Şimdi Ara

BU PROBLEMİ ÇÖZEN HACCA GİTMİŞ OLUR.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamın aleyküm , Arkadaşlar yukarda da belirtmiştim ya ADSL olayı tamam , bunları telekom ayarladı modemi bana verdiler sağ olsunlar . leptopla bağlantı yaptım sorunsuz çalıştı. Bu durumda sorun bendeki pc de kalmış oldu.Bu durumda bazı arkadaşlar sağ olsun SP2 yükle demiş ama sp2 daha yeni bir ürün bu ürün olmadan önce bu işler nasıl oluyordu?
    Şimdi ben deki makinada Deep freeze kurulu diye başka bir vürüs programı kurulu değildi.
    deep freezeyi devreden çıkardım. NORTON KURDUM .güncellemesini yaptım. Daha sonra sorunlu pc yi tarattım . !!!! TARAMA SONUCUNDA C:WİNDOWS/system32/msconfig.exe 1 adet VİRÜS 1 adette SPAM buldu. Bunları tehlikeli olmalarına rağmen silmeye çalıştım . silemedim. ama norton bunları karantinaya
    aldı ve ŞİMDİ BİR SORUN YOK . Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler. Görüşmek üzere kendinize iyi bakın .BAYYY
  • senin problemini çözenin hacca gideceği hangi kitapta yazıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dgnzcn

    senin problemini çözenin hacca gideceği hangi kitapta yazıyor



    arkadaşım laf etme fikrin varsa konuyla ilgili yaz yoksa ne kitap falan yazıyorsun. boş mesaj atıyorsun mod arkadaşlar benim mesajımla birlikte silerseniz arkadaşın mesajını sevinirim.
  • geçenlerde arkadaşıma modemi bağlamaya gittim aynen anlattığın gibi bir problemle karşılaştım fakat bir türlü nedenini bulamadım sürekli bilgisayarı inceliyordum ve ne göreyim arkadaşta massenger yüklü olmamasına rağmen çalışan programlar listesinde massenger ın çalıştığını gördüm ve bu programı iptal ettim sonradan internet normala döndü fakat tekrar aktif hale geliyordu yani anlayacağın massenger adı altında bir virus musallat olmuştu... işin ilginç yanı bu virus vestel in bilgisayarı alırken yanında verdiği winXP cd sinden geçiyordu çünkü HDD bölünmemişti ve sistem formatı çekip işletim sistemini yüklediğimde bu program aktif oluyordu.. bence sendede virus olabilir fakat değişik CD lerle işletim sistemlerini yüklemeyi dene eğer virusten kurtulmak için kesin bir yöntem istiyorsan kaspersky ve norton u yükleyip tüm update lerini yap sonra bilgisayarı güvenli mod ta açıp ikisinide sırayla çalıştır.. kesinlikle bu iki program update liyke bulamayacağı virus yok..

    ayrıca internet kablolarını ve bağlantı şekillerini kontrol et parazit yapıyor olabilir yanında bir kutu vermeleri gerek modemin onu doğru şekilde monte et eğer direkt telefon kablosundan ek aldıysan internete bağlanamazsın yada bağlanırken telefon hattında problemler oluşur ikisinden biri mutlaka olur.
    modemin ethernet ise ve bağlantını ethernet üzerinden yapıyorsan USB bağlamayı dene. ayrıca yukarıda arkadaşımın başına gelen problem USB modemde ortaya çıkıyordu bende ethernet modem vardı hiçbirşekilde bilgisayara taktığımda virus aktif olmuyordu..

    eğer dediklerimi harfiyen yaptıysan ve problem devam ediyorsa telefon hattında problem olabilir yada modemin bozuk olabilir başka bir modemle dene ve bu modem kesinlikle kaliteli bir ethernet olsun tabi ADSL in yeni geldiği bir kasabada nasıl bulacaksın modem oda tartışılır




  • Windows XP Service Pack 2-TR Aşağıdaki Linkten indire bilirsin.
    http://www.kablonet.com/download/WindowsXP-KB835935-SP2-TRK.exe
  • modemin dns ini 193.192.100.100 olarak ayarla bide böyle denede sayende bi hacca gitmiş olalım,..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: selenvirus

    quote:

    Orjinalden alıntı: dgnzcn

    senin problemini çözenin hacca gideceği hangi kitapta yazıyor



    arkadaşım laf etme fikrin varsa konuyla ilgili yaz yoksa ne kitap falan yazıyorsun. boş mesaj atıyorsun mod arkadaşlar benim mesajımla birlikte silerseniz arkadaşın mesajını sevinirim.


    sen onun avukatımısın
  • yavaş yavaş formun b.kunu çıkarmaya başladınız arkadaşlar..lütfen saygı çerçevesini koruyalım..kimse kimsenin avukatı değil..olmasında..adam dua edicek artık ne kadar kabul olur bilinmez..bildiğimiz varsa paylaşalım yoksa susalım..
  • +1
    ekleyeyim
    dua eder etmez kişinin kendi bileceği iş.saygı duyarız.
    ama kesin bir ifadeyle hacca gider demek ne demek bana dalga geçiyor gibi geldi.
    hacca gitmiş sayılıp sayılmayacağını kimse bilemez, bu arkadaş nereden biliyor bunu

    yazılarımızı yazarken lütfen dikkatli ve lütfen saygılı olalım, kelimeleri dikkatli seçelim.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 26 Eylül 2005, 12:15:12 >
  • ya arkadaşım senin gibi din üstünden olmadık yerde tartışan bir sürü adam var illa tartışmk istyorsan açarsın gereksizlere konu dışına bir topic orada bu konuyu tartışırsın bu kısım senin bu söylediklerinle uyuşmuyori
    çok istyorsan@mewluth abime söyliyeyim topiclerin dine aykırı olup olmamasından sorumlu mod yapsınlar seni sende rahat et bizde rahat edelim.
    bu konuyu yeterince kirlettik sana son mesajımdı.

    http://forum.donanimhaber.com/m_4176547/mpage_1/key_/tm.htm
  • aslında seni de din kelimesine tahammül edemeyenlerin mekanı adlı yere mod yapsın mewluth abin.aran çok iyi heralde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.