Şimdi Ara

Bu Saati Aldım Ama Piyasada Yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ESC diye bir modelin ESC0213-018 DİYE BİR MODELİNİ aldım..Ve saat muhtesem ötesi..Ancak bi ara deim bi internette arastırayım birde ne göreyim böyle bir model yok:) bana veren adamda kasaların içinden verdi bu modeli ve bu möodel duyurulmamıs dedi...Aldığım yerde saat&saat mağazası..kazık atacaklar değil ya.. Ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarrChief -- 23 Ağustos 2011; 19:57:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WarrChief

ESC diye bir modelin ESC0213-018 DİYE BİR MODELİNİ aldım..Ve telefon muhtesem ötesi..Ancak bi ara deim bi internette arastırayım birde ne göreyim böyle bir model yok:) bana veren adamda kasaların içinden verdi bu modeli ve bu möodel duyurulmamıs dedi...Aldığım yerde saat&saat mağazası..kazık atacaklar değil ya.. Ne diyorsunuz?

saat ve saatten telefon aldın dimi dostum,kasaptan da marul verdiler mi yanında?
  • bence sen saatcıye gıt ve telefonu bırak ve adama koltuk takımı almak ıstedıgını soyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironmetal

bence sen saatcıye gıt ve telefonu bırak ve adama koltuk takımı almak ıstedıgını soyle

o sana takim epviseni verir zaten
  • quote:

bence sen saatcıye gıt ve telefonu bırak ve adama koltuk takımı almak ıstedıgını soyle

• işte benim kurucağım cümlenin taa içine:D

siz makarayı geçin.. bana olayı anlatın bakamm
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.