Şimdi Ara

Bu paranoyaklikmis.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

yapıyor federasyon bize verdiği sözü tutsun.
    Ligde bütün maçlar oynanıyor sorunsuz.
    Ertesi gün bir anda ortada sebep yokken Fb siteden federasyonu yaylım ateşine tutuyor bizim maçı niye ertelemediniz diye.
    Aradan birkaç saat geçiyor bir anda maç SEYİRCİSİZ oynanacak diyorlar. (burayı Allah ini seven izah etsin. Binlerce kişi zaten oraya toplanmış sen hepsini bir anda hadi gidin deyip kurtların önüne atılan kuzuya çeviriyorsun)

Ve kaçınılmaz son maç iptal.
    Şimdi soruyorum Fb li arkadaşlara bu kadar olay gerçek olsun veya olmasın bir arada olsa ve sizin başınıza gelse siz ne düşünürsünüz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • bjk maçı erteleniyor suçlu aziz yıldırım fb maçı erteleniyor suçlu aziz yıldırım gerçekten akıl almıyor. yada idrak edemiyorum bilmiyorum. seyircisiz oynama kararı egm veriyor maçı gs nin isteğiyle tff erteliyor. fb bu işin neresinde ? aziz yıldırım tff verdiği sözleri tutsun derken ne demiş olabilir? gidip tff başkanına biz yorgunuz gs maçını terörü bahane et diyerek erteleyin mi dedi yani. bu mu düşünceniz gerçekten?
    Mac seyircisiz oynatan TFF degil Emniyet. Aklin aliyor mu guzel kardesim benim bak anlamiyorsan tane tane anlatayim. İki ayri cumleyle. 1)Maci seyircisiz TFF oynatmadi. 2)Maci seyircisiz emniyet oynatti.

Orijinalden alıntı: What a Goal

Mac seyircisiz oynatan TFF degil Emniyet. Aklin aliyor mu guzel kardesim benim bak anlamiyorsan tane tane anlatayim. İki ayri cumleyle. 1)Maci seyircisiz TFF oynatmadi. 2)Maci seyircisiz emniyet oynatti.

güzel kardeşim ego yapma öncelikle hala anlamayanlar için anlatıyorum. bende dahil buradaki birçok kişi ne maç ertelendiği için, ne de fenere avantaj sağladığı için isyan etmiyoruz. isyan edilen şey, şu anda zaten o anlarda orada binlerce taraftar olduğu. bu insanlar evlerine dönerken yine metroyu, otobüsü kullanacak. bomba patlıyacaksa burada patlıyamaz mı? dün saldırı olduysa, çıkıp dersin bu hafta tüm maçlar iptal. böylece ne şehir dışından gelen vatandaşlar mağdur olur,ne de orada binlerce kişi toplanır. maça 2 saat kala bu kararı almak rezaletten başka bişey değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allahim Bu kiz Gerçekmi ya ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Biz düşünemiyoruz hacım çünkü bu tip olaylar bizim başımıza gelmiyor güçlü camia olduğumuz için. Şimdi bebek örneği veren olursa diye yazayım. O maç bize yönelik yapılan bir şey değildi Türkiyeye yönelik yapılan bir şeydir. Haklılar da kendi derbimizi oynatamıyoruz adamlar milyon euroluk takımları göndermek istemiyorlar.

niye burda feneri sampiyon yapacaklar konulari aciyorsunuz kardesim o zaman. bu felci yaratan emniyet. gidin onlara mail yagdirin. hic emniyet diyen yok. varsa aziz yoksa fener. aziz dun aciklama yapti diyip cikiyor herkes. noldu yani. bombayi mi aziz dosedi, emniyeti mi aziz ayarladi, devleti mi aziz yonetiyor orgutu mu aziz yonetiyor. neymis aciklasinlar su forumda artik da bilelim. sabahtan beri ne pkkya laf var ne emniyete. fener fener biktik artik

• Yaaav kurşunlandık çıktık maçımızı oynadık. Rusya'dan geldik 3 gün sonra bjk yi yendik. Bugün çıksak oynasak en az 3 atardık size ama hala ağlıyorsunuz. Bu maç ertelendi sizin sakatlarınız iyileşecek buna ne diyorsun ? Sizin bileklikçi korkudan erteletmiş olabilirmi ?

Orijinalden alıntı: halil_20

Yaaav kurşunlandık çıktık maçımızı oynadık. Rusya'dan geldik 3 gün sonra bjk yi yendik. Bugün çıksak oynasak en az 3 atardık size ama hala ağlıyorsunuz. Bu maç ertelendi sizin sakatlarınız iyileşecek buna ne diyorsun ? Sizin bileklikçi korkudan erteletmiş olabilirmi ?

Sen bunları git külah bulabilirsen ona anlat ç. Daha köy takımı bragadan 4 yiyorsunuz kayseriyi hakemin inanılmaz desteğiyle yeniyorsunuz. Galatasarayı gidip 45 bin kişinin önünde yeneceksiniz ha

Biz istesek oynanirdi mac. Boyle demek lazim size. Figur olarak devam ediyosunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Ne zaman yeneceksek o tarihte oynatırız maçı. Canımızı sıkarsanız 28 nisanda da erteleriz bak ağlarsın yine.

Orijinalden alıntı: halil_20

Ne zaman yeneceksek o tarihte oynatırız maçı. Canımızı sıkarsanız 28 nisanda da erteleriz bak ağlarsın yine.

Yapma ya

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.