Şimdi Ara

Bu Şarkı Striptiz Clup'de mi Çalıyordu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta oynarken bu şarkı çalıyordu diye hissediyorum.Çocukluktan kalan bilinç altı gibi bir şey.Doğru mu söylediğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 9 Nisan 2016; 18:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir. Fikirlerin gücüne ilk elden tanık oldum. Fikirler uğruna ölen ve öldüren insanlar gördüm. Ama bir fikre dokunamaz, tutamaz hatta öpemezsiniz. Fikirler kanamaz, acı çekmez ve sevmezler.

• GTA V'deki striptizhanede çalıyordu bu da güzel:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 9 Nisan 2016; 18:54:07 >

Orijinalden alıntı: ictopbasli

GTA V'deki striptizhanede çalıyordu bu da güzel:

Gta 5 değil onu bitirdim onda yoktu hocam.Ama vice City'de veya arabada çalıyordu gibi hissediyorum.

Bize insanları değil fikirleri hatırlamamız söylendi. Çünkü bir adam yenilebilir, yakalanabilir, öldürülebilir, unutulabilir. Fakat bir fikir 400 yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir. Fikirlerin gücüne ilk elden tanık oldum. Fikirler uğruna ölen ve öldüren insanlar gördüm. Ama bir fikre dokunamaz, tutamaz hatta öpemezsiniz. Fikirler kanamaz, acı çekmez ve sevmezler.

• çalıyor du
    du hast
    du hast heş

Orijinalden alıntı: The Notorious

çalıyor du
    du hast
    du hast heş

Telefondan girince hatalar olabiliyor üzgünüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir şarkı vardı
    11 yıl önce açıldı
    Bu Hikaye Yeni Pop Şarkı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.