Şimdi Ara

Bu Psu'yu Alayımmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.toptanbilgisayar.net/HADRON-POWER-SUPPLY-500W-KUTULU-HD41210,PR-5495203.html

    2 yıl garantili ve sogutması çok iyimiş arkadaşım önerdi sizce alayımmı ? psu fiyatlarını bilmiyorum ama toptan oldugu için ucuz oldugunu düşünüyorum. kargo ücreti 9 tl

    Aynı psunun 600w olanı ile arasında 14 tl fark var

    Dark F-40 kasama uyarmı



  • Güç kaynağı, bilgisayarın en önemli bileşenlerinden bir tanesi. Hadron alarak sisteminizi sadece riske atmış olursunuz.
  • ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    500w istiyorum ama bütcem sadece buna yetiyor. ben lisede bilgisayar bölümü okuyorum 2 sene sonra staja vb gideceğim ve şuanki sistemimden daha iyi bir sisteme ihtiyacım var... yeni pc alacağım yeniden psu almak istemiyorum o yüzden 500-600 w istiyorum ama öğrenciyim ve daha iyi bir marka 600w için uzun süre para biriktirmem gerek
  • bazı psu ların elektrik kesintisinde sisteme zarar verdiğini duymuştum buda öylemi
  • Eğer PSU da akım korumaları yoksa, evet elektrik kesildiğinde, hatta kesilmese bile dalgalandığında diğer bileşenlere zarar verir/bilir. Hocam bu PSU emin ol ki 500W değil. Dışından görünüşüne aldanma, içini açıp baksan en dandik bileşenler kullanılmış olduğunu görürsün muhtemelen. Ucuz etin yahnisi olmaz. Eğer bilgisayarını değiştireceksen. Bu bilgisayar bozulsa bile sorun olmaz, riski önemli değil diyorsan, alabilirsin. Ama sanma ki bu psu 500W. Muhtemelen 12V kanalında 200W veriyordur.




  • Hocam Dark vs Everest...

    Dark olan 12V kanalında 350W veriyor. 80Plus sertifika yok. Zaten bu fiyata sertifikalı bulman çok zor.

    Everest olan ise 12V kanalında kaç W verdiğini yazmamış. Daha doğrusu 120A diye yazmış Segment(markanın sahibi şirket/distribütor). Yani adamlar ya yanlış yazmış 12A yazmak istemişler ki bu durumda 144W olur 12V kanalında, ya da değerleri kafalarından sallamışlar ve bilmeyen avına çıkmışlar. Bu marka/şirket geçmişi hadiselerle dolu. Kesinlikle bu markaya güvenme. Bunlar etiketlerde sahtecilik yapmalarıyla ünlenmiş bir şirket ve markadır.

    Senin bilgisayarda kullanacağın en önemli bileşenler 12V kanalından beslenir. Yani bir güç kaynağı alacağın zaman 12V kanalında kaç W verdiğine bakman en önemli etken.

    Yani sonuç olarak bu iki ürün arasında seçim yapmak lazım ise cevap Dark yani ilk linkteki olacaktır. Yalnız dediğim gibi 500W olarak değilde 350W olarak değerlendir güç kaynağını. Dark markası en alt sınıfın iyilerindendir.




  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Hocam adam zaten ucuz psu bakıyor, bilgisyarını değiştireceği için. Sanırım bu yüzden max 100tl civarı bakıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.