bonservisi alınırsa takımın yaş ortalaması da baya
    artacak gibi Kuyt,Alex,Yobo,Selçuk hatta Egemende 30 una merdiven dayamış durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: eric13

3 güne kalmaz rüyadan uyanacaksın

Ben Vaslui kesin eleriz demedim, sadece cristian ve topal selçuk gibi toplara vurmazsa Vasluinin işi zor dedim. İstersek vaslui elenelim. Katılacağımız bir turnuva daha var ve katılacağımız bir turnuvada finalleri göreceğiz dedim. ama inş ŞLde boy gösteririz, zoru sever Fenerbahçe takımı..

Bu Sene Çok Değerli Beyler! [Finaller ve Şampiyonluklar İçerir]

haliyle benim sınırsız ban sayacı geri sayıma başladı!

Türkiye kupası ile sınırsız ban yemekten yırttık bakalım şimdi ne olacak

Finalleri görmezsek dediğim gibi çiziyorum kendimi

Bu arada yazıyım be içimde kalmasın ikinci Avrupa Kupamız Hayırlı Uğurlu olsun beyler

• he Alex biraz gözden düştü o ayrı bu yazıdan sonra ama o göz önüne tekrar getirir kendini..

ama Alexsizde olsa ben hala aynı o günkü gibi düşünüyorum...

bu arada krasic ayarında demişim, adamın kendisi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mertdnc

Arkadas muneccim seyi mi yedin yaladin ne yaptin sen İnsallah avrupa hayalin de tutar.

"Ben, Fenerbahçe formasını sırtımda değil, başımda taşıdım. Ben, Fenerbahçe formasını her zaman "Tanrı uzun ömürler versin" aşkı ve anlayışı içinde giydim.Futbolda gözyaşı dökmesini bilmeyen insan sevinmesini asla öğrenemez" Ordinaryüs

• Panpa yazsana orayabenide. Seneye bende fenerbahçede oynamak istiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.