Şimdi Ara

Bu rezil insanlardan biktik artik!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
6
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
303 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yoruldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: münzevii

    Küçük şehirler ve hele ilçeler sakindir. İmkanı olan değerlendirsin. Büyük şehirler resmen Teksas'a döndü, kelle koltukta gibi.
    İlçeyi geçtim, bizim köye gel, 1 sene durabilirsen bravo derim. Yer alıp ev yapanların çoğu satılığa çıkardı yerlerini.

    Daha önceki gün kahvehanenin önünde çatışma oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendinizi yıpratmayın, kabullenin, artık böyle.

    3 gün önce ankara etlikte gündüz vakti kavşakta düğün konvoyu durdu oynamaya başladı. ışık yeşile döndü umurlarında değil, havaya silah da attılar. kadın erkek eli yüzü kılık kıyafeti düzgün insanlar...

    geçen ay yan binanın balkonunda ki aramızda 10 metre mesafe yoktur, gece yarısına kadar konser verdiler içip içip. çığlıklar attılar, türk sanat müziğini katlettiler. kabus gibiydi ama benden başka rahatsız olan olmadı ne bizim binada ne de onların.

    yani çoğunluğa uymak zorunda olduğumu hissettim ben. görmezden gelebiliyorum yoksa sinir hastası olacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle sığırlar azalacağına çoğalıyor güzel ülkemde..birileri k.cina kına yaksin..tam da istedikleri gibi yoğrulmuş bu insanlar..araba cam filmini kısıtla ayağa kalkarlar, ülke muz cumhuriyeti sevisesinin de altına inmis umurlarinda bile değil.. homoumursamiens türü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 11 Eylül 2018; 22:19:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işte hedeflenen ,imrendirilen yeni türkiye bu.hepsi tamamen bu hükümetin ülkeyi orman kanunlarıyla yönetmesnin eseri bunlar.ne kadar ayı varsa ülkede onlar kral ve baş üstünde tutuluyor .cahiliye tavan yapmış durumda
  • Ecevit-61 E kullanıcısına yanıt
    Gariban dediklerin silaha, mermiye,arabaya,cam filmine ,modifiyeye,benzinin ateş pahası olduğu şu dönemde drift mrift gibi boş islere para buluyor.. nasıl oluyor o garibanlik..tuhaf iş..pek ceza yazıldığını görmedim;olsa da göstermelik birkaç örnektir..gecenin 2sinde ayaga fırlıyoruz yataktan bunlarin sesine..ya o düğün şenlik magandalari? Her sene kac kişi ölüyor bunların yüzünden?..ama abartiyoruz tabi, gençler eglensin nolcek ki..2 tur ativersinler mahallede, 2 de sıkıversinler düğünde havaya,adettir toredir..adetiniz batsın..bu mu adamlık? ADAM dediğin böyle işlerle uğraşmaz..efendiymis..neyin efendisi? Efendi olsalar o islere bulasmazlar zaten.. terörist demek fazla elbet ama yaptıkları halkin huzuru ve güvenliğini tehdit ediyor son yillarda artarak..bunlara "SIĞIR" demek bile hata..damdaki sarıkızlarin,cefakar öküzlerin hakkını yiyoruz.. şehirlerdeki su pislikleri temizlemeden dağdaki şalvarı b.klu o. ç.'na sira gelir mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Böyle öküzler için verilen ceza 200 - 250 tl civarında olunca adamların umurunda olmaz. Vergilerle cebimizde ki 3-5 kuruşa göz diken DEVLET ADAMLARI bunlardan adam akıllı ceza alsa dünyanın parasını kaldırır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic kimse bu ahlaksiz yoz cahil bilincsiz kesimin savunuculugunu yapmasin.

    Benim cocugum gecenin korunde sesten irkilerek uyaniyorsa agliyorsa o masumiyeti gordum mu kimseye bu konuda hak vermem.

    Ailecek balkonda otururken kendini bilmez ruh hastasi bir kisinin asker ugurlama ugruna yukariya ates acip beni ve ailemi riske atmasinin savunulacak tek yolu yokkkk.

    Evimin onu saat gece 12.00 de toz duman oluyorsa herkesi hice sayiyorlarsa bunun ergenlikle genclikle bir ilgisi yok.cocugum yolda bayrakli apaci arabalarini gordugunde kulaklarini tikayip askerlerden nefret ediyorum dedigi zaman ben bu duzene her turlu tepki gosteririm.

    Tamam bazi seyler okulda ogrenilmiyor.ama aile diye bir kavram var hic mi bu insanlar olumlu bir seyler almadilar hic mi???

    Fakir insan fakirdir ama saygilidir.bunlar zincirleme ruh hastasi.okula gitmemis biterememis ya da gidememis okuyanlari kiskanir.iyi bir iste calisamaz zengini kiskanir neden der durur.gece saat 12.00 de de ben burdayim der egzozu acar iste benim bakin bana der.

    Cozum var ama cok uzun yillarimizi alacaktir

    not:tecrubeli bir egitimciyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cypresshilltr kullanıcısına yanıt
    Hocam heeç dokanmazlar bunlara.. işlerine geliyor çünkü..aman oy versinler de istedikleri b.ku yesinler bu yamyamlar..kanun düzen kalmadı ki..kimsenin korkusu yok yasadan falan.. emniyet seridi ek şerit gibi isliyor mübarek, birilerine tahsis etmisler sanki..servisi taksisi otobusu orada..isyerine kadar 15 ışık var ,her kirmizida en az 2 -3 arac geciyor..herifciogullari ışığa bakmıyor bile artik.. arkadan kornayla taciz yiyeceğimiz gunler yakındır kirmizida bekliyoruz diye..yeni Türkiye nasıl? beğendiniz mi? pek nefis olmuş caniim.. değil mi ama..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OXMOXTOX O kullanıcısına yanıt
    Eğitim çare değil bence..bunlarin anlayacagi kitap henüz yazılmadı,ogretecek öğretmen daha dogmadi, yazabilecekleri kalem icat edilmedi,uyabilecekleri kural henuz konulamadi, okuyabilecekleri okul daha inşa edilmedi, .... velhasıl kelam bu genetiği bozuk sürü kendi bildiği ve istediği gibi yaşıyor,temiz oksijen su ve kaynak israf ederek milyonlara hayatı zehir ediyor..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen akşam haberlerinde asker uğurlaması var havaya siyah ateş ediyorlar e haliyle şikayet etmişler polis bunların yanında gelince dedikleri "biz vatan kurtarmaya gidiyoruz sizin yaptığınız ayıp değil mi" bu zihniyetten ne beklersin, ülkenin kanayan yarası maalesef bunlardan çok tanıdım hiçbiri adam olmaz ancak asgari ücret verip amele niyetine çalıştıracaksın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık asgari ücret de zor çünkü üçte bir ücretine kaçak Suriyeli,Afgan çalıştırılıyor,asıl şimdi .....iyi yedik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sabit geliriniz varsa kaçın bu ülkeden Sovyet ülkelerinde krallar gibi yaşar vergisiz hayat surersiniz altinizdada Camaro olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çamlıca?
  • Evimin 80-100 mt yakınında karakol var. Dün akşam 15-20 araçlık konvoy caddeyi kapattı. Trafik felç oldu. Araçları durdurup meşaleler yakarak, slogan attılar. Trafiğin anasını ağlatıp, korna sesleri ve son ses müzik eşliğinde defolup gittiler. Balkona çıkıp bekledim, karakoldaki polis efendiler kafalarını uzatıp yolu açacaklar mı diye!! Boşuna beklemişim. Bitmişiz yeminle!

    Düşünün, yoldan geçen minübüsler falan ara sokaklara girerek seferlerine devam edebildiler ancak.



    Asker uğurlamak bahanesiyle her türlü kural tanımamazlık, şoparlık serbest mi? Nedir bu yahu? Nereden alıyorlar bu cesareti??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en çokta bu gruplara müdahale ederken abi terörist miyiz vatana asker yolluyoruz demeleri yokmu bitiyorum.

    tvde çukur içerde adana01 kurtlar vadisi gibi diziler olduğu sürece bu tipler hic bir zaman bitmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kavşağa her geldiklerinde bela okuyup inş. kısa zamanda ölürsünüz diye dua ediyorum. Ardından onları öldürme hayalleri kuruyorum, böyle uzaktan kafalarına sıktığımı falan düşünüyorum, bağırıp ne yapıyonuz a.... diyesim geliyor. Ama sonrasında kulaklığı takıp müziğimi açıp oyunumu oynuyorum.. İzmir bu tiplerin en yoğun yaşadığı illerden biri, bir soykırım yapsan ülkeyi 40 milyona düşürsen hiç bir sıkıntı kalmayacak aslında.
  • Bu cahil olmayı seçmiş benimsemiş zavallı insanları masum gibi göstermeye çalışanlar neyin hümanistliğini yapıyorsunuz anlayamıyorum.

    Bu zavallı kro lar umarım toplumdan yok olurlar. Ama bunun için eğitim ve ekonomi seviyesinin artması ve ilişkiler toplumundan kurallar toplumu olmaya geçmemiz lazım. Ama Malesef bu süreç 200 yıl felan alır. Umudum yok artık. Her yer kro insan dolu memlekette.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LaciRomantik

    Bizim kavşağa her geldiklerinde bela okuyup inş. kısa zamanda ölürsünüz diye dua ediyorum. Ardından onları öldürme hayalleri kuruyorum, böyle uzaktan kafalarına sıktığımı falan düşünüyorum, bağırıp ne yapıyonuz a.... diyesim geliyor. Ama sonrasında kulaklığı takıp müziğimi açıp oyunumu oynuyorum.. İzmir bu tiplerin en yoğun yaşadığı illerden biri, bir soykırım yapsan ülkeyi 40 milyona düşürsen hiç bir sıkıntı kalmayacak aslında.
    aynen oyle bende ıstıyorum kendı ulkeme buyuk bır zevkle :))))))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden bilmiyorum, İzmir'de hala bu magandalar yaygın. Eminim Ankara'da da bol bol vardır; ama bizim buralarda ben hiç görmüyorum. Tunalı'da, caddede gezer. Yapacağı da çoğu çoğu ara gazı verip açık egzozunu bize dinletmektir. Drift falan atamaz. Atsa da toplayamaz, girer bir dükkanın içine. Ankara'da Corvette sahipleri bile araba kullanmayı bilmiyor. Gözümün önünde yanlayan bir Corvette'in kaldırıma gömüp, direkte patlamasına şahit oldum. Acımıyorum böyle tiplere de, o an kaldırımda biri de olabilirdi...

    Neyse, sonuçta neden bilmiyorum, İZmir'de bu populasyon yaygın iken, Ankara'da kalburüstü yerlerde pek bokunu çıkaramıyorlar. Muhtemelen bunlar bu hareketleri yapınca, Ankara'da kalburüstü yerlerde takılan insanlar bunları "amele" olarak yaftaladıklarını biliyorlar.

    Çok ciddiyim, arabada 5 kişi, kıza yanaşıp, "götürelim mi?" falan diyenlerin de sayısı azaldı. Çünkü hatunlar daha dişli: "Evet desem nereye alacan hıyar?!" diyor hatun, bu 5 amele ampul gibi ortada kalıyor. Gülümsemeleri suratlarında donuyor... Artık tahammül etmiyoruz. Dangalaklık yapanın suratına "sonradan görme", "dangalak", "hıyar" diyoruz. İşe de yarıyor. Belli hareketleri yapanlar hakkında ne düşündüğümüzü bilmeleri, zamanla o hareketleri gözümüz görürken yapmamalarını sağlıyor.

    Gözümüz görmezken istediklerini yapsınlar. Ben de yapıyorum. Bu apaçelik değil. Keyif. Trafiğe kapalı bir yer bulsunlar, dönsünler dursunlar...




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.