Şimdi Ara

bu sanat mı şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evidea mağazasına geldim geziyordum. bunu farkettim. bu tablo 400 TL ve sanatsal adı altında satılıyor. inceledim hiçbir kayda değer biseyi yok, ben mi göremiyorum yoksa. üstündeki boyalar bile kurumamış. birisi fırçayı eline alıp fırlatmış ve çıkan şaheseri (!) satışa sunmuş.

yoksa ben mi sanattan anlamayan bir aptalım?

bu sanat mı şimdi?

bu sanat mı şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetenekli bir İtin bile tabloya rastgele fırlattığı boyalardan hasıl olan anlamsız şekilli tabloların internette satışı ile o itin sahabı paraya para demiyo... Böyle gerizekalı fırlamaların olduğu bu dünyada, bir insanın çizdiği abuk sabuk şekilsiz tablolar da elbet satılır gider....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak bu. 400 lira da boya fiyatlarını vs. düşündüğümüzde fazla değil. Tanıdık birinin yaptığı şeyleri satıyor olmaları da muhtemel. Ama tabii ki almaya gerek var mı? Yok. Onun yerine resim için gerekli olan malzemeleri uygun fiyata topluyoruz. Tuval, fırça, vernik, boya vs. 400 lira civarı tutar diye düşünüyorum. Ha tabii birden fazla resim yapabilirsiniz, ayrıca daha güzel şeyler. Resim yeteneğiniz mi yok? Chatgpt ve dall-e kullanıyoruz. Önce chatgpt'ye İngilizce prompt veriyoruz:

I do not have talent on painting but I want to draw so I can hang on my wall. So can you give me a prompt so I can put it on dall-e then I can draw by just looking at it. But drawing should be simple, if not I can not draw it as my drawing skill is as good as 5 years old kid. It should be with clear lines, and not much detail and so on. But it should be appealing.

Benim İngilizcem bu kadar yetti, daha iyisini yazdırabilirsiniz. Daha fazla detay verebilirsiniz ve istediginiz bir tema seçebilirsiniz. Verdiği promptları gidip dall-eye yazdım:

bu sanat mı şimdi?

bu sanat mı şimdi?

bu sanat mı şimdi?

Şimdi yeni bir hobiniz oldu. Boş zamanlarınızda evinize asabileceginiz ve kopyası başka hiçbir yerde olmayan resimler çizebilirsiniz. Ayrıca cizemediginiz ve zor gelen şeyleri yine chatgptye sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu hayat mı
    3 ay önce açıldı
    Şaka falan mı bu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan boya parası tuval parası zaten 400 liradır sanki 10 bin lira mı demiş. Ekonomiden haberiniz yok konuşuyorsunuz. 400 lira bugün önemsiz bir para 10 sene öncenin 40 lirası kadar bile değeri yok.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.