Şimdi Ara

Bu Sabah Öldürülüyordum. ( Polis bu tiplere bulaşma dedi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
44.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Keza bu ülkenin yasaları bu adama ceza verebilecek durumda değil."

    Yardımcı olmaya çalışacaktım, konunun tamamını okumadım söyleyeceklerim de söylenmiştir belki ama şunu yazan birine yardım edesim de gelmiyor.

    Hukukçumusun?

    Bir avukata danıştın mı?

    Karakoldaki memurların iş yapmak istemeyen tutumlarını herkes bilmiyor mu bu ülkede?

    Tek birşey söyleyeceğim git bir savcılığa suç duyurusunda bulun yavaşta olsa adalet işler, adaletin tam olarak işlemesi için hakkınj savunabileceğine inandığın bir avukata vekalet ver bırak o halletsin. Sen yapman gerekenleri yap ilk çalıda vazgeçme sonra yasalar yetersiz vs de, haklısın deriz belki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi durumlarda madursan ve polissen bak sen polisler nasıl sana sahip çıkıyor veya savcı hakim çocuğu olcan avukan olacan.. ohoo ben neler gördüm..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 21 Ocak 2019; 14:53:15 >
  • tamam anlıyorum böyle insanlardan tabi ki uzak durmak gerekiyor. Allah korusun siz öldükten sonra polisin ne yapacağı umurunuzda olur mu? Polis size tavsiyede bulunmuş bu kadar alıngan olmayın.
  • Polisler hakkında da şikayetçi ol.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk polisi suçluyu yakalama,mağduru koruma görevini bırakalı yıllar oldu.İfadeni alırlar sonra da şikayetçi olmaman için seni ikna etmeye çalışırlar.Bundandır sokakların hanzolarla dolması.Polis bile bu tür adam görünce yolunu değiştiriyor.
    Arabamın teybi çalındı,karakola gittim sonuç yok.
    Komşunun kızı sokakta tacize uğradı,polise gitti.Kamera görüntüleri var,adamın yüzü açık seçik belli.Sonuç yok...
    Arkadaş patlak eksozlu motorculardan şikayetçi oluyor,polisin cevabı "al eline sopayı bir güzel döv,dövebiliyorsan" tavsiyesinde bulunmuş.
    Ben daha polisin bir olayı çözdüğünü görmedim.
  • geçmiş olsun
    hala istanbulda yaşayabilenlere şaşıyorum
    ne kadar pislik var hepsi orada
  • Bir adam öldürmeye yonelik sana bıçak sallıyor ve polisler bundan bisey cıkmaz diyor peki ya tam tersi olsaydı o bıcak sallayan adama profesyonel teknik sahibi biri o bıcağı bi tarafına soksaydı uzerine sağlam bir dovseydi şuan mağdur değil suçlu olacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler beyninizi kullanın ve kimse ile tartışmaya münakaşaya girmeyin he de geç onu bile deme hatta direk geç saçma sapan tipler kaynıyor ortalıkta hiç gerek yok yakınlarınızı üzmeye ya hapse girersin ya mezara yada sakat kalırsın vs anlık sinir ile hayatınızı karartmayın saygılar sevgiler okuyupta bir kaç kişinin fikrini değiştirebildiysem ne mutlu bana ...
  • qarakedi kullanıcısına yanıt
    Konunu okudum ceza davasında birşey çıkmasa bile asliye hukuk mahkemesinde tazminat davası aç. Avukat ücreti filan derken bayağı masraf girer. Bu konu için önerim cimer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geldim41

    gençler beyninizi kullanın ve kimse ile tartışmaya münakaşaya girmeyin he de geç onu bile deme hatta direk geç saçma sapan tipler kaynıyor ortalıkta hiç gerek yok yakınlarınızı üzmeye ya hapse girersin ya mezara yada sakat kalırsın vs anlık sinir ile hayatınızı karartmayın saygılar sevgiler okuyupta bir kaç kişinin fikrini değiştirebildiysem ne mutlu bana ...
    artık herkes böyle düşünmeye başladı.
    nedeni ise suç işleyen kişiye birşey olmuyor, o da hep daha ilerisine gidebildiğini görüp, ona göre davranıyor.

    aslında suç işleyenler bu olayı çözdü.
    sıra suç işlemeyenlerin çözmesinde. yani münakaşaya bile girme, devam et.
  • Burda polise sallayanlar bos muhabbet yapmasın. Bir konu hakkında sizin fikrinizin ne olduğu onemli değildir bilginiz olması gerekir.

    Siz yogun bir polis karakoluna gidin sorun soruşturun ne sikayetler gidiyor bir bakin. Polis bu arkadasin anlattığı gibi yuzlerce olayla karşılaşıyor bu sadece buraya yazilan bir olay. Yuzlercesi geliyor boyle. Gerçekler bu polis yetmiyor yetisemiyor.

    Sikayet alma konusunda sonuna kadar sikayetinizi olusturun ifadenizi verin sonuçta sizin polise anlattığınız olayi mukayyit savciya bildirecek savcinin haberi olacak savci talimat verecek. Polis bu isin sekreteryasidir asil sorusturmayi savci yürütür.

    Isini yapmayana bende kizarim ne kadar yogun da olsa siz sikayetciyim dedikten sonra almak zorundadir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pikalos

    Türk polisi suçluyu yakalama,mağduru koruma görevini bırakalı yıllar oldu.İfadeni alırlar sonra da şikayetçi olmaman için seni ikna etmeye çalışırlar.Bundandır sokakların hanzolarla dolması.Polis bile bu tür adam görünce yolunu değiştiriyor.
    Arabamın teybi çalındı,karakola gittim sonuç yok.
    Komşunun kızı sokakta tacize uğradı,polise gitti.Kamera görüntüleri var,adamın yüzü açık seçik belli.Sonuç yok...
    Arkadaş patlak eksozlu motorculardan şikayetçi oluyor,polisin cevabı "al eline sopayı bir güzel döv,dövebiliyorsan" tavsiyesinde bulunmuş.
    Ben daha polisin bir olayı çözdüğünü görmedim.
    Sen denetimli serbestlik diye birsey duydun mu. Saatlerimizi gunlerimizi aylarimizi harcayip suclu mahkemeye intikal ettirildiginde denetimli serbestlik verilip senden once adliyeden çıkıyorsa polis napsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F5A160BAB

    Sen denetimli serbestlik diye birsey duydun mu. Saatlerimizi gunlerimizi aylarimizi harcayip suclu mahkemeye intikal ettirildiginde denetimli serbestlik verilip senden once adliyeden çıkıyorsa polis napsin..

    Alıntıları Göster
    O yaşta ve hırçınlıkta bir adamın ilk suçu değildir. Daha öncede benzer olaylar yaşamışki buna cesaret edebiliyor.!
    Buyüzden deneytimli serbestlik vs evet çok üzücü ama ubnda işe yaramıya bilir.

    Arkadaşım işin arkasını bırakmamalı ve 2 sayfa dilekçe ile savcılık soruşturması başlattırmalısın.! bunun için ısrarla o karakola gitmelisin.

    gerekirse bir avukat arkadaş bul yada yardım iste. hatta rast gele bir avukatlık bürosunu arayıp akıl danış.! çünki karakolda dosya şikayet gasp olarak açılırsa tabiki adamı salarlar. adam gasp yapmıyor.! hüriyeti engel / adam yaralamaya teşebbüs. 6 ay olması lazım ha iyi hal miyi hal en azından belki yatmaz ama bir daha yapmak yürek ister tırsar en azından.

    sen sana olandan kurtuldun ama yarın başkasına bir şey olursa biraz seninde suçun olur bu KADER DEDİĞİMİZ NOKTA BÖYLE BAŞLIYOR BENCE!




  • bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    Polis hiçbirini bulmadı ki.
  • Bence polis iyilik yapıyor,

    her gün bunun gibi bir çok olay görmüşlerdir, adalet düzgün işlemediği için şikayetçi taraf zarar görmesin diye bulaşma diyorlar

    Hep merak ediyorum suçlu bulmak çok mu zor? illa ki görüyorlardır, abi polis bulur bulurda, adalet içeri tıkmıyor ki,

    kadın tehdit ediliyor polis aralarını yapmaya çalışıyor, polise mi kalmış halbuki madem birinin canı tehdit ediliyor, tehdit edeni içeri tıkacaksın tehdit etmek neymiş belleteceksin,

    yok serbest bırakıyorlar bu seferde şikayetçi olamıyorlar, benden intikam alırlar diye.
  • senin yapacağın yardımı öpeyim
  • Böyle durumlarda ülkemizde maalesef adaletin işlemesi için fiziki olarak bir zarara uğramış olan gerekiyor.Onun haricinde ne karakol nede adliye ilgileniyor (ifade falan alınıyor ama sonuç olmadıktan sonra prosedürü yerine getirmekten başka bir şeye yaramıyor) .

    Hastanelerde de durum benzer maalesef bütün gün baş dönmesi şikayetiyle gidin hastanede tansiyon normal çıksın bir şey yok diyerek eve yollanıyorsunuz.

    Vergi dairesindeki memur teknik sorun var Ankara'yla görüşmeniz lazım diyor (çağrı merkezini arıyorsunuz daire kendisi arasın sizle ne alakası var diyor).

    İşin gerçeği memurların çoğu görevini düzgün yapmıyor.

    Şahsi tavsiyem karakolun dediklerini uygulayın çünkü git gel boşuna hem fiziki olarak hemde psikolojik olarak yorulacaksınız.Sonuç hiç bir ceza uygulanmayacak karşı tarafa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mephalay

    Canice.

    Cunku o adami o psikolojiye sokan sey baska birinin kabahati olabilir.

    A yuzunden B oluyor, C yuzunden D oluyor, E yuzunden F oluyor; B,D,F yuzunden bu adam boyle davraniyor. Sen kalkip sadece adami sucluyorsun. Belki borcu cok, belki ona da kotu davranan biri var.
    o zaman borcu olan herkes, başkalarından kötü muamele gören herkes birbirini öldürsün. bu davranışlara ceza verilmesin kepenkleri indirelim gücü yeten gücü yettiğini öldürsün bıçaklasın, silahla vursun.
  • Adam sana boşver şikayeti dedi sen de tamam o zaman dedin döndün eve şimdi buradan giydirmedik yer bırakmıyorsunuz. Ne muz cumhuriyeti olduğumuz kalmış ne bu ülkede yaşanmaz lafları kalmış. Eğer o polis öyle gevrek gevrek oturup birşey yapmıyorsa ve hiç bir ceza almıyorsa kusura bakmayın bunda hepimizin hatası var. Ben akşama kadar polislerle çalışıyorum git sen o polisi savcıya şikayet et bakalım pantolonunun düğmesini ceketine iliklemiyor mu. O adamları biz alıştırdık rahatlığa boşvermeye. Bizim burada polisler olay olsa da puan alsak diye saldırıyorlar. Bi tane bakaya almak için 100 kere gbt yapıyorlar. Yalandan polise şuna buna laf etmesin kimse. Bi tane çıkar aralarından ona da dersini vermek bizim elimizde.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bi sigortacı tanıdık vasıtası ile plakanın adres kaydını bul.

    Şirketse şirkete bildir çalışanınızı dava edeceğim de

    Şahıssa 3 kişi gidip haddini mi bildirirsin aracı mı ateşe verirsin taktir senin.

    Hiçbirşey yapmasanda Adamlığından kaybetmezsin merak etme. Bırak b.k herif bir yerde kanalizasyona kavuşur zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.