Şimdi Ara

Bu saatten sonra ayt mat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir salaklik edip ayt mat denemelerine gec basladim. Sarmal ve 345te asiri dusuk yapiyorum. 2021 sorularina daha bakmadim ve bu ikili cikmislari kopyala yapistir yapmis muhtemelen bu yuzden dusuk geliyor ama yine de acayip eksik hissediyorum. Kalan zamanda orta seviye bir sinavda 20-24 ayt mat yapmak icin ne yapmami onerirsiniz?

EDİT AYT MAT 38 NET YAPTIM YKTJFHDGSFS 2021 BIZI NASIL BIR TRAVMAYA SOKTUYSA ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 30 Haziran 2022; 4:38:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam apotemi 30+ geliyorsa neden 24-25 net hedefliyorsunuz

• noobodynow kullanıcısına yanıt

24-25 de değilmiş hay anasını satiyim ya ağzım yüzüm kaymis benim okumayi unutmusum

Hocam sorulari cidden basit cunku, ben de apotemi zor saniyordum ama saglam tas catlasin 3 soru oluyor. Ozellikle geo kismi 345 ve sarmalda baya dusuk bunda full geliyor

• apotemi +30 gelip bs 345 nasıl düşük gelebiliyor hocam bs'de en düşük netim 32ydi apotemide 27-28 civarı yapıyorum

+30 dediğin ilk 2-3 denemeyse fazla ciddiye alma diğerlerine göre kolay onlar

• marcduchamp kullanıcısına yanıt

hocam her sey göreceli aslinda benim 345 netlerim daha iyi gelir mesela. 30+ yaparken 20-24 hedeflemek garip bir sey apotemi de boru değil sonucta

• BU DEDIGINIZ OLABILIR HOCAM. BIR DE SARMAL 22 BASIM APOTEMI KAC BASIM BILMIYORUM. tavsiyeniz var mi

Hocam bahsettigim ilk 3 denemeydi. Ben zorlasmiyor sandim kb. Tavsiyeniz var mi

• sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt
    begendin mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kopya falan çekiyorsundur 34 falan yapıp 20 istemek nedir ben anlamış değilim, düzgün çöz denemelerini

• şşşş

bence deneme çözmeye ve yapamadıklarınızın çözüm videolarını izlemeye devam edin. bircok kisinin aksine eğer bir konuda cok eksikseniz bi hocadan acip dinlemenin kalan sürede bile yapılabilir olduğunu düsünüyorum, belki 2x hızda ama yine de yapın bence. eyüp b. öneririm ben seviyorum yararı cok dokunmustur.

• iyi misin

hocam çemberin analitiği, dönüşümler ve katı cisimlere bakın bence kolay ve kısa konular

ANLADIM HOCAM SAG OLUN

• doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt

Tesekkurler bakacagim

2022 ayt mat apoteminin aynisi geldi 38 yaptim hocam hakliymissiniz

• Yığılma olacağını bu konudan anlayabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam apotemi 22 ayt matin 3 katı falandi ya ahajsajd

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.