Şimdi Ara

Bu pahalılıkda çamaşır makinesi alacağım! (tavsiye lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir kullandığım bosch logix8 çamaşır makinem bozuldu elektrik gelmiyor. Yeni bir makine almak istiyorum ama çinli abiler gibi her birisi birbirine benziyor ve karar veremiyorum.

    Karar vermeme yardımcı olacak fiyat performans iyi bir makine tavsiyesi verebilirmisiniz? Teşekkürler.








  • fermous F kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kullandınız kaç senede bozuldu acaba?
  • bi 8-10yıl olmuştur sanırım galiba ilk çıktığı dönemlerde alınmıştı hatırlamıyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fermous -- 26 Nisan 2023; 16:9:1 >
  • fermous F kullanıcısına yanıt
    Hocam tamir ettirip kullanmak daha mantıklı sanki? Parçası vardır internette az çok eliniz yatkınsa kendiniz sök tak yapabilirsiniz.
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    Elektrik gelmiyor deniyorsa muhtemelen ana güç besleme entegresinde sıkıntı var. Besleme kartını söküp herhangi bir elektronik tamiri yapan bir yerde tamir ettirirseniz cihazınızı kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • fermous F kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=spYRoBR6Po4

    Böyle sökülüyor, bir sonraki video tamir, ondan sonraki video montaj.

    Uğraşmak istemiyor, yenilemek istiyorsanız eski makineyi ustalar alır, söylerseniz ihtiyacı olan birine ulaştırırlar.
  • Ne alacaksanız alın ama elinizi çabuk tutun. Seçimden sonra döviz uçlarda bu fiyatları mumla ararız
  • onatba O kullanıcısına yanıt

    hocam video çalışmıyor

  • burakxd383 B kullanıcısına yanıt

    hocam tam olarak bunu yapmaya çalıştım ama düzgün bir yer bulamadım. Yaşlı bir amcanın ellerine teslim ettim o da baktı baktı sıkıntı ekran panelinin olduğu kartta dedi. 2 karttan oluşan bir mekanizma olduğu için öteki karta da baktı ve ekran panelindeki kartı arızalı gördü ama yapamadı değiştirin bunu dedi.

  • Herkese teşekkürler yorumu için ve direktifleriniz doğrultusunda tamir yada parça telafisi yoluna gitmeye karar verdim. Logix8 sensitive model cihazın sadece ekran paneli olan kartını değiştirebilirsem muhtemelen eski makinem çalışmaya devam edecektir. Fakat ucuz yollu bir kart bulamadım 2.500 tl den bahsediyor ne olduğu belirsiz online sipariş kanalları. Hali hazırda bozuk bir logix8 den çıkma 2nci el 600-700 liraya bir kart bulabilsem sanırım en iyi senaryo bu olur.

  • fermous F kullanıcısına yanıt
    Hocam kart tamiri diye aratıp elinde ölçüm aletleri olan bir elektronikçiye götürürseniz illaki problemli parçayı bulur değiştirirler. Çıkma alacağınız kartta arıza verebilir bir süre sonra. Onun haricinde uygunparça - kgpart/supurgemarket vb siteler var

    bkz.
    https://www.uygunparca.com/beyaz-esya/camasir-makineleri/elektronik-kartlar-1/bosch

    Gönderdiğim video bende açılıyor, kart tamiri yapan bir servisin videosu göndermiştim. Kartları tamiri yapan bir yere kargo ile de gönderebilirsiniz.




  • Bende bakıyorum ama herşey çok pahalı.Seçimden sonra bir zam furyası gelecek gibi hissediyorum.Elimizi çabuk tutmalıyız
  • Bende bakınıyorum bu ara alma niyetindeyim, linkteki ürünü düşünüyorum şimdilik.


    https://www.hepsiburada.com/electrolux-ew6f3146beb-10-kg-1400-devir-camasir-makinesi-p-HBCV000028G4L3?magaza=G%C3%BCrb%C3%BCz%20Ev%20Aletleri&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.61.1





  • tRoya06 kullanıcısına yanıt

    güzel bir cihaza benziyor ama dediğim gibi zaten çinli gibi bu makineler hepsi birbirine benziyor =) fiyatları da aynı zaten 10kiloya çıktı fiyatı arttır 14bin devire çıktı fiyatı arttı her markada aynı ve işin sonunda karşılaştığında aynı özelliklerin fiyatları genelde aynı neye göre seçeceğiz ki o zaman? Ben kendi eski makinemin zor bela ikinci ekran kartını buldum bakalım yarın alacağım eğer çalışırsa büyük masraftan kurarır ve bu yeni teknoloji makineleri kesinlikle aramam koç gibi makine.

  • Sonuç olarak eski makinemin komple kartlarını değiştirttim. 2.500tl ye maal oldu ama orjinal alman malı logix8 makinemi kullanmaya devam edeceğim. Yeni teknoloji bir makine alsam elektrik sarfiyatı dışında bana extra sunacağı bir şey olacağını da sanmıyorum. Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.