Şimdi Ara

Bu Oyunun Yerini Hiçbir Oyun Tutmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bundan sonra bi sro biraz metin2 kısa süre ragranok bir tutam ferentus ve son olarakta 6 ay kadar wow oynadım.ko ve wow dışındakileri kaldır çöpe at ki bu benim kişisel zevkim ve fikrimdir.wow su efsane herkesin dilindeki wow.yok kardeşim sarmadı beni.bilmiyorum ama anlaşamadık wowla cok şans verdim cok denedim ama en son gecenlerde acc satmak zorunda kaldım.şimdi ise her tenefüste her öğle arasında her eve gelişimde ko forumunu açıp bakıyorum ve okuyorum.işe baksanıza okumak bile zevkli geliyor :) bu saate kadar hep ko ofikal sitesine baktım acaba af çıkar mı diye? yok kardeşim kararlılar bu sefer af maf yok.(ee hf kullanıyorsan cezasınıda cekeceksin)
    lafı uzatmaya gerenk yok burnumda tütüyor su kahrolasıca oyun.4 ay sonra ellerinizden öper bir oğlum olacak.ko oynamak için belkide son şansım.ama gözüm kesmemekte o kadar lvl kasmayı :)ikilemdeyim gidip geliyorum.
    Hani diyor ya James abimiz bir türküde.
    Oh! please god help me...

Evet arkadaşlar girakonda bi priest açtım.
    kasacak bir babayiğit aranmakta :)
    nick : clericpower
    bu arada pre almadım daha g2 deim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szmania -- 2 Ocak 2010; 19:12:55 >

• Aion diyorum başka birşey demiyorum Bende piyasadaki MMO oyunların %70-75 ini oynamışımdır fakat çoğunda KO daki zevki alamamıştım. Aion a başladım şuan için harika. Tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Aion diyorum başka birşey demiyorum Bende piyasadaki MMO oyunların %70-75 ini oynamışımdır fakat çoğunda KO daki zevki alamamıştım. Aion a başladım şuan için harika. Tavsiye ederim.

ücretli ücretsiz ? cd si paralı parasız ?
    “Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın."
    Artık uyarıldın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Aion diyorum başka birşey demiyorum Bende piyasadaki MMO oyunların %70-75 ini oynamışımdır fakat çoğunda KO daki zevki alamamıştım. Aion a başladım şuan için harika. Tavsiye ederim.

ücretli ücretsiz ? cd si paralı parasız ?

Ücretli.

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Maalesef bende hiç bir oyunda bu kadar zevk alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 31 Aralık 2009; 18:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Maalesef bende hiç bir oyunda bu kadar zevk alamıyorum

Alıntıları Göster
    valla oyunun clientini idm ye koydum.bi starta bakıyor :)
  • Zevkler ve Renkler tartışılmaz ama çoğu oyunu oynadım bu piyasadaki denedim hepsini WoW'la Aion kapışır , Birde (Tabii üstad ) Ultima Online tabii başka hiç bir oyun bunların kalitesine , yetenek ve zeka gerektiren sistemine ulaşamadı , Ne age of conan ne Sro hele de metin 2(Oyunun tüm mantığı bir yerden diğer yere pirinç taşıyıp , yelpaze ile dövüşmek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 31 Aralık 2009; 18:42:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugun persembe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bencede ko gibi oyun yoq ötekiler 10- için bnce

Orijinalden alıntı: Exxtreme26

Alıntıları Göster
    clienti yani mermiyi namluya sürdüm tetiği çkecem az kaldı :)
    telefonla bağlanan kardeşimizin üstüne gitmeyin o da görüşünü belirtti sadece

Orijinalden alıntı: szmania
    clienti yani mermiyi namluya sürdüm tetiği çkecem az kaldı :)
    telefonla bağlanan kardeşimizin üstüne gitmeyin o da görüşünü belirtti sadece

carnac a gelirseniz beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aslına bakarsak bende WoW oynadım benide sarmadı.Silkroad'ı başladığım gibi bıraktım Metin2 1 yıl oynadım ama 1 gram zevk alamadım,Dota oynadım hala oynarım süper oyundur vesselam Knight'tan aldığım zevki hiç bir oyundan almadım...

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

quote:

Orijinalden alıntı: lNokanl

tabii ''yoq'' senin için çünkü sen mmo tarihinin görüp görebileceği en iyi oyuncusun

• ben silkroadi baya severek oynamistim 1 sene kadar. sonra nedensiz sekilde biraktim. wow sarmadi pek. aion guzele benziyor sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

ben silkroadi baya severek oynamistim 1 sene kadar. sonra nedensiz sekilde biraktim. wow sarmadi pek. aion guzele benziyor sanki.
    En ucuz sosyalleşme aracıdır internet özellikle memur maaşıyla geçinen aile bireyleri için. biz bu eğlence aracından knightonline ı kullanarak faydalanmışız. ne sakıncası var anlamadım.kardeşimiz de onu seçmiş. ne yani bazı babalar gibi kahvehane veya birahaneyi seçseydi makbul klasik babamı olucaktı. adam evinde oyununu oynuyor işte. ben alkışlıyorum. inşallah çocuğu da büyür birlikte de oynarlar.biz öyle yapıyoruz. oğlum eşim ve ben knight oynuyoruz. beni onlarla aynı dünyayı paylaşmak mutlu ediyor.sadece babalar değil anneler de oynuyor yani... Allah herkezin çocuk ruhunu korusun.

Orijinalden alıntı: bezbebek

En ucuz sosyalleşme aracıdır internet özellikle memur maaşıyla geçinen aile bireyleri için. biz bu eğlence aracından knightonline ı kullanarak faydalanmışız. ne sakıncası var anlamadım.kardeşimiz de onu seçmiş. ne yani bazı babalar gibi kahvehane veya birahaneyi seçseydi makbul klasik babamı olucaktı. adam evinde oyununu oynuyor işte. ben alkışlıyorum. inşallah çocuğu da büyür birlikte de oynarlar.biz öyle yapıyoruz. oğlum eşim ve ben knight oynuyoruz. beni onlarla aynı dünyayı paylaşmak mutlu ediyor.sadece babalar değil anneler de oynuyor yani... Allah herkezin çocuk ruhunu korusun.

Alıntıları Göster
    Zamaninda cok zevkliydi gercekten. Hele Knight Empire donemi en zevk alarak oynadigim donemdi. Daha sonra Fire Drake'in ilk 1-1.5 yili da gene zevkli gecti. Ondan sonra buglar, cartlar, curtlar sayesinde oyunun zevki kalmadi. Suan elimin altinda full itemli gerek 80 lvl gerek 59 lvl charlar var ama oynayasim gelmiyor. Oyuna giriyorsun bendeki itemlarin %10una sahip olan adam geliyor koxpla catur cutur kesiyor. O yuzden baslamani tavsiye etmem.

• quote:

Yorumuna katılıyorum , babam da travian oynar kahve alışkanlığı yoktur içkisi kumarı yoktur.. Böyle olacağına ko oynamasını tercih ederim..

ne kadar güzel . bir örnekte benden ; şuan oyunda bizim clanımızda bulunan evli bir çiftde var ve oyunu zevkle oynuyolar vakit geçiriyolar. ayrıca cocuklarınada vakit ayırmasını biliyolar
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum

• yeni yiliniz kutlu olsun buyuk kucuk tum ko cular .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysu_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım git Fifa Pes felan oyna bu oyun artık oynanamaz bir hal aldı, sinirinizi bozar , başkada bir işe yaramaz.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.